News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kako oziveti Main? :(

Started by ' k e r r, November 18, 2012, 08:32:41 PM

Previous topic - Next topic

' k e r r

Shta uraditi da se ozivi ovaj Main? :( Nije mi jasno kako jedino main uvek prazan a ostali serveri puni  :hmm

$tring

Vole vise ljudi SD od CTF.... a ovi koji vole CTF, vole manje zahtevne servere za pucanje kao sto su Garage i MIX. PAM pocetnicima nije zanimljv jer je tezi za igranje....

Ne znam tacan odgovor na tvoje pitanje... prosto je tako, sto ne znaci da se stvari nece popraviti.  :icon_eek:

Lo.Od4k

stara tema,ekipa koja igra ctf a ne zeli da igra na garazi se skupi  i igraju mix a main zjapi prazan i to je to  :stoner:

tubifeks

Ja na mainu imam lag, imam ga svuda ali tamo mi je gori nego na garaоi. Stalno mi se trese slika. Jedino na nuli nemam  uuuuaaaa PB :)

' k e r r

pick n roll

ma main ubedljivo najbolji server, iskreno meni tu nista nije jasno.. .Ajd mix warovi ctf, to je 10-14 igraca... Graza uvek puna... Tu mi nije jasno 2005 god izasla igra a igraju je pocetnici... Opet ponavljam, po ko zna koji put mi ga ne igramo, to je problem.... Mislim na Bitange, budaletine itd... Evo string da udju 4 bitange na server i igraju 2-2, posle 5 min bi bio pun server, 100000 puta dokazano... Ne treba vise ni postavljati pitanje zasto nema nikoga, a ne treba ni davati neke ofrlje odgovore.... Problem je u tome sto mi ne igramo i to je to.....  :stoner:

Lang

Ima istine u tome , ali uvek ima ali ,ljudi vole gde ima vise igraca i to je to ,znaci uglavnom cekaju da neko iskoci sa Garage da bi upao i igrao ,mozda i gresim ? Posto mi je neko davno rekao da ce se Garage ugasiti sam  a ostali serveri nastaviti da zive normalno  .samo da ga posetim da nije bio u pravu.I tipa da su na Main igali pro a  na  Garage pocetnici.Svaki mod ima svoje sledbenike.
pozz  :king:

' k e r r

Ja volim da igram na mainu
zato shto ima dosta dobrih igracha.
Volim da igram protiv igracha koji su jachi dosta od mene.
Kad igram sa slabijima nije mi zanimljivo :)

A garage ne volim
zato sto kad god udjem
tolko me izbombarduju onim bombama da mi dodje da unistaliram cod2 :) Najvise mrzim kad me bomba ubije!
A i Tompshon ubija iz 3 metka! Sa jednim okvirom ubijes pola servera :)

Tasmara

Meni u poslednje vreme mlogo bolje lepi na Mainu nego na Garage ...   :baby

ToTo

Quote from: Batman on November 20, 2012, 05:56:26 PM
ma main ubedljivo najbolji server, iskreno meni tu nista nije jasno.. .Ajd mix warovi ctf, to je 10-14 igraca... Graza uvek puna... Tu mi nije jasno 2005 god izasla igra a igraju je pocetnici... Opet ponavljam, po ko zna koji put mi ga ne igramo, to je problem.... Mislim na Bitange, budaletine itd... Evo string da udju 4 bitange na server i igraju 2-2, posle 5 min bi bio pun server, 100000 puta dokazano... Ne treba vise ni postavljati pitanje zasto nema nikoga, a ne treba ni davati neke ofrlje odgovore.... Problem je u tome sto mi ne igramo i to je to.....  :stoner:
Taman sam hteo sve ovo da napisem, kad procitah pisanije premudrog Betmena :)

Kada mi budemo hteli da Main bude pun, bice. Ne razumem, i nikada necu razumeti mixeve, dok server zvrji prazan. Bukvalno, ali bukvalno, igra se na Mainu 7:7, i onda ta ista ekipa ode na war server i igra 6:6 ??????????????

Prosvetlite me molim vas!!

MakiMDSS.rs

Evo kako da ozivimo main , ukljucite se svi i ako imate igre za davanje koje ne igrate ili imate viska donirajte ih kao sto sam ja donirao 50 evra i moji drugovi po 10 evra i 15 evra za kljuceve ...

