News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BITANGE PARTY

Started by P!ck 'n roll, February 05, 2013, 05:31:36 PM

Previous topic - Next topic

P!ck 'n roll

Poz ljudi, dogovor je da Bitange party bude odrzana 23.02.2013. (subota), planiran je skup u igraonici Matrix , evo i upustva za one koji prvi put dolaze ( http://matrixgaming.iz.rs/index.php/kontakt ), posle toga se planira odlazak u Gerila bar ( http://www.gerilabar.com/ )... Imate svi dovoljno vremena da se organizujete pa se vidimo na partyju!!!!! Ko dolazi 100%????????

:disco :disco :disco

$tring

Posto predpostavljam da ce nas biti gomila, predlazem da se naprave 4 ekipe za LAN.... Uopste ne moramo klanski igrati. Mozemo napraviti 4 klana samo za tu priliku i lepo se druziti. U okviru jednog klana moze biti i 10 igraca, pa cemo se menjati kako se kome igra/ne igra.

To je bolje nego da imamo 7-8 klanova pa da niko ne zavrsi 'turnir'... a bilo bi lepo da okuvamo neki turnir pa da bar malo bude cari u igri.

Pobednickom klanu ostali klanovi placaju cugu u Gerili....  :drinks2

Ne znam trenutno cene u Matrix-u ali predpostavljam da je oko 300-350 dinara (oko 3,5 eura) 5-6 igranja + jedno pice. Mozda i gresim pa me nemojte drzati za rec.

Herbalisam

Ja ispred Drunk P3opl3 Klana mogu rei da cemo prisustvovati toj svecanosti, nazalost ne u punom broju ali bice nas vise nego dovoljno :D

Limeny

Stizem  :mahanje :hat :hat :hat Zelim da upoznam te njuske koje me ownaju  :dummy

Bebica

Ocu samo mlohavog da upoznam i metnem mu ga  :stoner:

COperinjO

loodak, djed i stara kita dolaze kod mene u Kraljevo dan ranije i zajedno, verovatno sa oxigenom dolazimo u Novi Sad... kod mene u kolima ce imati 3 mesta, ako je neko blizu ili usput neka se javi na dogovor...  :punk

vasili

bucky

ko sto je vec plehani i herba napisao drunk p3opl3 stize.u kom stanju tek ce da utanacimo. :violin: :violin: :ziveli :ziveli

micko

ja nisam u mogucnosti da dodjem i jako mi je zao  :facepalm:...zelim vam lep provod  :drinks2

Bebica

Quote from: COperinjO on February 06, 2013, 02:22:41 AM
loodak, djed i stara kita dolaze kod mene u Kraljevo dan ranije i zajedno, verovatno sa oxigenom dolazimo u Novi Sad... kod mene u kolima ce imati 3 mesta, ako je neko blizu ili usput neka se javi na dogovor...  :punk
Svratite do Apatina  :super imacete  :drinks2

wOo3cA

Clumsy

Alek

Hajd da dodjem na to skupljanje jednom :) Gledamo se 23-ceg :D

stewzoR

Vidj ga Alek???? Ti si ziv???

Alek

Quote from: stewzoR on February 10, 2013, 02:19:43 AM
naravno da sam ziv :) Vratio sam se sa broda pre 3 dana :) bicu u Srbiji 2ipo meseca,pa reko sto da ne ... mogo bih doci na party :)

ToTo

Quote from: |KingSerbia|Alek on February 10, 2013, 02:53:25 AM
naravno da sam ziv :) Vratio sam se sa broda pre 3 dana :) bicu u Srbiji 2ipo meseca,pa reko sto da ne ... mogo bih doci na party :)

Hoćeš doći brodom u Novi Sad?

:rofl :rofl

Leeman3

da kanalom vardar, morava, dunav..... :whip3:

Alek

Quote from: ToTo on February 10, 2013, 05:18:11 PM
Quote from: |KingSerbia|Alek on February 10, 2013, 02:53:25 AM

Hoćeš doći brodom u Novi Sad?

:rofl :rofl
haha bas smesno matori :D docicu autobusom :)

Quote from: Leeman3 on February 10, 2013, 10:30:42 PM
da kanalom vardar, morava, dunav..... :whip3:
+1 :)

DexonDee

Vidimo se 23. feb. na party-u ljudi :) u toku dana cemo vas obavestiti u koliko sati je okupljanje u Matrixu...

