eXtreme klan !

Started by Jacⱪ Sparroⱳ™, January 17, 2013, 12:52:54 AM

Previous topic - Next topic

Jacⱪ Sparroⱳ™

Mislim sta reci... Koji bolesnik moras biti, jos haxaju i koriste skripte i jos izgube...   :facepalm:

Evo ss od ovnanja extreme klana (ako se to uopste moze nazvati klan).

Dve slike od Grave-a, po zavrsetku war-a...

Bravo za laku pobedu nad cheaterima i skriptarosima...  :acute

jovica

mrvica_******|2shooorty|

pa cekaj da li je moguce da opet prave nered i posle sve price oept tako ponasanja  :facepalm: pazi kad ne mogu da verujem ,.... :facepalm: :dummy

Ninja_dragon

Bravo...samo platio bih da igram sledeci put protiv ovih neo nacionalista.. Da ih malo nalupa cika Dragon  :||

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Ninja_dragon on January 17, 2013, 02:14:46 AM
Bravo...samo platio bih da igram sledeci put protiv ovih neo nacionalista.. Da ih malo nalupa cika Dragon  :||

:yikes: extra  :whip3:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Bilo je tu jos rasistickih vredjanja od strane eXtreme klana ovim igracima sto su igrali i Bitange Community-u (no, to nije slikano).

Ninja_dragon

Kako ti Extreme sabani siste po CoD serverima, kao da su napisali igru.. Znaci na bitange servere na edukaciju malo djeco!  :doc

Srba

Molili su da igraju 2 dana, nadajuci se da ce nas opet pobediti, iako smo im nasli 2 haxora i skriptarosa. Ucinili smo im da odemo na njihov war server bez PB-a, dobili ih i popili kik i najstrasnije vredjanje koje sam ikad cuo.

Za njih je karijera zavrsena na ovim serverima, mada mislim da se nece ni pojavljivati. A ako se pojave - molim za najstrasnije kikovanje.

bucky

Lang

Rado i sa zadovoljstvom !  :fighting:
:king:

Rvlt

counterx

rolex

jedan razlog sto sam napravio accaunt je to da malo prokomentarisem ovo .Meni je bilo drago kada sam cuo za ovo Hrci-kao admin i uzor svima iz extreme da se vako ponasa ,btw ja sam zbog vakvog ponasanja dobio kik iz tog klana i  nije mi bilo zao zbog kika iz klana nego mi je zao sto dobi kik iz kana kao sto su Munje ali ja postujem njihovu odluku ,Ako budete igrali war slobodno i mene zovite da i ja pomognem protiv vakvih igraca            CONGRAGULATE NA POBJEDI javascript:void(0);

Tasmara

Neki od ovih se prijavise na turnir danas!  :o

filadendron

neki od ovih igraše i war sinoc  :o   :o   :o

vd|cube(im)

Quote from: filadendron on April 03, 2013, 08:34:32 PM
neki od ovih igraše i war sinoc  :o   :o   :o

Ja sam dogovorija war protiv tog klana sinoć, jel problem Fila šta sam na ovo zaboravija ????? :hmm

filadendron

Ja nikad ne pišem zlonamerno nemoj pogrešno da shvatiš moj post nisam mislio na tebe niti na bilo koga od vas sinoc (kujice moje mile), a ovo  sigurno nije mesto za nase dalje razgovore ako i treba da ih bude....

Nema šanse da popamtiš sve haxore i ostale jebivetre sto uzurpiraju servere 24h dnevno...

:stoner:

don_gagi

Au Ivice utero ti pijanista na kvarnjaka iz g-dura... :rofl

eXtreme Hrci

posto vidim da neki igraci nisu dobro upuceni u sadasnju situaciju vezano za  taj  događaj, cijela ekipa eXtrema na celu smenom se ispricala kolegama koji su igrali taj war,također i bitangama (batman,jack) EMC srbi, i Buckyu tako da smo mi to apsolutno rijesili,nevidim razloga zbog cega pojedinci zele opet palit nepotrebno vatru između nasih klanova,ljudi moji to je sasvim nepotrebno,pa mi smo nakon toga kad smo  rijesili stvari odigrali 5-6 matchave i  sve je bilo u najboljem redu,i tako ce i ostat nadalje kad se god bude igralo,to vam ja GARANTIRAM,svi smo mi ljudi od krvi i mesa i mozemo pogrijesit,ali treba bit covik i ispricat se ljudima i priznat pogresku. jos bi se ovim putem zahvalio kolegama  ADMINIMA: VD cubeu,EMC Srbi,jacku,Buckyu i Batmanu sta su uvazili isprike i sto su se pokazali kao pravi ljudi.