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,9152.0.html

pick n roll

MA OVO JE SUPER IDEJA, ALI NECE OVO OZIVETI MAIN, POSLE TAKMICENJA PRAZAN OPET, EVO KLADIM SE U MOJ BETMENSKI, DA OPROSTITE KURAC....

MakiMDSS.rs

to i ja znam , no ovu deju nisam trebao ja da smislim vec druge osobe al ajd sad :(

Alek

ma ozivece Main ...cim se ja vratim u Srbiju za 2 meseca :D

Srba

Alo bre kolega Kingovac, pa gde si ti otplovio?

Alek

Ja radim na brodu Island Princess :) sada trenutno sam na putovanju od LA do Miamia ;) prosla mi 3ipo meseca ..ostala 2 :D inace igram cod2 ovde na brodu samo u lan-u :) ali postalo dosadno sve filipinci degeni ne znaju da igraju :D

Srba

Hahahahahaha - ne znaju sponove, hahahah. E, ajde okupaj se za nas malo u tim toplim morima dok se ovde sprema Sodoma i Gomora :)

MakiMDSS.rs

A mene nisi vodio mrsavi alek jao jao :P

Alek

Quote from: Srba on November 30, 2012, 09:55:06 AM
Hahahahahaha - ne znaju sponove, hahahah. E, ajde okupaj se za nas malo u tim toplim morima dok se ovde sprema Sodoma i Gomora :)
Srba ma nista se ne brini :) kupam se svake nedelje na Arubi ... nekad na jamajci .. itd :D

Quote from: M.MaKi.C on November 30, 2012, 01:02:11 PM
A mene nisi vodio mrsavi alek jao jao :P
e jbg nisam vise mrssav kao pre :) a da te vodim pa jbg nisi na vreme pitao ... mogo sam da te strpam u kofer :D :P

ToTo

El Muerte je isto na nekim brodovima u tom kraju sveta, da niste u istoj kabini, ovo....ono.... :rofl

Alek

Quote from: ToTo on November 30, 2012, 09:21:51 PM
El Muerte je isto na nekim brodovima u tom kraju sveta, da niste u istoj kabini, ovo....ono.... :rofl
samo sam cekao ti da se pojavis matora drtino :P
na kom je brodu El Muerte ?

MakiMDSS.rs

daj sliku da vidimo koliko si se ugojio 20 grama :) ahahahah salim se covo cepaj samo i lepo se provedi mene ceka amerika sledece godine na leto 2013 , 3 meseca idem da radim kao trener u DC Washington ili kako vec .

Alek

Quote from: M.MaKi.C on December 01, 2012, 12:05:17 AM
daj sliku da vidimo koliko si se ugojio 20 grama :) ahahahah salim se covo cepaj samo i lepo se provedi mene ceka amerika sledece godine na leto 2013 , 3 meseca idem da radim kao trener u DC Washington ili kako vec .
pa sretno Maki :) ja sam sledece godine od Aprila meseca na putu oko sveta Dawn Princess :) ali jedva cekam da zapalim kuci i odvalim ovaja COD2 :) p.s. necemo dalje naljutice se ova matora drtina ToTo ima brise postove :D

pick n roll

Quote from: ToTo on November 28, 2012, 09:10:37 PM
Quote from: Batman on November 20, 2012, 05:56:26 PM
Taman sam hteo sve ovo da napisem, kad procitah pisanije premudrog Betmena :)

Kada mi budemo hteli da Main bude pun, bice. Ne razumem, i nikada necu razumeti mixeve, dok server zvrji prazan. Bukvalno, ali bukvalno, igra se na Mainu 7:7, i onda ta ista ekipa ode na war server i igra 6:6 ??????????????

Prosvetlite me molim vas!!
Taman sam i ja hteo da napisem da sam premudar ali si me preduhitrio :):))))))))))))))))
Ziveo TOTO
Ziveo FUTOG  :yahoo

MASTERBLASTER

Ista prica vecito.Da bi ziveo prvo morate igrati!

' k e r r

Zadnjih 4,5 dana je chesto pun :)

MakiMDSS.rs

pa naravno da je pun , mi balkanci smo takvi sve sto je besplatno prvi smo u redovima :)

tipico

Nisan ljubitelj CTF moda igre , a ako san skonto to je main server, hm  Dotu ne igran xD a org imam za svaki COD koji igran, tako da čin se docepan kompa odigrat cu koju na tome serveru da potaknem ove sta ne igraju tamo, bar cu tako probat pomoć , nagrade me me zanimaju .