ToTo

Alek - cimni Copera i Spinxa imaju neki prevoz, ako sam ih dobro razumeo  :-\

Prosli put je Matrix bio krcat, a koliko vidim bice i ove godine. Zezanje je bilo extra, imate slike mozete da vidite  :rofl

Ako neko dolazi i eventualno mu treba prenociste, neka se na vreme raspita, moze i u ovoj temi, pa ako smo u mogucnosti resicemo, a ako nismo, postoji nekoliko hostela, gde za sitne pare moze da se prenoci.

Kod mene je vec puno, cak ce Stekara morati da spava u kadi  :rofl :rofl :rofl

COperinjO

izbaci neki jeftin hostel.... 8)

Alek

Quote from: ToTo on February 15, 2013, 04:40:40 PM

Alek - cimni Copera i Spinxa imaju neki prevoz, ako sam ih dobro razumeo  :-\

ToTo sto se prevoza tice ja ipak idem busom ..posto ne pricam vec godinu dana sa Coperom ;) a sto se tice prenocista nije problem imam Familiju u NS -u kod njih cu prespavat :)

ToTo

Quote from: COperinjO on February 15, 2013, 04:45:28 PM
izbaci neki jeftin hostel.... 8)

Ko nema u vuglu ima u googlu  :rofl

DexonDee

Okupljanje u matrixu u 12h

ToTo

Quote from: DexonDee on February 16, 2013, 06:16:29 PM
Okupljanje u matrixu u 12h

Matrix, dijagonalno prekoputa futoske pijace, a gde je ona znace da vam kaze svaki novosadjanin. U nekim ranijim temama bila je i mapa, i kako doci, .....ali je zaista jednostavno.

COperinjO

COperinjO

Alek

ja se izvinjavam ..zeleo sam doci ..ali moram da odustanem jer imam zakazano tetoviranje 23 i 24 :( lep provod gledamo se drugom prilikom  :wink:

ugly.fender

uuUUuuuUU  imam  zakazano tetoviranje...uuuuu...hahahahahahahah  ..uzas

vIDImo se posle ...  :o

KUME DOLAZIM////CEKAJ ME...JEBE MI SE ZA  CAPS LOCK

Aj'  zdravo

vd|cube(im)

Quote from: ugly.fender on February 16, 2013, 11:12:25 PM
uuUUuuuUU  imam  zakazano tetoviranje...uuuuu...hahahahahahahah  ..uzas

vIDImo se posle ...  :o

KUME DOLAZIM////CEKAJ ME...JEBE MI SE ZA  CAPS LOCK

Aj'  zdravo

Vidimo se  :stoner:

micko

a jbt i ti guzonja dolazis!! jebem ti svadbu i dan 23.... :||

Lag

Bebica

$tring

STATISTIKE SA LANA:

http://217.26.212.20/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=rodjendanfeb2013.php

Hvala svima sto su bili na jos jednoj Bitange zajebanciji....  :drinks2  ... Narocito onima sto su presli vise stotina kilometara (a poneki i vise hiljada) ........  :super

bucky

bilo mi je drago prisustvovati bitange rodjendanu i upoznati nove ljude i druziti se sa njima. :hat :hat :hat.

Bebica

Slazem se sa buckijem.Ja mislim da su drunkeri najvise piva popili  :rofl :rofl :rofl

MASTERBLASTER

Bilo je super  :drinks2  stavljajte slike.

jape

P!ck 'n roll

iako sam bio samo u matrixu bilo je odlicno, nice party i druzenje, e sad sto je alkohol u krvi prevagnuo pre vremena... poz svima

:disco :disco

COperinjO

bilo je odlicno, na leto se ponovilo  :drinks2  ps. Kako je na kraju prosao limeni, zna li neko?

ToTo

bucky

stigao je kuci citav i pun alkohola. :ziveli :ziveli

P!ck 'n roll

Vid Filu... Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idem da se ubijem, sad cu ja brze  :tease :tease :tease :tease :clapping2 :clapping2 :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

ToTo

Kao i svaki put, sve je bilo super, a posebno je dobro to, sto je ovaj put bilo i dosta novih lica.

Vidimo se nekom sledecom prilikom   :drinks2

Limeny

Hvala na pozivu,bilo je ekstra  :party2 :party2 :party2 :party2 Stigao sam u jednom komadu :) pozdrav  :peace:

Zver

Ivice legendo matora, оao mi je što sa tobom i štekarom nisam popio ništa !!!

peckosd

Svaka cast,bilo je odlicno!   :)

Bebica

Ju znaci fila je ipak bio u akciji sa buckijem  :rofl :rofl :rofl :rofl,mene nije teo smilovo se  :-*
Dobre slike  :super

vd|cube(im)

Quote from: Zver on February 24, 2013, 05:14:25 PM
Ivice legendo matora, оao mi je što sa tobom i štekarom nisam popio ništa !!!

