News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ban

Started by Simke, July 17, 2013, 12:45:26 PM

Previous topic - Next topic

Simke

Juce sam igrao na garazi i dobio sam ban. Sve je bilo normalno, zezao sam se i spdao sa ostalima kao i oni sa mnom i onda me neko banovao.
Ja stvarno ne znam sta sam uradio, umem da prenaglim u svojim reakcijama al to je kad me neko isprovocira. Jedino sto jeste moj greh je kad me neko ubije, ja napisem -au ko me ubioo ... Znaci sprdam se al ajd moze nekom da zasmeta...

Jel mogu da znam zasto sam banovan i kad cu da dobijem unban ?

vd|cube(im)

Jučer sam dobio poruku da dvojica igrača sa tagom ZTS provociraju na Garage i jedan od njih psuje na nacionalnoj osnovi. U logu sam našao tebe i sumahera izvadio IP i banao. Sad sam dobio SS psovanja i ti ćeš dobiti unban, a ovaj drugi kad se nauči ponašanju na serveru možda dobije unban.

Simke

Aha.
Moj drugar Sale/Sumaher jeste preterao posto je prozivao lika na nacionalnoj osnovi. Naravno, to je bio odgovor na neku prozivku od ranije ali svakako ne opravdavam to, sto sam mu tada i rekao na say team. On zna da nije trebao to da kaze i daleko od toga da deli ljude po nacionalnoj osnovi, veruj mi da ne znam ni sam zasto je to napisao. Iskreno, jeste zasluzio kaznu ali posto mu je prvi put zamolio bi da mu ovo bude zuti karton. Igrao sam ja cod2 dosta dugo pa sam pravio dugu pauzu i znam da ako se nesto ne tolerise jeste po nacionalnoj osnovi i s cim se apsolutno slazem. Jeste napravio veliku gresku al ajde da ovo bude ukor pred iskljucenje s obzirom da ranije nije imao nikakve ispade. Hvala u svakom slucaju.

Sto se tice mene, ja kad dodjem na bilo koji server volim malo vise da pisem na chat. Nikog ne provociram svesno, ja skoro sve sto napisem jeste sprdnja i ljudi koji me poznaju znaju da je tako.

Pozdrav!

vd|cube(im)

Tebi unban, njemu dvije utakmice pauze, za prozivke na nacionalnoj osnovi nema žutog kartona.  :stoner:

Simke

3thw.

Quote from: Simke on July 17, 2013, 02:10:05 PM
Ok.

Simke jeste ok lik , cesto se i ja zezam sa njim na SD serveru i mislim da je generalno veseljak i zajebant , voli da se sali ! Simke nick mi je nameless ( pozdrav ) !

Simke

Pozdrav za nameless-a bekriju !! :)

Simke

Danas ne mogu da udjem na server pa me interesuje da mozda nisam dobio neku kaznu ?
Juce sam usao na server i vidim lika koji se potpisuje Vladimir Putin. Ja mu napisem iz sprdnje velikim slovim "Putine pobratime odbrani nam Siriju" u vezi aktuelne situacije na Istoku i Tubifleks mi kaze da nema politike. Ja slicno napisem Putinu i onda dobijem kick.

Poenta je sto je to takva sprdnja, niti ima ikakve politike u tome. A ako vec nema politike na serveru ni taj lik ne moze da se potpisuje Vladimir Putin.

Pa reko da pitam da l sam mozda dobio ban bez raloga ili jednostavno danas nece da udje na server ? :)

tubifeks

I samo to, pa si rešio da nastaviš i pored upozorenja, a onda na kraju mape da spominješ nečiji IQ.

E pa vidiš, iako mi je IQ samo

dovoljan je da shvatim da je meni upućeno.

Ni to ti nije bilo dovoljno, pa si rešio da mi

E pa vidiš sinko ( koliko god godina da imaš, ovo pokazuje da si, ako ništa onda u glavi jedan mali dečačić, kome staratelji nisu uspeli da ukrase život lepim rečnikom ) ovo ti u životu ništa dobro neće doneti i šta god da sam uradio, ili neko drugi, nemaš pravo da izražavaš svoje frustracije na ovakav način.

Ukoliko smatraš da imaš, ti samo nastavi...

Na moje prvo upozorenje si trebao prestati...zašto, pa vidiš, narod tamo gine, deca, u najgorim mukama, a ti si rešio da se sprdaš.

Ukoliko ti ni dalje nije jasno, ..... tu se svaka moja završava, jer, ja ti više ne mogu pomoći.

P.S. Da si dobio ban bez razloga, to neće da može, bar ne kada sam ja umešan.

Simke

Lol.

Za ovo kad sam te opsovao odma ti se izvinjavam i nisam trebao tako da reagujem ma sta god da se desilo.