LP :)

' k e r r

Ko jos igra dotu to igra za decu! :D
Bolje da su stavili Sims 3
mozda bi se nechija devojchica obradovala :)

MakiMDSS.rs

Ne lupaj ker molim te ljudi koji igraju dotu2 su barem za 30 IQ pametniji od CoD igraca :) ako nisi znao , kompleksnija je igra dota nego cod to barem ja mogu da ti dokazem u 1000 i 1 primer zasto je dota kompleksnija i teza igra od coda :)

A stoga dota community broji na 10x vise aktivnosti i veci broj igraca nego cod sto ima u svim serijalima coda :) Jedan turnir za dotu 2 je jaci od 1000 turnira coda bilo koga jer nagrada za dotu 2 je 1 milion dolara prvo mesto za cod max je 2000 evra nagrada do 3500 evra maximum koja je ikad bila :)

A da tek ne pricam za CS koliko je jaci community :)

Samo mi imamo srecu sto imamo bitange community u cod2 koji je jedam od jacih sada u evropi jer mnogi su se pogasili a vi jos imate nas koji vam drze servere za igranje , i koji se bore da to jos zivi tako da postovanja za svaki server i nas trud da vas bude sto vise treba da pohvalite a ne da omalozavate ... i treba vise da igrate a manje da pisete po forumu :)

Bez ljutis na ovo sto sam napisao ali realnost je takva , raspitajte se malo :)

' k e r r

Ma opusteno! :)
Meni je ta igra za decu
shto ne mora da znachi da je i tebi :)
To je samo moje mishljenje o toj igri.

A o CS-u ne cemo da prichamo
igro sam ga godinama dok nije izashao CoD1 pa CoD2 :)
I nemogu da verujem da je josh tolko popularan a igra je tako bezveze kad malo bolje pogledash... :)
A po meni je CoD2 jedna od najtezih pucachkih igara.
A i jedna od najboljih igara chim me drzi jos od CoD1 :)

Spinx!!

izbaciti tobruk i el alamain ili kako vec juce se 2 puta praznio server zbog tobruka i ove druge mape a za promenu staviti kadice :D

MakiMDSS.rs

@ kerr mislio sam na CS:GO ovaj novi koji je izaso ni nalik cs obicnom a kamoli cs:s ili nekom drugom serijalu sta god meni je CS:GO isto kao i CoD2 samo novo vreme i realnije 10X od cod2 :)

a dota2 je sasvim drugi gameplay u odnosu na dotu1 , ja sam u gamingu od 2002 godine za ovih 10 godina sam sve i svasta igrao :)

novi cs je brutalan i ugasice mnoge serijale coda a turniri LAN koji su do sada bili su imali nagrade za 1 mesto i do 30000$ a dota2 do 1000000$ za 1 mesto :)

no ima ljubitelja coda starijih verzija pa zato i igarju kad kad cod2 ko sto i ja radim kad kad odigram :)

vd|cube(im)

Quote from: M.MaKi.C on December 04, 2012, 12:40:44 AM
Ne lupaj ker molim te ljudi koji igraju dotu2 su barem za 30 IQ pametniji od CoD igraca :) ako nisi znao , kompleksnija je igra dota nego cod

Znači Maki dok si ti igrao cod bio si u minusu sa IQ  :hmm

Da mi je tvoja glava par dana da se odmorim  :stoner:

DexonDee

Ne lupaj ker molim te ljudi koji igraju dotu2 su barem za 30 IQ pametniji od CoD igraca :) ako nisi znao , kompleksnija je igra dota nego cod to barem ja mogu da ti dokazem u 1000 i 1 primer zasto je dota kompleksnija i teza igra od coda :)

Maki pa predji onda na dotu bices pametniji za 30 IQ  :hmm

pick n roll

Druze, ovo neka sprdnja sa nama???? Sefe ja sam zavrsio 2 faxa i smaram se inteligentnim covekom... Pronalazim da je cod2 posebno ctf vrlo kompleksna igra, sve zavisi kako je gledas... Da te ne znam, svasta bih ti sada rekao... ovako , samo mogu da ti kazem da si uvredio mnogo ljudi ovim sto si napisao, pa i mene... takve misli se zadrzavaju za sebe a ne da ih pises, posebno na cod2 forumu  :omg: :omg: :omg: :omg:

hardwell.

