News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

new server

Started by pick n roll, May 15, 2012, 02:11:05 AM

Previous topic - Next topic

pick n roll

Dajte ljudi jedan org server, kao main 2, odlepicemo svi vise od ovih "cistih" igraca....

Grave

Quote from: pick n roll on May 15, 2012, 02:11:05 AM
Dajte ljudi jedan org server, kao main 2, odlepicemo svi vise od ovih "cistih" igraca....
Slazem se. Kad je MAIN vec prazan non stop, bacite ga na org. Ljudi koji igraju ce i dalje dolaziti, a haxori ce ga zaobilaziti u sirokom luku.

ludi livnicar

I ja sam za. Vredi pokusati

ToTo

Zvrjace prazan bas kao i sad. Potpuno ispricana prica. Sve ovo je vec pokusano i jedini rezultat je bio da su serveri bili prazni, jer niko nece da kupi igru ili kljuc za jebenih 700 - 800 dinara, e pa kad je tako nemojte nam kukati o citerima i o tome kako bitange ne rade nista da bi se situacija popravila. Jedini nacin je da se ljudi kikaju posle malo speca i ako su sumnjivi. Svi oni koji su nastradali, a mozda su posteni jbg, sta da vam kazem......

Bane........ne zaleci se, postoji private.

Citadel of Pain

100 put ista tema.  :ne_razumem

Razumeo bih da se razgovara o necemo sto nismo nekoliko puta vrlo ozbiljno pokusali,
pa ljudi  daju svoje misljenje o predlozenoj novotariji.

Ovo je bukvalno 20ta ista tema i moj 20ti post u kome vas molim da prestanete... :'(

I taj MAIN2 je postojao pa niko nije primetio kada je ugasen pre mesec dva.  :thumbdown

Ali mozemo ga ponovo pokrenuti, i uzivati kada vidimo da tamo zaista nema citera, ni bilo koga drugog.  :wink:

Lo.Od4k

tu je war0 i war1 kad se skupimo i igramo mix :love ko ljudi,tako je najlakse  :)

Citadel of Pain

i onda igramo na nuli jer smo svi prijatelji i PB nije potreban  :clapping

Dok ne shvatim da su drugari odmah upalili  300fps   :o

pa pitam zastoooo ljudi, dokle vise, pa zar medju nama najblizima   :sorry

Pa mi kazu ma neee Nidzo, stavimo na 300 samo zato sto nam daje prednost u odnosu na vas koji igrate na 250, a i shotka ubijaaaaa!   :o

i tako u krug...a ja jos uvek ne razumem potrebu codera da varanjem dobijaju prednost, mislim razumem kada imaju do 12 god.
Da nije te glupe potrebe ovakve teme nebi postojale...ja sam bio za to da se nista ne sme menjati...85fps svima i tisina, tako su ljudi igru napravili, nisu ni pretpostavili da ce budjavi garand postati dominantno oruzje kada se igra sjebe...

i da...za Ludaka  :love ti mixovi su sve sto imamo  :R

dokini

Sve je to lepo ali da bi malo poboljsali servere mogla bi da se ubaci- zameni koja MAPA smorise ove  :smoke:

Citadel of Pain

Quote from: dokini on May 15, 2012, 11:06:22 PM
Sve je to lepo ali da bi malo poboljsali servere mogla bi da se ubaci- zameni koja MAPA smorise ove  :smoke:

brat saborac...ne znam kako svima nisu do.... TJ i burg  :suicide

Lang

Citadel of Pain bravo ,  to za garand sam odavno pricao  ali su se svi smejali ,pogotovo onaj njubihno ili tako nesto !
Mada je to sada bukvalno  proslost .
:king:

pick n roll

Quote from: Citadel of Pain on May 15, 2012, 11:04:30 PM

Pa mi kazu ma neee Nidzo, stavimo na 300 samo zato sto nam daje prednost u odnosu na vas koji igrate na 250, a i shotka ubijaaaaa!   :o

i tako u krug...a ja jos uvek ne razumem potrebu codera da varanjem dobijaju prednost, mislim razumem kada imaju do 12 god.
Da nije te glupe potrebe ovakve teme nebi postojale...ja sam bio za to da se nista ne sme menjati...85fps svima i tisina, tako su ljudi igru napravili, nisu ni pretpostavili da ce budjavi garand postati dominantno oruzje kada se igra sjebe...

