News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kick for the win

Started by nyxe, October 12, 2013, 02:05:01 AM

Previous topic - Next topic

nyxe

Tubifeks me je uhvatio na zub i poceo da kicka zbog psovanja, u redu i trebalo je. Posle nekog vremena sam se vratio i krenuo da odigram jednu partiju uvece i krenuli su random kickovi, jedno 10 komada, Tubifeks nece da odgovori. Nakon 12-15 kickova resio je da mi objasni da je to zbog psovanja koje se desavalo do pre dve nedelje, medjutim objasnio sam mu da sam se promenio i da sam prevazisao tu fazu, ali on nije hteo da me pusti da mu to i dokazem. Za svaku njegovu smrt ja sam dobijao kick, njegovu frustraciju je lecio na meni. Zatim ponovo posle dve nedelje ulazim u game, igram 3min. i gospodin Tubifeks opet deli kickove kao bombone. Opet je ljut i ne da da mu dokazem da gresi i da nisam onaj od pre ali dzaba, kakvo ponasanje i bahatost admina. Svaka vam cast
Nick: Krewella

BullsEye

Mislim da bi isprika bila dovoljna i bilo bi vrijeme da se ispricas, ne lici on frustracije na tebi.
Samo se ispricaj i ne vidim razloga zasto ne bi nastavio i dalje igrat na bitange serverima.  :stoner:

nyxe

Izvinjavam se svakome koga sam na bilo koji nacin uvredio, to su bile gluposti iz besa ali sada nema toga i spreman sam  da vas uverim da nisu iste stvari kako su nekad bile.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

veiz

Opusti se, dostojno se izvini i moci ces da igras na serverima.

TubiSES nije  :diablo , on je  :smartass:super

Belick

Quote from: veiz on October 12, 2013, 10:15:25 AM

TubiSES, koji si car Vule hahahah

tubifeks

Vule...bite me.

Krewella, možeš igrati na serverima.

Vennoxia

hahaha :D

veiz