VaiiiVaiii

tipico

Srba

Priznajem, ako ima vise od 4 dugmeta da se stiska to prevazilazi moje mentalne kapacitete. I stvano nije drugarski sto si nas sada razotkrio...  a taman mi ovako glupom bilo lepo.

:hat

MakiMDSS.rs

ispravio me bane greska moja tacno , nisam napisao da se ovo odnosi na neki zamisljeni gaming IQ koliko imaju cod igraci a koliko dotasi IQ pa je ispalo nesporazuma :)

ne obazirite se na to toliko :) codasi imaju preko normalnog(zamisljen je oko 80) IQ 90+ zbog samog gameplaya a dotasi malo vise zbog ucenja svih spellova i taktika a i normalno ostalih stvari koje ima isto i cod tajminga itd oko 110+ :)

eto mislim da je sad ispravljeno , i ne kazem ni ja da sam IQ pro sad neki ne znam ni ja ali ni u jednoj ni u drugoj igri vecina nas pa i ja , ne bih mogli da igraju kao PRO likovi koji su placeni za to :)

inace postoji to neko merenje u gamingu APM - oprez po minutu , cod igraci ga imaju oko 80-100 a dotasi 150-200 a oni sto igraju tipa CoH imaju i do 300 ali to su oni zaludjenici :)

evo i da objasnim zasto je dota kompleksnija od coda - 1 igrac koga vi vodite i ima 3-4 uloge , ovamo 100 heroja koji su razliciti i svako ima svoju ulogu , dota vise taktika sistemi igre barem za 5 vise imaju , vise kliktanja misem i preko 20 dugmadi koje koristis u igri koje trebaju pre svega da se koriste cod WASD space shift caps dugme 2 dugme 4 i 3 dugmeta na misu , i normalno da ljudi sa coda ne znaci da nisu sposobni da igraju dotu ...

no ne treba se raspravljati o tome nisam to ja izmislio nego neki lik koga ni ja ne znam a ni ime mu nisam zapamtio ... mislim da bih LAG mogao da potvrdi ovo sto sam sad napisao :)

i da dodam a da ne ispadne greske u shvatanju - no tacno je da ima i ljudi koji moze da su matematicki doktori nauka sta vec i da imaju IQ preteran a da se ne snalaze u igricama , to je vec mentalna usmrenost valjda ali taj IQ nema veze sa ovim IQ o kome sam napisao :)

i znam da ce posle ovoga biti opet nesuglasice isto kao i o ukusu o zenama :) i garant sam nesto pogresno napisao tako da ne opterecujete se ovime toliko . vi volite cod drugi vole dotu i u tome je razlika :)

tipico

Ma svaka tebi čast i Doti takodjer ako je tuces nadprosijecan iq imas onda,ali ta sranja ( s oprostenjem) sa iq-uom zavezi mačku o rep, oslo je off topic, nit vrijeme,nit mjesto za to

Meni main je ok nema lag kao neki, i kao sta san reko igrat cu ga da  vam pomognem aktivirat server,nagrade mi ne trebaju nit me zanimaju

LP

MakiMDSS.rs

znam da je otislo u off topic kao i po obicaju sve ovde na forumu tako to ide , ali poenta je i da se pise sto bih reko spinx da se vidi da smo aktivni , main ce se napuniti sa vremenom samo izgleda da treba odredjeni da vise na main da bih drugi dosli sto je to malo dosadno da sedi neko na server dok se na napuni al dobro :)

tipico

A znan glupo da recimo pola ljudi čeka dok ne vidi bitange tag ...dva ,tri igrača odma upadaju za 15 min pun server  igra se extra, npr. Dodje matmata i odma ih pola zbrise ode i taj igrač s bitange tagm odose i ostali..

ugly.fender

Ja bih (ne "bi")
ti bi
on bi
mi bismo (ne "bi smo")
vi biste (ne "bi ste")
oni bi

;D

MakiMDSS.rs

hvala fender , ja sam los u pisanju i ne obracam paznju na to sto pisem po nekad pa ispadnu sranja kao i do sada

i tacno je cim jedna bitanga ode idu svi mahom u vise slucajeva

i ispravio sam gore sto sam napisao onaj dugacak post , posto sam promasio nekoliko recenica pa da ne bude zbunjivanja sad :)