E eto bas tako, 85 fps i kraj, onda bi i ja sa 40tak fps mogao igrati.... mozda neko ne shvata da je jacina kompa 80% a skill 20%, evo primera, ovaj je inace iz mog klana a prvi je na main statistikama bitangi.... evo ga njegov gaming rig
Manufacturer:    
To Be Filled By O.E.M.
Processor:    
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 2500k @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.6GHz
Memory:    
8192MB RAM
Hard Drive:    
1.5 TB
Video Card:    
NVIDIA GeForce GTX 560-Ti Twin Frozr III
Monitor:    
Samsung SyncMaster
Sound Card:    
7.1 Realtek
Speakers/Headphones:    
A4 Tech
Keyboard:    
GIGABYTE GK-K6800
Mouse:    
GIGABYTE GM-M8000X GHOST
Mouse Surface:    
GIGABYTE GM-MP8000
Operating System:    
Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506)
Motherboard:    
ASROCK Z77 Extreme 4
Computer Case:    
THERMALTAKE VL80001W2Z V3 Black Edition

Ninja_dragon

+1 za 85 fps, pa da vidimo ko sta ume... Konfigurisite servere tako, pa da konacno igramo svi pod istim pravilima.

Srba

Apsolutno se slazem: 85 fps, default config (ako se moze podesiti da server kikuje svaku modifikaciju CFG-a)...

Ninja_dragon

Quote from: Srba on May 16, 2012, 03:51:20 PM
Apsolutno se slazem: 85 fps, default config (ako se moze podesiti da server kikuje svaku modifikaciju CFG-a)...
Mislim da je ovo korektno, sta kazu admini, Pick'n'roll?

Sent from my Desire S using Tapatalk 2

pick n roll

COperinjO

vama bas dosadno  :worth   bane  8) pop'i  :drinks2

pick n roll

vd|cube(im)

Quote from: pick n roll on May 19, 2012, 12:15:57 PM
I agree

S čim se ti slaоeš i šta ti prihvataš ???? Tebi je i 85 FPS-a nemoguća misija  :icon_dick:

sd-Ganz

Quote from: pick n roll on May 20, 2012, 04:04:13 PM
Quote from: COperinjO on May 19, 2012, 08:15:49 PM
I m BATMAN!
A sto  default CFG? Ne moze cfg bas toliko da promeni igru ako imas slab pc?! :ne_razumem

pick n roll

Quote from: vd|cube(im) on May 20, 2012, 04:06:39 PM
I agree

S čim se ti slaоeš i šta ti prihvataš ???? Tebi je i 85 FPS-a nemoguća misija  :icon_dick:
ali ce mi sigurno biti lakse ako ti imas 85 a ne 250... ajmo malo mozga ukljuciti..... evo ti  :hooray: za najpametnijeg forumasa  :o :o :o :o :o :o

pick n roll

Quote from: sd-Ganz on May 30, 2012, 10:17:21 AM
Quote from: pick n roll on May 20, 2012, 04:04:13 PM
Quote from: COperinjO on May 19, 2012, 08:15:49 PM
I m BATMAN!
A sto  default CFG? Ne moze cfg bas toliko da promeni igru ako imas slab pc?! :ne_razumem
pa i ne moze u pravu si.... meni ne moze, ali ako ja igram na default cfg na losem kompu a ti na 10x boljem kompu imas jos i neki ok cfg cemu onda igra... Ako se ne igra pod istim ili bar slicnim uslovima, to vec nije igra, to je glupost i dosada. I m BATMAN  :jump

vd|cube(im)

