News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Opasnost u saobracaju

Started by zlenzlla, September 10, 2008, 02:15:30 PM

Previous topic - Next topic

zlenzlla

gad

uffffffffffffff................. zajebano

[WC]=CyClops=

Koji uоas, najgore je što se ove i gore stvari dešavaju ama baš svaki dan.

Još nisam sjeo na nedjeljnju kavu, a da u crnoj kronici nisam naišao na 4-5 ovakvih ili gorih događaja koji su se dogodili tokom vikenda.

zlenzlla

Bas tako. Neki dan moj drug zbog velike brzine se zabio u neki stub. Pukla mu lobanja na dva mjesta. Vec pet dana mu se bore za zivot. Prebacili ga helikopterom za Beograd na lijecenje.
Ja sam prosle godine za dlaku izbjegao dva udesa koji su mogli biti fatalni. Dva puta mi auta preletala na moju traku. A sve to zbog ne paznje i foliranja.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

domohomo

been there done that, imao sam priliku da izvadim vec par ljudi iz ovakvih auta nije bas lijep prizor kad ti zapomaze covjek kojemu nova visi o tetivi ali sta ces neko mora i to.... moj frend je sa 17 godina izvuko covjeka iz provalije na cestu preko vatrogasne cijevi i onda se auto zapalilo a covjek mu je umro na rukama.... strava.... on je odlikovan od predsjednika

zlenzlla

Da, uopste nije lijep prizor, ali se mora pomoci ljudima. I ja sam bio u par takvih situacija kada smo vadili ljude iz auta. Jako je tesko vidjeti tako nesto. A sto se tice tog druga, zsluzio je odlikovanje. Ne mogu ni da zamislim kako je njemu bilo. Respect!

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

domohomo

hehe ja sam jednog frenda izvuka iz kuce pune dima i vatre pa me tija tuzit da sam mu stednjak razbio... toliko o humanosti

[WC]=CyClops=

Quote from: dominik on September 12, 2008, 03:37:19 AM
hehe ja sam jednog frenda izvuka iz kuce pune dima i vatre pa me tija tuzit da sam mu stednjak razbio... toliko o humanosti

Ima budala na sve strane, ipak je meni internet najbolji pokazatelj kolika su ljudi stoka. Čim misle da su anonimni, pokaоu kakvi su zapravo, eto vidi se svaki dan na serverima s kakvima dijelimo susjedstvo (bliоe i dalje), pa stoga pazi na te štednjake da ne bi naglo osiromašio :)

BaNaNaMaN

Zver

Podpredsednik

Strasno, bas je realno odradjeno!