Popit cemo mi Rade iduće godine  :drinks2  :yes
Quote from: DexonDee on February 24, 2013, 07:11:13 PM
Evo kod mene na fb mozete videti slike sa party-a

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.339979232768259.60282.100002685561781&type=1&notif_t=like

Ja nemam FB, pa okači slike da ih i ja mogu viditi... 8)

Evo ja sam nakon malo više od 7 sati voоnje došao doma....bilo je super vidimo se iduće godine..... :stoner:

P.S. Dobio sam informaciju da je Bebici bilo lijepo kod File :icon_bad:

Bebica

filadendron

Š ta reći, mećalo se    :tease

DexonDee

Napravicemo slideshow pa cemo okaciti ovde

DexonDee

COperinjO

da se ja pitam eunetova reklama bi trebalo biti slika Tamare i cubovih ledja... top slika  8) ps. bucky i fila uzmite sobu, u gerili je bilo i male dece perveznjaci jedni  :worth

Bebica

Quote from: COperinjO on February 25, 2013, 03:08:54 AM
da se ja pitam eunetova reklama bi trebalo biti slika Tamare i cubovih ledja... top slika  8) ps. bucky i fila uzmite sobu, u gerili je bilo i male dece perveznjaci jedni  :worth
Jesi vidio ti to coperu...Strasno  :stoner:
Dobri su oni gusti sokovi  :rofl

Lag

meni je bilo super meni drago da sam upoznao shtekaru, kjubeta, hit-a, staru kitu i ludaka, kao i da sam video chopera, tamaru i ostatak ekipe sa timspika :). ostalo smo mogli i preko neta :D

DexonDee

Hitman

bucky

dexone svaka cast za snimak. :handshake:

SALTSTONE

Super druzenje, vidimo se sledece godine  :stoner:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Odlicno je bilo na Bitange Party-u.     8)
Drago mi je sto sam upoznao neke nove, a i video stare drugare.   :drinks2

Deksone, super su ti slike i video.

Lag

Quote from: DexonDee on February 25, 2013, 03:24:08 PM
Na brzaka sam sastavio video sto sam snimao...

http://www.youtube.com/watch?v=zMbwTyyNLaE
VIDI KAKO SU JAPE I GAGI SRECNI I NISAM MOGAO DA SEDIM PORED NJIH!!!!!!!

bravo za video, bash dobro izgleda i mjuz je prikladan.

Lo.Od4k

Velika cast i zadovoljstvo mi je bilo upoznati nove likove koje nisam upoznao prosle godine oxija( brat moj  ;D )lag-a :love,filadendrona(kralj)ekipu iz drank pipla,bucki prestrasni i bilo ih je jos,ali takodje sam srecan sto sam vidio ponovo staru ekipu i ljude sa kojim se cujem svaki dan i jedva cekam sledece druzenje.Stekara je najjaci od sve djece  :worth,vidimo se next time.

$tring

Drugari, bilo nam je drago da vas sve vidimO! :) Hvala svima na odzivu.

Nadamo se novom LAN-u i novom PARTY-ju uskoro!!!!!!  :hat

bucky

string  je duzan meni majicu.xaxaxaxax :stoner: :stoner: :stoner: ludak legendo

P!ck 'n roll

Quote from: $tring on February 24, 2013, 01:54:44 PM
STATISTIKE SA LANA:

http://217.26.212.20/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=rodjendanfeb2013.php

Hvala svima sto su bili na jos jednoj Bitange zajebanciji....  :drinks2  ... Narocito onima sto su presli vise stotina kilometara (a poneki i vise hiljada) ........  :super
Ulazem zalbu na statisteke, ovo nema veze sa zivotom, odigrao sam samo jednu mapu i bio oba poluvremena u + 25-30, ovde izgleda da sam bio u minusu, molim te string, ajde sto ne znas da igras warove nego ni statistika ti ne valja :)

Lag

noshenje zastava se ne rachuna u killove/skor :C

P!ck 'n roll

ma poenta je da string nema pojma  :rofl :rofl :rofl salim se, dobra zabava, dobro druzenje, to je najvaznjeje....

F.E.A.R.!.