Ali, ti jednostavno nisi bio fer i kikovao si me bez razloga i to je cinjenica.
Da se ponovim, ja sam Vladimiru Putinu rekao "PUTINE BRATE BRANI NAM SIRIJU" a posle toga i "PUTINE POBRATIME ODBRANI NAM SIRIJU" i to sve u kontekstu aktuelne situacije i tu sam se nasalio s njim. Niti sam bilo koga uvredio, niti sam ulazio u politiku a sam kick je posledica necijeg cefa. Interesantno da nisi slikao tu predhodnu prepisku kad su se ljudi smejali i stavljali smajlije u vezi toga, sto i jeste bio cilj te fore.
Ako se vec drzimo toga da nema politike na serveru, s cim se apsolutno slazem, onda ni Vladimir Putin ne bi smeo da ima takav nickname. Sasvim logicno svakome ko zeli to da shvati.

Da rezimiram, prvi put nisam zasluzio kick, drugi put sasvim opravdano jesam ... Ban da dobijem, svakako ne, to svaka razumna osoba moze da zaljuci. Ocekujem da mi se skine zabrana.

P!ck 'n roll

Pa verovatno si BAN, pali, igraj na drugim serverima, vidis da za neke stvari za koje ti smatras da su ok, mi ne mislimo tako...

"PUTINE BRATE BRANI NAM SIRIJU", kazes da ovde nema politike, da li si ti normalan... ok, kontam sprdnja, ali malo nezrela...

I druze, vredjas admina... cao

Sto se mene tice dozivorni ban, a onom sumaheru ban i uplatiti mu lecenje.. toliko od mene  :icon_grrr:

tubifeks

I kažeš ti si stigao da vidiš smajliće, smešno.

Kako god ja shvatio tu tvoju šalu, ti si na moje prvo upozorenje trebao prestati, nego se još praviš pametan pa nastavljaš da podjebavaš.
Nemam ja šta da slikam to tvoje zajebavanje, potvrđujem da si to rekao i ne bežim od toga.

I posle svega ti kažeš da nisi zaslužio ban, ajde neka ti bude, imaš prava na svoje mišljenje.

P.S. Sad imam vremena da ti odgovorim još nešto.

Prvi kick si dobio zato što me nisi poslušao na upozorenje prvi put.
Drugi kick si dobio zato što si me vređao.

Treći ne postoji, zato što si pobegao ko funjara i upravo je to razlog tvog bana, a ne spominjanje politike ili bilo čega. Uvreda koju si uputio gde satireš moje poreklo.

Inače nemam razloga da ti pišem ovde bilo šta, ali eto, udostojio sam se toliko da ti pojasnim neke stvari, pošto vidim da, ne da nećeš, nego ne želiš da shvatiš.

A tvoje izvinjenje mi apsolutno ništa ne znači, zašto, e pa upravo zato što se praviš kao da si ti nevin.

Inače meni je baš ćef da izbacujem ljude sa servera, znaš, nemam ništa pametno da radim kada posetim servere. Iz kog razloga je većina na serverima, iz tog razloga sam i ja.

Aj zdravo  8)

Simke

@batman
stvarno ne zelim da ulazim u diskusiju s tobom, nisi bio na serveru, niti znas kako je isla situacija a sa tim sto kazes dozivotni ban mi je sve jasno. Ne moras nista da kazes, vidim kako razmisljas, dovoljno mi je.

@ tubi
prvo, niste mi odgovorili na pitanje. Ako Vladimir Putin igra pod tim nickom a nema politike na serveru onda on ne moze igrati
na istom. Krajnje jednostavno, iako nemam nista protiv momka. i kad kazem da nisam ulazio u politiku mislim upravo na to,ne mogu ja da budem kikovan zbog spominjanja njegovog imena i Sirije a on da ostane. To je sasvim jasno i to je nepravda.

Dalje, ja nisam bezao ni od koga, odigrao sam jednu mapu, burgundy nisam hteo i ne vidim tu problem? Sto bi ja bezao, pa nece niko da me bije. A sam si rekao da si me banovao zbog toga, tvoje reci...  jedinu kaznu sam zasluzio zbog vredjanja i rekao  sam ti da mi je iskreno zao zbog toga, a na tebi je da l ces da ga prihvatis ili ne.

tubifeks

Ban si dobio zbog vređanja.

To da li je njegov nik dozvoljen i ugri ili ne, ne hvataj se za slamku.

Ti si pored prvog upozorenja nastavio, dobio kick, vraćaš se, sve ok, na kraju mape pominješ IQ, kick, sve ok da si se vratio i nastavio sa igrom bez prozivanja, ne, nije ti dovoljno...

Ako ti šta nije jasno, ti traži od nadležnih da ti pojasne, pošto ja očigledno nisam u stanju...izvinjavam se zbog toga, malo mi je mali...IQ.

Vama nije dosta, nego tražite pravdu. Ti misliš da je jedna tvoja reč dovoljna da se izbriše sve što si napisao. Gledaj, taman i da prihvatim tvoje izvinjenje, ti ne zaslužuješ igrati jer, taman i da nisam u pravu, sve si rekao svojim daljim ponašanjem. Mogao si na drugačiji način da izraziš svoje nezadovoljstvo...

