Dogs of War vs kl4n #1 - 18 : 21

Started by password, November 01, 2013, 11:02:13 PM

Previous topic - Next topic

password

Ovde se dogovorite za vreme igranja meča.
Napominjem da 1 tim može da odigra 1 meč u toku 1 dana.

Svi mečevi moraju da se odigraju do 23.novembra 23 h . 24 novembra kreće eliminaciona faza.

*Svaki meč mora da se zakaže u vremenskom periodu od 18 h do 23h
*NOW! Močevi mogu da se odograju pre 18 h, ali im ne garantujem Live Stream!

Dogovor.

Dogovor se vrši isključivo preko xfire grupe - http://classic.xfire.com/communities/eunetsdleague/roster/ gde su admini podeljeni po  grupnim fazama A, B, C, D.
Svi admini klana koji nisu u grupi, dužni su da izadju iz neke Xfire grupe i da se pridruže našoj xfire grupi EUNET Hosting maniji SD ligi

Nakon što se timovi dogovore za meč, timovi su dužni da potvrde vreme i datum meča na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.

Meč
Pre meča. admini timova su dužni da provere guide svome timu, u suprotnom igraju na svoju odgovornost.
posle meča Admini timova su dužni da okače screen shotove sa obe mape na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.
Demo se traži isključivo na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču. Mogu da zatraže najviše od 3 igrača demo.

kl4n.com|maka.

Jel vam odgovara da odigramo 2.11.2013. između 18:00 i 20:00 h ?

Histera

Mi smo vam svako veče online od 19:00 pa do 00:00, vi recite kad bi vama odgovaralo da odigramo match.

macklemore

danas u 19 h ?

Histera

Ako oćete da odigramo danas oko 21 h javite se, mi smo online uvek.

macklemore

jel vam odgovara ovaj vikend da odigramo match?

Histera

Može ovaj vikend da odigramo, javi mi još dan i u koliko sati vam odgovara.

macklemore

jel moze u nedilju oko 20 20 30?

sckR

ako je ikako mogucee igrat na drugom serveru,jer jedino na eunet hosting serverima mi je velik ping..
borim se i ovako s pingom a s druge strane i cu comentatori gregor i miki koji misle da su admini mi prigovaraju da haxam..
molim odgovor ako moze ili neko iz dowa ako bi tia igrat na drugom serveru ili admina ove lige,pravog admina ne mikia i gregora.

Gregor` - House`

Ne bih se javio na ovu temu da nisam spomenut u postu.

Necu govoriti u Mikijevo ime,vec samo u svoje:

1. nit' sam admin,nit' glumim admina,samo sam komentator,i to iz dobre volje zajedno sa Mikijem,Magicnim,Raidenom i Swillom - svrha podrske ovog Cupa.

2. Ni u jednom trenutku nisam rekao da si haxor,nit' sam ti na TeamSpeaku kada si s nama bio to rekao,vec je samo stvorena sumnja,jer imas ogroman ping za scopea,i plus savrsen tajming.

"Ne pali" se na pricu i komentare,odigraj sto bolje mozes - haxas - ne haxas - tebi na dusu,ali bar poslusaj kada ti se nesto kaze.

Sretno vam svakako,neka bolji pobijedi.

vd|cube(im)

Quote from: sckR on November 10, 2013, 02:13:36 PM
ako je ikako mogucee igrat na drugom serveru,jer jedino na eunet hosting serverima mi je velik ping..
borim se i ovako s pingom a s druge strane i cu comentatori gregor i miki koji misle da su admini mi prigovaraju da haxam..
molim odgovor ako moze ili neko iz dowa ako bi tia igrat na drugom serveru ili admina ove lige,pravog admina ne mikia i gregora.

Bit je u tome sta se cup zove Eunet i tako mora biti....

Ni Gregor ni Miki nisu admini turnira već komentatori, sve dok ne vrijeđaju oni će komentirati, a to šta se nekom ne sviđaju kritike komentatora to je njegov problem..

sckR

sve okej,samo sam trazia admina da se javi..ako ne moze ne moze i gotovo..
hvala na odgovoru

tipico

Moram ovo napisat,jer citam postove i ne vjerujem koliko u postovima se blate igraci ,ne znam imali ili ne imali hax, njima na dušu...ja kao član klana skupa sa leom ili sckr igram dovoljno da kazem  da on ne haksa ,nego momak zna koliko toliko igrat,tako da molim te komentatore i ostale ako već komentiraju ozbiljnu ligu neka malo te kometare odrade kako treba,a ne odma udarat sumnju na momka zbog prevelikog pinga ili usranog tajminga zbog laga... ne odnosi se ovo samo na njega već na sve... malo to profesionalnije odradite ako se furate na to da igrate od 06', i mislite da znate sve ...svi neka šema oldskul a svi jedete go*na od prije godinu dana,svi neki proovi a nagikali tri mape i to je to... ( ne nađite se uvrijeđeni tako van je )  :peace:

Sckr serveri su ok,imaju mozda problema bio ti je post citaj :D ako dow bude tio odigrajte na neutral serveru

otiso sam off topic ali moro sam to napisat  :offtopic :D  :peace:

Hvala.
Doviđenja

vd|cube(im)

Sad vidim dok igrate war sa dow klanom da su pingovi kl4n#1'sckR oko 100 i kl4n#1'krpa oko 70.

Za Krpu ima rješenje pošto vidim da je na T-com-u Hrvatske. Trebaš napisati mail t-com-u tehnicka.podrska@t.ht.hr da ti postave brzi profil interneta, naglasi da si gamer i da ti je ping prevelik. Imao sam tih problema i sa promjenom profila sam to rješio, kad ti to urade imat ćeš oko30 ping na eunet (bitange) serverima.

Za B-net koji koristi sckR treba vidjeti sa njihovim tehničarima kako oni smanjuju ping, mislim da je to kao na t-com-u, najbolje nazvati i pitati. Vidim na našim pub serverima da korisnici B-net-a imaju ping oko 60.

P.S. Još jednom da napišem, nećemo priznati niti jedan meč odigran na drugim serverima, osim našim ( eunet )...To vam je kao da se utrka na 100 m na olimpijski igrama u Londonu trči u Zagrebu. Hvala na razumijevanju.   :stoner:

sckR

nije u redu da ovako ispadamo,jer smo bez jedne partije i ispadamo na runde..a ko zna sta bi bilo da imamo jos jednu...uglavnom gg i sve najbolje u nastavku..mi cemo se jos zalit jer 2 puta ispadat radi sranja ne zasluzujemo..
uvik vrijedi pokusat pa cemo coru zatrazit demo :)

DOWLJILJAN

Quote from: sckR on November 10, 2013, 10:42:39 PM
nije u redu da ovako ispadamo,jer smo bez jedne partije i ispadamo na runde..a ko zna sta bi bilo da imamo jos jednu...uglavnom gg i sve najbolje u nastavku..mi cemo se jos zalit jer 2 puta ispadat radi sranja ne zasluzujemo..
uvik vrijedi pokusat pa cemo coru zatrazit demo :)
Imas upisane bodove protiv ovih drugova...matematika je čudna stvar :)

password