News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CALL OF DUTY 4 - POKRENUT SERVER - TEST FAZA!

Started by $tring, November 27, 2007, 02:33:10 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Pokrenuli smo COD4 server koji se nalazi na adresi:

80.74.160.88:28962

Gametype : Sabotage

Probajte pa da vidimo sta cemo sa tom famoznom cetvrkom... stavio sam Sabotage igru zato sto je najslicnija sa CTF, a ako sto znate COD4 ne podrzava (za sada) Capture the flag.

:)

KIKI

IronC

KIKI

Rawentk

$tring

Quote from: "Rawentk"Probaj stavit izmjenu hq i sabotage.To ti je moj prijedlog.

mislis, jedan HQ pa onda jedan SABOTAGE?

imotep

E ovako, bas ste me prijatno iznenadili ljudi svaka vam cast. Imam samo jedan predlog, dakle meni licno ovo izgleda veoma haoticno ljudi se spawnuju svuda po mapi i jurcaju uglavnom kao muve bez glave,, igrao sam do sada na 10tak servera i po mom licnom misljenju najbolje je tdm sa plantanjem bombi zasada. to je moje licno misljenje , nadam se da ce te uskoro sami videti sta je najbolje. jos jednom sve najbolje.
pozzz

$tring

Quote from: "imotep"E ovako, bas ste me prijatno iznenadili ljudi svaka vam cast. Imam samo jedan predlog, dakle meni licno ovo izgleda veoma haoticno ljudi se spawnuju svuda po mapi i jurcaju uglavnom kao muve bez glave,, igrao sam do sada na 10tak servera i po mom licnom misljenju najbolje je tdm sa plantanjem bombi zasada. to je moje licno misljenje , nadam se da ce te uskoro sami videti sta je najbolje. jos jednom sve najbolje.
pozzz

Cek,cek... to je u COD4? TDM sa plantanjem? Nisam ni znao da to postoji... ili gresim?

imotep

Cek,cek... to je u COD4? TDM sa plantanjem? Nisam ni znao da to postoji... ili gresim?---- da da imas na serverima metrohive, x3mnet, tamo smo igrali poslednjih par dana ali sada su im se nesto zeznuli serveri, znaci 2 tima , jedni postavljaju bombu drugi brane 2 moguca mesta za plant, ja sam jos jutros igrao na vasem serveru, pazi ljudima je ispocetka zanimljivo jer je nova igra u pitanju ali ce  se kasnije smoriti od silnog jurcanja, cas tamo cas vamo

imotep

E da evo vam jedan savet svima koji igrate na crackovanoj igri , ako slucajno nekada budete menjali cd key pazite jer vam se tada brise sav LV, licno se meni to dogodilo kada sanm bio na lv53, i onda morate ispocetka sve  a to je bas porazavajuce, dakle sacuvajte negde posebno vas save file sa celim profilom.

imotep

Evo sada sam bio na serveru skoro niko netrazi bombu , i mora podhitno autasing, jer svi imaju isto naoruzanje  u kojoj god ekipi bili, sada je i jednoj ekipi bilo 5 ljudi a u drugoj svi ostali, inace je server pun, i vec par njih kuka za tdm.

Rawentk

Imotep to nije tdm sa plantanjem bombi nego obicni s&d,a ono sam mislio string bas takojedna mapa hq,druga sabotage i mozes i ostale igre stavit da se svaka mapa mjenja igra.Ali moras i promjenit ono na sabotage da ne bude ko prvi do ne znam kojeg broja nego ko prvi do 2 ili ako je 1-1 da se ide odma na ono bez ozivljavanja.Tak se brze mjenjaju mape i zabavnije je jer igras sve tipove igre.To sam vidio na jednom hr serveru mozes se spojit pa vidi:85.114.40.14:27015

Rawentk

Jos jedna stvar vec dobro poznata,evo prvi put se spojim na server cod4 od bitangi i odma me proglasili chiterom lol,odma oce kick,a sve ljudi njubovi nije im jasno kak ja s lvl-om 10 ubijem njih s lvl-om 55.A ovo mi je vec 3 put da idem od lvla0-55 :P  :evil:  :twisted:

Rawentk

Quote from: "imotep"Cek,cek... to je u COD4? TDM sa plantanjem? Nisam ni znao da to postoji... ili gresim?---- da da imas na serverima metrohive, x3mnet, tamo smo igrali poslednjih par dana ali sada su im se nesto zeznuli serveri, znaci 2 tima , jedni postavljaju bombu drugi brane 2 moguca mesta za plant, ja sam jos jutros igrao na vasem serveru, pazi ljudima je ispocetka zanimljivo jer je nova igra u pitanju ali ce  se kasnije smoriti od silnog jurcanja, cas tamo cas vamo
To je S&D.

