CITERCINE BALAVE!

Started by kika, January 30, 2013, 06:31:01 PM

Previous topic - Next topic

kika

Ja ne znam dal neko uopste od vas obilazi GARAGE server, nov sam na serveru,igram par dana vec i ql je server, :super samo je problem sto admini retko posecuju server,a citeri najvise ... svaki dan je sve vise i vise citera balavih, :baby :rant2: dajte admina nekom proverenom igracu koji je redovan na server i koji ce bar malo voditi racuna,jbt tamo ne moze da se igra od citera  :yikes: .... [hvala] poz..

ToTo

filadendron

Kako se samo ranije nismo setili toga  :hmm

tubifeks

Evo ja ću, primam mito Kika, gori sam od Dexona...samo da razradim šemu dok ne bude kasno...

kika

ma sta god brate,samo da nestanu ovi balavi citeri,unistavaju server.. -.-' rasteraju sve igrace   :rant2:

tubifeks

Samo ti istraj i pripazi na rečnik, nisam siguran ali mislim da si negde izgubio оivce...neko gleda i kad mislite da ne gleda!

kika

kako da ne izgubim zivce kad vidim ovog inside,i fisher svaki dan,i svaki dan ima wh.. i ne razumem kako to niko ne reaguje ? :O
evo juce bio neki jack,imao aim,i wh .. ubijao nas ko volove, 1 ili 2 mape zaredom nije gasio,i nigde admina ... svi su popizdeli,sve rasterao ... bruka :/ .. ima ovde negde da se kandiduje za admina ?  :tease2  ;D

tubifeks

Ajmo Sparrow, vidiš da te čovek zove  :D

P!ck 'n roll

nema kandidovanja za admina ili subadima... Subadmini su ljudi koji su po proceni admina dovoljno ozbiljni da vode racuna o garage serveru i dobili su to pravo.... Mozda tada kada si igrao nije bio ni jedan prisutan... Ali moras shvatiti, ne moze ni admin ni subadmin biti ceo dan za kompom.... Drugo, dosta je bilo sada promena oko subadmina i primaju se novi, samo ti igraj, sve ce biti pod kontrolom u najkracem periodu.

Lep pozdrav  :stoner:

kika