STEK

A stoga dota community broji na 10x vise aktivnosti i veci broj igraca nego cod sto ima u svim serijalima coda :) Jedan turnir za dotu 2 je jaci od 1000 turnira coda bilo koga jer nagrada za dotu 2 je 1 milion dolara prvo mesto za cod max je 2000 evra nagrada do 3500 evra maximum koja je ikad bila :)

A da tek ne pricam za CS koliko je jaci community :)

Samo mi imamo srecu sto imamo bitange community u cod2 koji je jedam od jacih sada u evropi jer mnogi su se pogasili a vi jos imate nas koji vam drze servere za igranje , i koji se bore da to jos zivi tako da postovanja za svaki server i nas trud da vas bude sto vise treba da pohvalite a ne da omalozavate ... i treba vise da igrate a manje da pisete po forumu :)

Bez ljutis na ovo sto sam napisao ali realnost je takva , raspitajte se malo :)
Posto igram dugo godina cod2,ovim postom si me uvredio,ne znam za ostale igrace.Po meni trebalo bi da odes sa ovog foruma i da se vise nikad ne pojavis.Ja godinama citam tvoje gluposti,i nisam imao srca da ti ikad nesto napisem,ali sad si me ubo u pojam,raspametio si me,definitivno.Zelim ti svu srecu u americi,i da odes sto pre!

PS:Onu sprdnju sto si napravio u Timu Srbija na CB-u da popravis ili da ostavis nekom drugom!

MakiMDSS.rs

ne brini se za tim , ko se bude prijavio na cbu za kapitena taj ce voditi , ja i ne planiram da vodim cod2 niti da se ukljucujem vise u te onaveze koje mi nisu potrebne :) i procitaj prezadnji post sto sam napisao , mozda ce ti biti jasnije da nisam ispisao sve sto sam i mislio , bane me je ispravio i ukazao na gresku sto mu se i zahvaljujem ...

tim ako ti je bitan toliko cod2 i repka srbije uzmi pa se prijavi i vodi je kako ti znas ionako od toga niko od nas nema nista , sto se pre shvati to bolje :) a one igrace tamo sto sam stavio stavio sam iz razloga jer sam mislio da ce mladji ovi da budu vise napaljeniji i da odigraju mnogo bolje nego sto znaju , ali svi su prekinuli da igraju aktivno :)

repka vam je slobodna jos od kako se zavrsio turnir neka uzme ko oce neka je vodi ...

pick n roll

Evo uzecu ja repku... Ne brinite iman trenerskog iskustva... :-D prva postava
JAAA
Bucky
Kifla
Dokini
Humani cruz
Hahahahaha

dokini

Nemoj ko nama sme da izadje na crtu  :drinks2

Spinx!!

ja molim baneta da ubaci i dexona medju prvi 5.....ko pored njega prodje taj je pro+

Spinx!!

no kao i uvek kada Maki napise neki vec post mi odemo OFFTOPIC ajde sada lepo da se vratio nazad na temu i da se konacno dogovorimo kako da OZIVIMO MAIN ponovo?!!!??

pick n roll

upravo sam ovo i odveo u offtopic jer mislim da je tako najbolje... A cek, tebi je moja reprezentacija offtopic :) e pa neces igrati, NIKAD! :hooray:

MakiMDSS.rs

Meni nije jasno zasto ste svi skocili na ono sto sam napisao kad znate i sami da nisam to napisao da bih nekoga uvredio i sami znate da to sto ja napisem uvek bude pogresno napisano ... jedino sam pokusao samo da objasnim izgleda na glupav nacin zasto je dota komplksnija igra od coda pa je sve ispalo pogresno ...

Ja se slazem da bane vodi repku :)

Spinx!!

bane pa mislim mojne da me sada ovde bacas u bedak....... ja sam ti dodao clana za repku a ti tako meni daj pocasno mesto da pevam himnu please :D: :P

stewzoR

STEK

Quote from: M.MaKi.C on December 05, 2012, 03:31:17 PM
Meni nije jasno zasto ste svi skocili na ono sto sam napisao kad znate i sami da nisam to napisao da bih nekoga uvredio i sami znate da to sto ja napisem uvek bude pogresno napisano ... jedino sam pokusao samo da objasnim izgleda na glupav nacin zasto je dota komplksnija igra od coda pa je sve ispalo pogresno ...