imotep

Quote from: "Rawentk"
Quote from: "imotep"Cek,cek... to je u COD4? TDM sa plantanjem? Nisam ni znao da to postoji... ili gresim?---- da da imas na serverima metrohive, x3mnet, tamo smo igrali poslednjih par dana ali sada su im se nesto zeznuli serveri, znaci 2 tima , jedni postavljaju bombu drugi brane 2 moguca mesta za plant, ja sam jos jutros igrao na vasem serveru, pazi ljudima je ispocetka zanimljivo jer je nova igra u pitanju ali ce  se kasnije smoriti od silnog jurcanja, cas tamo cas vamo
To je S&D.
izvinjenje onda pobrkao sam

imotep

Quote from: "Rawentk"Jos jedna stvar vec dobro poznata,evo prvi put se spojim na server cod4 od bitangi i odma me proglasili chiterom lol,odma oce kick,a sve ljudi njubovi nije im jasno kak ja s lvl-om 10 ubijem njih s lvl-om 55.A ovo mi je vec 3 put da idem od lvla0-55 :P  :evil:  :twisted:
Citer nisi sigurno posto ima pb, jedino ako si kupio citeve u sta sumnjam , verujem da nisi citer ,zna se da su ljudi sujetni , nego, samo me zanima zasto bi neko 3 puta isao od 0-55lv, gde je tu logika, razlog???

Rawentk

Pa ovako prvi put su mi se resetirale stat zbog toga sto sam igro vise modova,igro sam warove i dok nije izaso patch 1.1 to se dogodilo masi ljudi,dr. put mi se resetiralo jer je moj key dobio global ban zbog prevelikog br. usera koji su koristili isti key,ja ih poznam 4ricu,i sad imam dr. key pa krecem ispocetka,tak da svi znaju nemojte koristit bilo koji key nego one koji su malo koristeni jer cete dobit global ban od pb i niko se vise s tim konektirat.

Rawentk

Quote from: "imotep"
Quote from: "Rawentk"Jos jedna stvar vec dobro poznata,evo prvi put se spojim na server cod4 od bitangi i odma me proglasili chiterom lol,odma oce kick,a sve ljudi njubovi nije im jasno kak ja s lvl-om 10 ubijem njih s lvl-om 55.A ovo mi je vec 3 put da idem od lvla0-55 :P  :evil:  :twisted:
Citer nisi sigurno posto ima pb, jedino ako si kupio citeve u sta sumnjam , verujem da nisi citer ,zna se da su ljudi sujetni , nego, samo me zanima zasto bi neko 3 puta isao od 0-55lv, gde je tu logika, razlog???
Samo da te obavjestim,mozes u cod4 koristit wh jer je izaso pub wh koji nemoras kupit skuzili smo tipa na hr serveru i jos je tip pritno da ga ima.Mozes ga skinut sa #cenzura#a,al ne kuzim logiku u koristenju whacka kad pucas i ovak kroz zidove i imas radar tak da jednostavno ne kuzim:LoL.
Moras bit glup da bi ga koristio.

$tring

Quote from: "Rawentk"Probaj stavit izmjenu hq i sabotage.To ti je moj prijedlog.

Stavio sam jedan HQ, pa jedan SABOTAGE.... iskreno, niko od admina ne igra COD4. recite sta mislite da je najbolje... stavicu...

|EUnet|V@S!L!

Quote from: "string"

Stavio sam jedan HQ, pa jedan SABOTAGE.... iskreno, niko od admina ne igra COD4. recite sta mislite da je najbolje... stavicu...
stavi jedan sabotaze i jedan domination (zastave )

imotep

\

Ja i dalje tvrdim da je najbolje S&D., , ipak je to licno misljenje, probaj par dana sve pomalo pa vidi, i trebalo bi da bude neki admin , makar uvece,radi reda i discipline ,i da vidite sta ljudi uglavnom traze, imam utisak da bitange nesto ne gotive cod4, mozda gresim. Sinoc su svi bili na cod2 a niko na cod4.

$tring

Ja i dalje tvrdim da je najbolje S&D., , ipak je to licno misljenje, probaj par dana sve pomalo pa vidi, i trebalo bi da bude neki admin , makar uvece,radi reda i discipline ,i da vidite sta ljudi uglavnom traze, imam utisak da bitange nesto ne gotive cod4, mozda gresim. Sinoc su svi bili na cod2 a niko na cod4.

Bice i SD... (sve dok se na pojavi CTF :) ) ...
Da... bitange nesto nisu odusevljene gerenalno COD4 ... zato i trazimo ADMIN-a za COD4.

|EUnet|V@S!L!

Bice i SD... (sve dok se na pojavi CTF :) ) ...
Da... bitange nesto nisu odusevljene gerenalno COD4 ... zato i trazimo ADMIN-a za COD4.
tu sam string heheeheh :lol:

VIP.er

Quote from: "imotep"E da evo vam jedan savet svima koji igrate na crackovanoj igri , ako slucajno nekada budete menjali cd key pazite jer vam se tada brise sav LV, licno se meni to dogodilo kada sanm bio na lv53, i onda morate ispocetka sve  a to je bas porazavajuce, dakle sacuvajte negde posebno vas save file sa celim profilom.

Hvala Imhotep a bas sam to hteo da ucinim.Dobro da si reko inace bih se verovatno obesio   :D

Rawentk

String ajd ubaci patch 1.3 na server,puno ljudi ga je instaliralo i sad nemoze igrat na serveru.

Tata Medved

cini mi se da je cod4 server malo pobenavio,ako moze neko da se pozabavi time.takodje bih dodao da me se hq mod ne svidja,zato sto je jedino bitno ko se nalazi blize hq-u,a ne pucanje,taktika ili bilo sta drugo