Pozzzz od  ekipe *eXtreme**Wariorsa*    :yes

filadendron

Quote from: eXtreme Hrci on April 03, 2013, 09:16:50 PM
  posto vidim da neki igraci nisu dobro upuceni u sadasnju situaciju vezano za  taj  događaj, cijela ekipa eXtrema na celu smenom se ispricala kolegama koji su igrali taj war,također i bitangama (batman,jack) EMC srbi, i Buckyu tako da smo mi to apsolutno rijesili,nevidim razloga zbog cega pojedinci zele opet palit nepotrebno vatru između nasih klanova,ljudi moji to je sasvim nepotrebno,pa mi smo nakon toga kad smo  rijesili stvari odigrali 5-6 matchave i  sve je bilo u najboljem redu,i tako ce i ostat nadalje kad se god bude igralo,to vam ja GARANTIRAM,svi smo mi ljudi od krvi i mesa i mozemo pogrijesit,ali treba bit covik i ispricat se ljudima i priznat pogresku. jos bi se ovim putem zahvalio kolegama  ADMINIMA: VD cubeu,EMC Srbi,jacku,Buckyu i Batmanu sta su uvazili isprike i sto su se pokazali kao pravi ljudi.

Udostojicu te odgovora samo zbog odredjenih ljudi do kojih mi je stalo u ovom community-u, inace bih te odjebao u širokom luku jer ne znam kakav mozak posle toliko godina patnje izmedju dva bliska naroda moze da napise tako nesto!
Kao prvo veoma sam dobro upucen igrac u sve sto se desava na serverima jer ih ja i sredjujem od sveg loseg sto se desava na istim...
Kao drugo nigde nisam video javno izvinjenje kao sto su uvrede bile javno napisane....
Kao trece bitange community nisu "(batman,jack) EMC srbi, i Buckyu"... vec svi ljudi koji su tada igrali i igrace i ubuduce na nasim serverima a koje ste javno uvredili.....
Pa s tim u vezi ja cu kikati ceo vas klan kad god vas vidim na nasim serverima dok god admini uz vase JAVNO izvinjenje ne kazu suprotno

3thw.

Quote from: filadendron on April 03, 2013, 09:49:09 PM
Quote from: eXtreme Hrci on April 03, 2013, 09:16:50 PM

Udostojicu te odgovora samo zbog odredjenih ljudi do kojih mi je stalo u ovom community-u, inace bih te odjebao u širokom luku jer ne znam kakav mozak posle toliko godina patnje izmedju dva bliska naroda moze da napise tako nesto!
Kao prvo veoma sam dobro upucen igrac u sve sto se desava na serverima jer ih ja i sredjujem od sveg loseg sto se desava na istim...
Kao drugo nigde nisam video javno izvinjenje kao sto su uvrede bile javno napisane....
Kao trece bitange community nisu "(batman,jack) EMC srbi, i Buckyu"... vec svi ljudi koji su tada igrali i igrace i ubuduce na nasim serverima a koje ste javno uvredili.....
Pa s tim u vezi ja cu kikati ceo vas klan kad god vas vidim na nasim serverima dok god admini uz vase JAVNO izvinjenje ne kazu suprotno

A svaka ti je ka' u Njegosa :D  PECENICA + PIVA  :yahoo

P!ck 'n roll

pa vidis u koliko sati je pisao... Sav inspirisan dignuta q..... hahahahaah  :rofl samo mogu onako debelog da ga zamislim kako cevapima cucka hahaahahahahaaaaaaaaaaaaaaa  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

filadendron

Quote from: Batman on April 04, 2013, 01:22:14 PM
pa vidis u koliko sati je pisao... Sav inspirisan dignuta q..... hahahahaah  :rofl samo mogu onako debelog da ga zamislim kako cevapima cucka hahaahahahahaaaaaaaaaaaaaaa  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
stanodavalac i dupeprimalac aj na koznu frulu vreme je edukacije  :baby