News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BITANGE vs EUNET (27.Nov 2007.)

Started by $tring, November 28, 2007, 04:59:56 PM

Previous topic - Next topic

KIKI

$tring

Quote from: "KIKI"nema sta palo pranje

Nemam pojma, nisam igrao...... :)

Sauron

$tring

Quote from: "Sauron"nije valjda da igraju smor SD...

Mi smo probali jednom u igraonici SD i meni se svideo... Fora SD-a je to sto je igra potpuno timska... Nema jurisanja i bezveznog pucanja... sve je mnogo vise organizovani i vise se pazi...

Koliko god da sam bio protiv SD-a ranije, ipak je to stvar koja se jedino igra na war-ovima i ozbiljnim takmicenjima... CTF i TDM su igre za ekipu koja voli da puca, trci ko bez glave i beskrajno se spawnuje....

Pa sad... probajte u igraonici pa reci... Naravno, glupavo je igrati manje od 7:7 ....

Rawentk

Na svim ligam na kojima sam igro i na clan baseu se igra iskljucivo 5vs5.Tako se i slazu taktike i sve ostalo.nijedna liga nema pol 6v6 ili 7v7.Tako je i sad u cod4.Maximalno sta se trazi je 6v6.Zato sam i predlago ironu da se moramo nac na serveru jedan dan i malo neke taktike uvjezbat za s&d jer da sad idemo protiv nekog igrat s&d 5v5 ili 6v6 nemamo sanse.U s&d nije samo skill bitan,najbitnija je taktika i teamplay.

IronC

Quote from: "Rawentk"Na svim ligam na kojima sam igro i na clan baseu se igra iskljucivo 5vs5.Tako se i slazu taktike i sve ostalo.nijedna liga nema pol 6v6 ili 7v7.Tako je i sad u cod4.Maximalno sta se trazi je 6v6.Zato sam i predlago ironu da se moramo nac na serveru jedan dan i malo neke taktike uvjezbat za s&d jer da sad idemo protiv nekog igrat s&d 5v5 ili 6v6 nemamo sanse.U s&d nije samo skill bitan,najbitnija je taktika i teamplay.
Apsolutno si upravu.

imotep

Quote from: "Rawentk"Na svim ligam na kojima sam igro i na clan baseu se igra iskljucivo 5vs5.Tako se i slazu taktike i sve ostalo.nijedna liga nema pol 6v6 ili 7v7.Tako je i sad u cod4.Maximalno sta se trazi je 6v6.Zato sam i predlago ironu da se moramo nac na serveru jedan dan i malo neke taktike uvjezbat za s&d jer da sad idemo protiv nekog igrat s&d 5v5 ili 6v6 nemamo sanse.U s&d nije samo skill bitan,najbitnija je taktika i teamplay.
U pravu si 100 posto, zato sam i rekao da je najbolje staviti na bitange cod4 server SD.

$tring

Quote from: "imotep"
U pravu si 100 posto, zato sam i rekao da je najbolje staviti na bitange cod4 server SD.

bice i toga!  :D