News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Finale basket

Started by pick n roll, June 15, 2012, 11:49:06 PM

Previous topic - Next topic

pick n roll

Cestitam svim zvezdasima, da ne kazem ciganima... Mozete li se vise izblamirati od ovoga danas, zakazete utakmicu u onom sranju, drmate kos, pogodite svog trenera flasom i jos vas pocepamo ko babancice.... Ajmo cigancici, natrcite se, steze PARTIZAN SAMPION!!!!!!

Kordoba

da,da... da se zna ko je  :hooray:

STEK

Quote from: pick n roll on June 15, 2012, 11:49:06 PM
Cestitam svim zvezdasima, da ne kazem ciganima... Mozete li se vise izblamirati od ovoga danas, zakazete utakmicu u onom sranju, drmate kos, pogodite svog trenera flasom i jos vas pocepamo ko babancice.... Ajmo cigancici, natrcite se, steze PARTIZAN SAMPION!!!!!!

Citadel of Pain

Jos jedna titula za ljubav moju  :love

Cestitam crnojbeloj familiji na 11. godini carolije i zelim nam svima povratak kralja Dula sledece sezone,
'cause force is not strong with our young padawan...pa da ponovo pisemo istoriju.

I bane nemoj se i baviti timom koji u kosarci ne postoji od kako se sislo sa Å¡ljake. Ne prilici instituciji, ni nama navijacima  :yes

I mani i cigane, drmaju ljudi, a sta ce?? Ja bih voleo da ova nasa politickokriminalna grupa placenika prestane da skrnavi nas tim navijajuci za njega, tako sto se bave ciganima pola tekme, ostalo vreme pevaju o Tadicu, pa onda malo pevaju pesme o drugom klubu (vrhunac idiotizma za paok me bole q) da bi zavrsili sa nekom fudbalskom o stadionu JNA i to je to  :facepalm:

Citadel of Pain

Radujem se!!! Erceg ima puno skila za tu poziciju. U odbrani ka pamtim kao parce papira, ali mi je muka od ove sezone i kosarkaskos silovanja i svih bivsih fizikalaca u instituciji, malo tehnike i ofanzive za promenu. Dobro dosao Zorane!  :clapping

pick n roll

Quote from: Citadel of Pain on June 17, 2012, 09:11:03 PM
Radujem se!!! Erceg ima puno skila za tu poziciju. U odbrani ka pamtim kao parce papira, ali mi je muka od ove sezone i kosarkaskos silovanja i svih bivsih fizikalaca u instituciji, malo tehnike i ofanzive za promenu. Dobro dosao Zorane!  :clapping
Odlican igrac, samo jos je sada i sazreo... Bice nam odlicna pozicija 4, tu smo i slabi... Samo jos kad bi playa normalnog nasli i mozemo igrati euroleague, ovako teskooooo