Da si dete od 10tak godina, pa da ti se i progleda.

Meni stvarno nisu jasni likovi poput tebe, mnogi su psovali, kako druge tako i mene, pa nisu dolazili da traže neku pravdu i filozofiraju. Nastave sa igrom i to se zaboravi. Moj ti je savet da se "snađeš" jer ćeš samo tako pored mene biti prisutan na serverima.

Simke

Aman ne hvatam se ni za kakvu slamku, sasvim je jasno da nije ispalo fer pa sam ja zato tako i reagovao i zao mi je sto sam bio bezobrazan al ucinjena mi je nepravda. To je cinjenica.
Ljudi su cheatovali pa su im skidani banovi a ne meni zbog ovoga iako sebe ne opravdavam.

Samo kazem, nije fer da dobijem vecu zabranu, vec 3. dan sam banovan. Tubi, moras i ti priznati da je greska sto sam prvi put kikovan. Ovo ostalo je sasvim opravdano.

tubifeks

Opet ti.

Što se mene tiče nije greška, upozorio sam te prvi put ( nisi dobio kick), nisi poštovao i nastavio si ( dobio si kick). Vratio si se, igrao, završila se mapa, počinješ sa uvredama ( kick ). Vraćaš se, i na sledećoj mapi nastavljaš...

Šta tu nije jasno. Ban si dobio zbog uvreda, taman i da sam pogrešio, ti više nemaš šta da pričaš jer si vređao. Meni nije jasno, zašto se svi onda hvatate za psovke. Provocirate i očekujete da neko ćuti na sve to.

Lista psovača je ogromna, ban dobijaju uglavnom ljudi od kojih se neko najmanje nada da će se ponašati tako odvratno na serveru.

Ti umesto da si napisao izvinjavam se zbog toga i toga, ako je moguće da mi se dozvoli da igram, došao si i teraš neku pravdu. Koliko puta treba da se nešto kaže da bi shvatili. Kao deca ste...

Evo, što se mene tiče, ti možeš igrati jer igraju mnogi koji su psovali i vređali.

Ako ti dozvole Administratori dobićeš unban.

Izvinio si se i to je ok. Ljudski je grešiti a još ljudskije je priznati grešku.

Simke

Drago mi je sto si prihvatio izvinjenje jer sam ja od pocetka rekao da sam reagovao neprimereno prema tebi. Slazem se ja sa tim da nisam trebao onako da reagujem, nema spora.
Kaznu zasluzujem i to sam rekao, ali ne neku veliku jer nisam ja izuzetak sto ne opravdava moje psovanje.

Nadam se da cemo se pucati uskoro, pozz :cheers:

GEN black

Iz teme u temu ista prica. Ljudi dobiju upozorenju,zanemare to. Dobiju kick i onda se vrate na server i ganjaju neku pravdu i to ni manje ni vise nego vrijedjanjem. Pa ovaj forum i pojedine teme u njemu i postoje upravo da bi se moglo "raspravljati" o stvarima kao ova npr. Simke,moras da razumes da danas na server (primera radi) udje recimo 300,400 razlicitih igraca. I da adminima nije uopste lako da obavljaju duznost istog. 90% od tih igraca ima svoje vidjenje i svako se ponasa na svoj nacin. I stavi sebe u poziciju admina. Znaci imas duznost da kao admin "radis" po pravilima koja postoje (niko od admina ne izmislja pravila u datom trenutku) ,i ti upozoravas recimo mene (sto je sasvim normalno) i ja i dalje nastavljam po starom. Sta bi ti uradio? Logicno,kickao me. I ja se vracam na server i psujem ili vredjam te.I tu sledi ban. Vjeruj mi nikom nije do toga da dodje i kicka sa servera bez razloga. Ja to prvi ne bih radio da sam admin. Ne bi mi to predstavljalo neko zadovoljstvo. Bas kao sto Tubi kaze ljudski je pogresiti ,ali je jos vise ljudski priznati gresku.Nekad se desi da grese igraci,nekad mozda i admini,ali niko nije savrsen. Ima tu raznih situacija. Ali treba kao razuman covek razumeti admine i na miran nacin resiti konflikt bez bilo kakvog nepotrebnog vredjanja jer to ne vodi nigde i samo jos vise komplikuje stvar.Samo opusteno.  :yes Toliko od mene.

GEN black

Quote from: Simke on September 10, 2013, 02:54:56 PM
Drago mi je sto si prihvatio izvinjenje jer sam ja od pocetka rekao da sam reagovao neprimereno prema tebi. Slazem se ja sa tim da nisam trebao onako da reagujem, nema spora.
Kaznu zasluzujem i to sam rekao, ali ne neku veliku jer nisam ja izuzetak sto ne opravdava moje psovanje.

Nadam se da cemo se pucati uskoro, pozz :cheers:

To je to. :yes

tubifeks

Stekara_1

Ja bih pored svega još, da se napravi balans pošto je Simke dobio unban, da se bana filadendron, jer on tu glumi neko cveće a to nije !!

Simke