Quote from: pick n roll on May 30, 2012, 12:08:54 PM
Quote from: vd|cube(im) on May 20, 2012, 04:06:39 PM
I agree

ali ce mi sigurno biti lakse ako ti imas 85 a ne 250... ajmo malo mozga ukljuciti..... evo ti  :hooray: za najpametnijeg forumasa  :o :o :o :o :o :o

Hvala na komplimentu prijatelju, pored takve konkurecije kao šta si ti i nije teško pokupiti tu titulu  :stoner:

P.S. Ako ti imaš neki problem u vezi mene ili ako ti nešto ide na k...c , imaš private dio foruma, PM ili dođi večeras na TS pa ćemo riješiti ......zahvaljujem  :stoner:

Lo.Od4k

Š to se tiče tog famoznog 333 fps-a meni licno ne odgovara,jesam probao jedom na war 0 kad smo igrali mix i nije mi to to prebrzo je, frejmovi lete,teze je pogoditi covjeka, barem sto se mene tice,niti ga moj komp moze drzati lock-anog na 333,jedva ga drzim 250 a u dimu da ne pricam 25-30 fps-a kao invalid  :D,ali snalazim se nekako do nove grafe  :love,ne treba pretjerivati sa tim fps-om 250 je sasvim dovoljno,i kad se skupimo nasa ekipa i pocepamo se ko ljudi nema nista ljepse sto se tice ove igrice  :drinks2 :stoner:

Tasmara

Ja kupim kompjuter od 400 evra da bi me vi ogranicili na 85 fps-a? Izvinite, ali ja nisam dala 400 evra za 85 fps-a ... Sa ovim se ne slazem, niti cu ... Ispod 250 ga ne spustam. Posto mi je receno jednom prilikom da i 250 postaje problem.
Preozbiljni postajete ... I ovo jako nebulozno zvuci.  :stoner:

stewzoR

Quote from: pick n roll on May 16, 2012, 02:39:38 AM

E eto bas tako, 85 fps i kraj, onda bi i ja sa 40tak fps mogao igrati.... mozda neko ne shvata da je jacina kompa 80% a skill 20%, evo primera, ovaj je inace iz mog klana a prvi je na main statistikama bitangi.... evo ga njegov gaming rig

jacina kompa...? pa ja sam sa 50 fps igrao bolje nego danas sa 250..nema tu razlike velike..vise ce biti 30% sreca , 60% skill,10% rig

Ninja_dragon

Quote from: Tasmara on May 30, 2012, 08:32:30 PM
Ja kupim kompjuter od 400 evra da bi me vi ogranicili na 85 fps-a? Izvinite, ali ja nisam dala 400 evra za 85 fps-a ... Sa ovim se ne slazem, niti cu ... Ispod 250 ga ne spustam. Posto mi je receno jednom prilikom da i 250 postaje problem.

Ovo nema veze sa tvojim kesom, ima veze sa pravilima igre. Ja imam komp od soma â,¬ pa ne trazim da dignemo na 500fps.  :omg:

VaiiiVaiii

Preozbiljni postajete ... I ovo jako nebulozno zvuci.  :stoner:
:ok2 :yes
taman sam kontao da raspakujem COMODORE 64....vidim da ce mi trebati

Lo.Od4k

Quote from: Ninja_dragon on June 02, 2012, 11:16:00 AM

Ovo nema veze sa tvojim kesom, ima veze sa pravilima igre. Ja imam komp od soma â,¬ pa ne trazim da dignemo na 500fps.  :omg:
Igrica radi savrseno na 250 fps i tako se igra u cijelom svijetu,sad cemo mi izmisljat toplu vodu i spustat na 85 fps "nidje veze" :stoner:

vd|cube(im)

Quote from: Lo.Od4k on June 02, 2012, 01:58:45 PM
Quote from: Ninja_dragon on June 02, 2012, 11:16:00 AM

Igrica radi savrseno na 250 fps i tako se igra u cijelom svijetu,sad cemo mi izmisljat toplu vodu i spustat na 85 fps "nidje veze" :stoner:

Ma neće niko ništa spuštati ispod 250 fps-a. Koja panika ??????