Ja se slazem da bane vodi repku :)
Ja ti predlazem,kao najboljem prijatelju,prvo sroci na papiru,i procitaj ga vise puta,makar 10x,to je za tvoje dobro.Ti definitivno ne znas de bijes,kolko znam,studiras,imas tu neku skolu,sta li vec,razmisli malo,stavi prst na celo kad se sledeci put ulogujes na forum.

MakiMDSS.rs

Ne brini se eto cubanac se ponudio da svaki put ako hocu nesto da prvo pitam njega :) Opet cu reci ni na kraj pameti mi nije bilo da nekoga uvredim a pritom sto sam to napisao uvredio sam i samog sebe , no niko nije bezgresan zar ne ?

pick n roll

Quote from: Spinx!! on December 05, 2012, 03:44:29 PM
bane pa mislim mojne da me sada ovde bacas u bedak....... ja sam ti dodao clana za repku a ti tako meni daj pocasno mesto da pevam himnu please :D: :P
Aj razmisliću...  :dummy :rofl

micko

ali ja ne verujem da stewzor nije imao sta da doda na sve ovo!!!!!! :whistling...

Zajcev

Ceeekajte rodjaci ne moze da prodje bez mene...
Bane,ti si bre  osrednji igrac Cod-a kog ownam gde stignem  :party2  Nesto nije jasno 1vs1 odmah!  :*

Kakva bre dota ono je zaglupljivanje mozga tipicno...sta je sa 100 drugih igrica? koliko mozga mora da se koristi u strategijama ? dota-obelezis tog vojnika sta je vec i samo napred..ali bas ono bez mozga..spelovi itd-za 2 razred osnovne radnja...nacrtani neki trolovi gluposti,retardirana imena...svinje koje trce,letece vatre,led,itd..STRASNO..ma ne moze ni da se poredi jednostavno - drugi zanrovi...
IQ,znaci igrajte DOTU ako necete da budete prosecno pametni,jel treba znati na koju ce stranu napasti kaldr itd itd...

Strasno jednostavno nisam mogao da izdrzim da ne napisem komentar na ovu glupost  :omg:

Lider

Ako instaliram DOTU hoce li mi se povecati IQ i da li ce me primiti u Mensu?

jape

Ako prestanes igrati COD2 imas sanse, inace... :suicide

STEK

Quote from: Lider on December 05, 2012, 09:06:22 PM
LIDERUUUUU BRATE MOJ,JAOOOOO CARE NEBESKI!!!!!!!!!!

domohomo

Ja sam svjetski prvak u minesweeperu, stoga imam najveći iq!

Spinx!!

Quote from: domohomo on December 06, 2012, 10:17:04 AM
Ja sam svjetski prvak u minesweeperu, stoga imam najveći iq!

ako cemo da se gadjamo ce se gadjamo..... 2000 sati solitare-a...stoga domo ja te pratim samo tako :P zar ne...koji kazes IQ 150+ ?!

domohomo

Spinx!!

au pa sta ti trazis ovde onda?

Lider

Quote from: STEK on December 05, 2012, 10:27:08 PM
Quote from: Lider on December 05, 2012, 09:06:22 PM
LIDERUUUUU BRATE MOJ,JAOOOOO CARE NEBESKI!!!!!!!!!!

BRAT!  ;D

hardwell.

da pođem malo u  :offtopic  lijepo je vidjeti main pun  :super :super :super

PROpaliCa

Server bi bio pun, kad bi za nagradu nam platili ples striptizete  :ok2
A i ako dobije neko mladji nagradu, nista mu nece biti , nek se celici  :clapping2

Spinx!!

' k e r r

PROpaliCa

Izgleda da su zelje jedno, a mogucnosti drugo  :(

MASTERBLASTER

Ovo je sve mlacenje prazne slame.Uhvatili se sta je Maki rekao jaka stvar.Niko resenje neko da napise ili bar da dodje da igra recimo na Mainu.

Srba

Dolazi veceras cika Srba da ovna na Mainu :)

Spinx!!

jah ba .. na main sam svako mece ali opet napominjem kao u pre nekoliko postova CIM DODJE TOBRUK i EL ALAMIN server se isprazni i kuravela

tubifeks

[dragoni]Shomy

Ma ima da ga napunimo samo tako!!!Nije mi jasno kako ljudi mogu da igraju na garazi,al ajd ljudima se izgleda svidja :D

Djuka023

on: November 18, 2012, 08:32:41 PM evo od kad je to tako, pa i ranije, i dan danas ista prica..