Ma od kada je fila dosao nastao je haso co'ek donio rakiju izowno sviju..... :) :) :) B :punk

Bebica

Quote from: F.E.A.R.!. on February 27, 2013, 03:41:47 PM
Ma od kada je fila dosao nastao je haso co'ek donio rakiju izowno sviju..... :) :) :) B :punk
Sreca pa nisam pio to  :shok
Najdraze mi je sto sam upozno Kubanca  :yahoo :clapping :rofl
Hvala fili za fotelju  :ok2 :thankyou

filadendron

bucky

rakija je bila odlicna samo malo jaka. :tongue2

Stekara_1

da pozdravim sve paore što su bili na lanu i ove (za)ostale u gerili, bilo je i boljih trenutaka u mom оivotu, ali koga to bole kithcmeni kraljeshak nvmnd.
Nego u cjeloj toj priči htjedoh da napomenem da je fila ispao fer (iako je uglavnom kloshar, i placipicka javite mu se na xf djokical) pa je doshao kako je i rekao, a druga napomena je za baneta (poznatiji kao bane/ispala) o kome svi ćute, dečko je ispalio ona dva mala shupka (bebicu i jacka) pa su jadnici mali morali kod file na torturu (priča fila, jednog  ka-ra   drugi mu shipu), strašno ....

Pozdrav cjeloj ekipi budaletina koji su bili (Kubanac, Gadura, Loodi, Pigi, Coper, Oxi, Wootrica, String ...)  a koji nisu, ko ih beje u knopr, doći će sledeće godine :))
ko se nađe uvređen, to je zato što ja to tako stvarno mislim, i nek se beje !

sad je dosta i duvajte ga debelog dlakavog, i moоe ban na koji dan, i onako me nema baš nešto  :))

oxigen

Stekara brate al je tebi dobrooooo :D :D

Bebica

Ako si ti normalan dajem glavu  :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :omg: :omg: :omg: :omg:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Stekara_1 on March 11, 2013, 01:09:09 PM
da pozdravim sve paore što su bili na lanu i ove (za)ostale u gerili, bilo je i boljih trenutaka u mom оivotu, ali koga to bole kithcmeni kraljeshak nvmnd.
Nego u cjeloj toj priči htjedoh da napomenem da je fila ispao fer (iako je uglavnom kloshar, i placipicka javite mu se na xf djokical) pa je doshao kako je i rekao, a druga napomena je za baneta (poznatiji kao bane/ispala) o kome svi ćute, dečko je ispalio ona dva mala shupka (bebicu i jacka) pa su jadnici mali morali kod file na torturu (priča fila, jednog  ka-ra   drugi mu shipu), strašno ....

Pozdrav cjeloj ekipi budaletina koji su bili (Kubanac, Gadura, Loodi, Pigi, Coper, Oxi, Wootrica, String ...)  a koji nisu, ko ih beje u knopr, doći će sledeće godine :))
ko se nađe uvređen, to je zato što ja to tako stvarno mislim, i nek se beje !

sad je dosta i duvajte ga debelog dlakavog, i moоe ban na koji dan, i onako me nema baš nešto  :))

Hahaha   :D

Pobrkao si nesto. Ne ja, nego ovi iz DrunkPeople klana.

Stekara_1

ma to ti sve isto bitno da je fila nekog boje a da mu je u isto vreme neko shipuo, tako da jack, ćuti i shipu !

pozz

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Stekara_1 on March 12, 2013, 12:08:13 AM
ma to ti sve isto bitno da je fila nekog boje a da mu je u isto vreme neko shipuo, tako da jack, ćuti i shipu !

pozz

Hahahaha   :rofl

Zato nisam smeo zatvoriti oci, tj zaspati. Ko zna sta bi tu bilo onda...  :)

Dok je Bebica uzivao...   :D

filadendron

MASTERBLASTER

Zaboravio si Hita koji je doputovao iz Zagreba pa je morao da spava izmedju gazde (Stringa)i Vipera.Nesto razmisljam da je to puno brutalnije  :whip3:

darkbgd

pozdrav za sve.Nisam mogao (a i zeznuo sam se u mesecu mislio sam da je u martu)da dodjem,ali vidim da ste lepo proveli tu subotu.U domacina Tota i ostale bitange nikada ne treba sumnjati da ce to da oraganizuju na "nivoju"Boze zdravlja vidjamo se na nekom novom skupu bitangi i ostalih "ratnika"

wOo3cA

filadendron

Betmen - brutale, i to onaj sa telepa, najgori, garant zivi u nekoj kutiji kartonskoj na kraju telepa, sisa   :tease

P!ck 'n roll

Quote from: filadendron on March 17, 2013, 06:12:25 PM
Betmen - brutale, i to onaj sa telepa, najgori, garant zivi u nekoj kutiji kartonskoj na kraju telepa, sisa   :tease
povuces me za karton :)  :clapping2 :rofl :rofl :rofl :rofl