Ninja_dragon

Quote from: vd|cube(im) on June 02, 2012, 02:21:32 PM
Koja panika ??????
Lepo si rekao matori, panice ljudi polako. Ljudsko oko ne registruje vise od 72 Hz, a ljudi panice sto bi neko eventualno smanjio taj fps, koji ionako ne vide. Stvar je cisto tehnicke prirode, stvar protokola na relaciji klijent-server.

Lo.Od4k

Quote from: Ninja_dragon on June 02, 2012, 05:10:30 PM
Quote from: vd|cube(im) on June 02, 2012, 02:21:32 PM
Koja panika ??????
Lepo si rekao matori, panice ljudi polako. Ljudsko oko ne registruje vise od 72 Hz, a ljudi panice sto bi neko eventualno smanjio taj fps, koji ionako ne vide. Stvar je cisto tehnicke prirode, stvar protokola na relaciji klijent-server.
No frka no panika(c)djed, svi igramo na 250 i pocela neka prica o tome kako bi trebalo da igramo na 85 pa da se vidi ko kako igra ovo ono,ne vidim smisao u svemu tome ako igramo vec svi vec na 250,koja poenta bi bila da spustamo na 85,to sto neki nemaju 250 to je vec njihov problem  :stoner:

Ninja_dragon

Quote from: Lo.Od4k on June 02, 2012, 09:12:17 PM

No frka no panika(c)djed, svi igramo na 250 i pocela neka prica o tome kako bi trebalo da igramo na 85 pa da se vidi ko kako igra ovo ono,ne vidim smisao u svemu tome ako igramo vec svi vec na 250,koja poenta bi bila da spustamo na 85,to sto neki nemaju 250 to je vec njihov problem  :stoner:
Nije bila rec o frejmovima, koji su najmanje bitna stavka. Vec o usaglasavanju jednog default-nog CFG fajla koji bi svi koristili, tj podesavanja. Naravno da znamo sve to oko jedinstvenosti podesavanja za svaki komp, ali zna se na koji set podesavanja mislimo. Sve da vratimo na default, a MAXfps neka ide na 250. Pa da vidimo ko sta ume. Licno mislim da CFG utice na neki nacin na gameplay.

pick n roll

vid ovo, ma stavte kako hocete, hteo sam reci da je samo izjednacena borba zanimljiva... bar meni... i ne bih sigurno izvukao iz dzepa 500-1000e zbog 250 ili 333 ili 1333 fps... to je vec tragicno...al, ok, svako ima svoje.... enjoy  :stoner:

Ninja_dragon

Quote from: pick n roll on June 02, 2012, 09:50:06 PM
vid ovo, ma stavte kako hocete, hteo sam reci da je samo izjednacena borba zanimljiva... bar meni... i ne bih sigurno izvukao iz dzepa 500-1000e zbog 250 ili 333 ili 1333 fps... to je vec tragicno...al, ok, svako ima svoje.... enjoy  :stoner:
ma bre COD2 je sto se zahtevnosti tice smesna, bas krsevi od kompova ne teraju na 250+ frejmova.. Pricamo o podesavanjima koja bi trebalo definisati na serveru, a koje bi indirektno trebali svi da imaju. Evo, pre neki dan Munje cheat-uju na waru! Au *urac bre sa cheatovima i tweakovima vise.  :ne_razumem

Lo.Od4k

Podesiti cfg servera da kika te skripte i te stvari to je uredu i treba paziti skim se igra zato sam prestao igrat warove sa tim madjarima i ostalom bagrom,a podesit pakete i ostale zezancije u cfg to su najnormalnije stvari koje svako moze podesit sebi kako mu odgovara i ne vidim da to moze predstavit problem ili dati neku prednost u igranju.

