shōgun vs Team Speedup - 19 : 21

Started by password, November 03, 2013, 01:19:28 PM

Previous topic - Next topic

password

Ovde se dogovorite za vreme igranja meča.
Napominjem da 1 tim može da odigra 1 meč u toku 1 dana.

Svi mečevi moraju da se odigraju do 23.novembra 23 h . 24 novembra kreće eliminaciona faza.

*Svaki meč mora da se zakaže u vremenskom periodu od 18 h do 23h
*NOW! Močevi mogu da se odograju pre 18 h, ali im ne garantujem Live Stream!

Dogovor.

Dogovor se vrši isključivo preko xfire grupe - http://classic.xfire.com/communities/eunetsdleague/roster/ gde su admini podeljeni po  grupnim fazama A, B, C, D.
Svi admini klana koji nisu u grupi, dužni su da izadju iz neke Xfire grupe i da se pridruže našoj xfire grupi EUNET Hosting maniji SD ligi

Nakon što se timovi dogovore za meč, timovi su dužni da potvrde vreme i datum meča na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.

Meč
Pre meča. admini timova su dužni da provere guide svome timu, u suprotnom igraju na svoju odgovornost.
posle meča Admini timova su dužni da okače screen shotove sa obe mape na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.
Demo se traži isključivo na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču. Mogu da zatraže najviše od 3 igrača demo.

kALKBRENNER

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Ajde javite se ako hocete da igrate... Glupo da cekamo, ne znam sta... Ne moze se pobeci od wara, od zle sudbine....

dogz

''Ne moze se pobeci od wara, od zle sudbine....'' (c) $ub3eroU

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.

ko si ti?  ''$ub3eroU'' nešto mi mutno

kALKBRENNER

ramo ramo druze moj, aj ti radije ponudi datume za igranje nego da se dizes bezveze u nebesa

dogz

ja se dizem u nebesa pa sta pricas ti to tvoj frend radi lOl

dogz

a za datume mozemo odma igrat sto se mene tice

Sedam dana ne poseti niko ovaj deo foruma... Napravio sam salu, nikako nisam imao zlu nameru. Dogz, nemoj biti toliko pun negativnog naboja... Mora da si zelen ko "guscije govno" cim se odmah palis ko hepo kocka... Dakle, ti i tvoji admini dajte neki datum, pa da se dogovorimo lepo. Sta znaci sad ja mogu odmah, pa sta da igramo 1v5... Glupo je prepirati se ovde, nismo deca.   :handshake:

Evo, mozete li sutra oko 21?

dogz

nisam se ni htio svadjat sa tobom samo ti kazem da ne pricas gluposti to se odnosi na ono sto si 1 napisao eto toliko necu vise pisat bb

kALKBRENNER

Sta znaci onda predajete match kad neces vise pisat? Pita vas se 4 puta nitko ne odgovara, a ti i dalje samo blebeces bezveze :omg:

password

Molim admine oba tima da ponude 2-3 termina za odigravanje meča.
Primer: Ponedeljak od 21 h , utorak od 18 h , sreda od 20 h
A onda nek protivnički tim odabere jedan od ponudjenih termina.
:scenic

kALKBRENNER

Igra se danas u 21:00, cekam potvrdu.  :rock3

dogz

kALKBRENNER

21-19  :ziveli

pRINCO

GG momci :)

Pingovi su bili takvi kakvi jesu, ali nema izvlacenja... :) Nadam se da se vidimo u daljnjem tjeku natjecanja!

shogun ekipa!

joE

:clapping :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping joe joe joe joe  :super :yahoo :clapping :clapping :hat :hat :ziveli :omg: joe joe

ty  :love

Svaka cast na mecu... Bilo je izvrsno, potpuno neocekivan rezultat na Rhine(barem za mene). Sto se tice Dawnvilla, ocekivao sam gusto, jer nam ta mapa bas lezi. U svakom slucaju GG, nadam se da se vidimo kasnije tokom turnira.

demarco

Sta da vam kažem koju posluku porati

Sent from my HTC One using Tapatalk