News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

KUPUJEM MOBILNI

Started by *SPARTANAC*, August 26, 2008, 03:04:26 AM

Previous topic - Next topic

*SPARTANAC*

Ukratko ovako nesto:
-da radi
-kamera min. 1.3 Mps
-Mp3 obavezno
-Da NIJE na rasklapanje!
(po mogucstvu SonyEricsson, ali i nemora)
-memorija >40 mb

i da kosta do 150 e

ima li tako nesto? :)

Podpredsednik

Pa kupi nov, za te pare imas i bolji nego sto si naveo!

*SPARTANAC*

Bi predsednice, da imam para al ja bi MAX dao 150 e, a ono su bile MIN. stvari koje bi me zadvoljile, ja bi najradije K800 za 150 e  :)
al to sto ljudi prodaju to je strasno....nbt ko ima neku ponudu daj nek stavi

zlenzlla

Mislim da mozes kupiti nov N73 za nekih 175 Evra.  Evo link pa pogledaj http://rs.nokia.com/A4548156. Jesu li to bitange naredile kupovinu?! Trazi od njih neku monetarnu podrsku... :vava :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

GuRuGeoRge

Nokia XpressMusic 5310,7500 Prism,Sony Ericsson W350

DiDaN

Podpredsednik

Ja sam sestricu pre tri nedelje kupio polovnu Nokiju N80 za 130 eura, nasao sam preko inerneta. Telefon je extra ocuvan i nema softverskih anomalija, pronadji model koji ti se svidja i mozes naci polovnjak preko neta, samo moras da googlas strpljivo.

~LoneWolfs~Extreme

Nokia XpressMusic 5310 imam ju ja,znaci mobitel je prva liga a nije nesto extra skup,stvarno sam zadovoljan uzasno ;D ;D

*SPARTANAC*

Ma to predsednice tako nesto bi i ja, ako mozeee ;D
ili SE K800i za koliko bi mogo polovan da se uzme?

Podpredsednik

Polovan K800i moze da se nadje za 70-80 eura!

mean

Za te pare ako zelis SE onda kupi K610,definitivno najbolji SE do sada i nema prokleti dzojstik koji se kvari kao lud  :drinks2

*SPARTANAC*

ma znam mean, ali sta cu kad mi K610 nije nesto bolji je K800i......mada ako neko moze da andje POLOVAN K610i za male pare nek javi :))))

[WC]=CyClops=

Quote from: *SPARTANAC* on August 26, 2008, 03:04:26 AM
Ukratko ovako nesto:
-da radi
-kamera min. 1.3 Mps
-Mp3 obavezno
-Da NIJE na rasklapanje!
(po mogucstvu SonyEricsson, ali i nemora)
-memorija >40 mb

i da kosta do 150 e

ima li tako nesto? :)

Da jel ima! Još pitaš!

Mobilni dildo 2000 - najnoviji model

Ukratko, radi baš tako nešto:
- radi, tj. vibrira
- 1.3Mps errr, nisam upoznat s tom mjernom jedinicom ali valjda ti je 35 cm dosta
- svira indirekno, naime ti ćeš propjevati
- ništa se ne rasklapa
- nije SonyEricson ali je isto made in Taiwan
- memorija, ma koliko god ljepih uspomena s njim ti moоeš zapamtit

Cijena prava siutnica, i ako nazovete među prvih 100 dobijete i ovaj prekrasan rozi čepić za guzu (ko nov, malo korišten os strane Plonkija :))

Happy  :icon_bad:

BloX

:yahoo :yahoo :yahoo :yahoo hahhahha....pa kiklope disi ti??? Cuo sam od tvojih da se povlacis u mirovinu :) :) :)

[WC]=CyClops=

Quote from: BloX on September 08, 2008, 11:09:08 AM
:yahoo :yahoo :yahoo :yahoo hahhahha....pa kiklope disi ti??? Cuo sam od tvojih da se povlacis u mirovinu :) :) :)

Eeeeee nije ti ta ni loša, odem fino u mirovinu pa se mogu igrati od jutra do sutra :)

clumsy

Quote from: [WC]=CyClops= on September 10, 2008, 10:45:23 AM
Quote from: BloX on September 08, 2008, 11:09:08 AM

Eeeeee nije ti ta ni loša, odem fino u mirovinu pa se mogu igrati od jutra do sutra :)

pa vreme je bilo... kaze crazy da si pre neki dan dobio unucice i to blizance :)

[WC]=CyClops=

Da svaki se rodio sa 1Gig DDR5 rama  :drinks2