pick n roll

pošto sam ja započeo ovu temu, ajd i da završim, tj očigledno da se ne slazemo oko jedne iste stvari što je donekle i normalno, tako da moоe doći i do moоda neke svađe nedaj Boоe. Nego čuo sam da Stekara pravi gay оurku u bugu ispod A roofa na toujane pa aj idemo da bacimo nejdove! :fighting:

GuRuGeoRge

Quote from: Lo.Od4k on June 03, 2012, 12:01:30 AM
............zato sam prestao igrat warove sa tim madjarima i ostalom bagrom.................

Ne vređaj ljude na nacionalnoj osnovi !!!!

Ninja_dragon

Quote from: GuRuGeoRge on June 06, 2012, 01:32:05 PM
............zato sam prestao igrat warove sa tim madjarima i ostalom bagrom.................

Mislim da nije u pitanju nacionalna osnova, jer cfg se ne podesava u *.madjar formatu... Misli se na cheatere sa tog podneblja, koje sam vise hiljada puta sam imao prilike da vidim. Madjarski COD2 crack serveri su jedno vreme bili dominantni sto se tice broja.

Lo.Od4k

Quote from: Ninja_dragon on June 06, 2012, 03:39:03 PM
Quote from: GuRuGeoRge on June 06, 2012, 01:32:05 PM

Mislim da nije u pitanju nacionalna osnova, jer cfg se ne podesava u *.madjar formatu... Misli se na cheatere sa tog podneblja, koje sam vise hiljada puta sam imao prilike da vidim. Madjarski COD2 crack serveri su jedno vreme bili dominantni sto se tice broja.
Eto objasni Ninja da ne moram ja  :D :stoner:

Tasmara

Ko je Ninja uopste?  :stoner:

DexonDee

Ninja je Ninja idemo dalje...nemojte da skrecete samo sa teme...

Lo.Od4k

Cuj ko je Ninja,pa Ninja Dragon iz EMC  8)

Srba

Ko vidi Ninju mora da umre  :shok

pick n roll

Sa madjarima i ostalom bagrom, klasican nacionalizam... Mozda je to nesvesno napisao.. Inace se u mnogim knjigama rec (bagra+neki narod) uglavnom koristi da se iskaze mrznja ili nesimpatisanje neke nacije... Opet kazem, verovatno malac nije to namerno jer sam sa njim na ts i znam da nije tako nastrojen... ali ne moze se reci da nije nacionalisticki...jer jeste  :stoner:

Srba

Vrlo nepazljivo napisano... malo odmerenosti ne bi bilo na odmet. Dovoljno je reci cheaterskom bagrom i to je dovoljno. Jer citeri su bagra pa odakle kod bili...

$tring

Kakvih 1000 eura zbog 250 fps? Bane ne tripuj se. Kartica od 30 eura ce ti omoguciti 250 lock, ako imas dobar procesor. Ako nemas, imaces 90-125 sa istom kartom. Sad imas 10 fps.

Stalno imas te varijante da moras uloziti 300-1000 eura u komp, a ja ti po milioniti put kazem da ne moras. Ja sam na BARTON-u (starom 12 godina) sa 7600 GT (AGP karta, a ne PCI express) imao oko 120 FPS... .. kupi kartu  :this

pick n roll

Quote from: $tring on June 08, 2012, 06:32:32 PM

Kakvih 1000 eura zbog 250 fps? Bane ne tripuj se. Kartica od 30 eura ce ti omoguciti 250 lock, ako imas dobar procesor. Ako nemas, imaces 90-125 sa istom kartom. Sad imas 10 fps.

Stalno imas te varijante da moras uloziti 300-1000 eura u komp, a ja ti po milioniti put kazem da ne moras. Ja sam na BARTON-u (starom 12 godina) sa 7600 GT (AGP karta, a ne PCI express) imao oko 120 FPS... .. kupi kartu  :this

a jbt ko da nisam probao, evo npr, imao sam npr ati radeon 64mb, i kupio istu karticu samo sa 256mb, fps se odlepio nije

c0C0

Quote from: pick n roll on June 09, 2012, 04:17:07 PM
Quote from: $tring on June 08, 2012, 06:32:32 PM

a jbt ko da nisam probao, evo npr, imao sam npr ati radeon 64mb, i kupio istu karticu samo sa 256mb, fps se odlepio nije

Sve ti zavisi i do drivera npr.ja imam ati radeo 3600 pro 512 MB . fps mi je oko 40-50 . dok u dimu padne na 20 .
Ali to je bez drivera . kada se instalira njihov driver padne fps na 20-25 ,a u dim i ne smijem ulaziti . tako da trenutno igram bez drivera dok mi ne dode nova  grafica :) ati radeon hd 5670 sapphire 2gb pa ima da leti fps :D

COperinjO

banetu ne pomaze ni komp od 2000e  :tease
  8) pop'i  :drinks2  :peace:

Lo.Od4k

Ja ne vjerujem sta citam,sta se vi tripujete kakav nacionalizam dal ste normalni?Pod "madjarima i ostalom bagrom" sam mislio na glupave citere,ko ima imalo pojma o codu zna da su madjari medju najgorima sto se tice haxanja i zato sam ja to tako i naveo,ne mogu da vjerujem da niko nije skontao sta sam ja htjeo da kazem pod time.Cuj nacionalizam,Boze me sacuvaj,i to mi kazu ljudi sa kojima sam na TS-u cesto,niste mi jasni ni malo  :-\ znaci ne vjerujem opet cu da napisem ne vjerujem :-\

' k e r r

Aaa koja je razilika izmedju org servera i crack servera? Osim sto na org mozes da banas key :)

Kolko ja znam: 85 fps-a je za LAN igranje a 125 je min za online igranje da ti lepo radi.

A ovo za cfg fajlove nema potrebe da se ukida
poshto u CFG fajlu nema nista posebno da se budzi da bude bolji
osim scripte ako ubacis u cfg :) Bar kolko ja znam.

Ako si brz i precizan dzabe onom sto ima 1000 fps-a i Nadrkan CFG!  :)

Pozz :)

Ninja_dragon

Quote from: kerr on June 12, 2012, 05:34:44 AM

Ako si brz i precizan dzabe onom sto ima 1000 fps-a i Nadrkan CFG!  :)

Zakljucujem da si ti brz i precizan..  :worth

//Munja//DjaKI

Zanimljiva tema o tim cfg-ovima a još zanimljivije to što član EMC-a javno bruka navedeni klan svojim neprimjerenim i nekulturnim izjavama.

Š to se tiče kršenja pravila unutar //Munja// klana za tu stvar se brinu Admini i uvek su poštovali misljenja starijih i uglednih igrača,sto dokazuje saradnja sa EMC klanom i gospon Dokinijem.

Naime,vi "poštovani" Ninja Dragon-e ako ste imali neke primedbe,da ste iole vaspitani nebiste povlačili to pitanje po forumima i da imalo poštujete druge ljude i druge COD2 zajednice isto tako nebiste blatili te ljude.

Ako nekome nije jasno,dotični proziva celi //Munja// klan što nije nimalo lepo.Ako ima iko nekih primedbi na igrača našega klana molim vas
kontaktirajte admina i pristavite dokaz nekih vaših tvrdnji i mogu vam obećat,da će bilo ko ko krši pravila,biti na naki način sankcionisan.

Vi "gospon" Dragon,popričajte sa Dokinijem o detaljima War-a jer očigledno ste pogrešno informisani ili namjerno radite to što radite.

Hvala puno,pozdrav!

GuRuGeoRge

Quote from: Srba on June 07, 2012, 05:12:03 PM
Vrlo nepazljivo napisano... malo odmerenosti ne bi bilo na odmet. Dovoljno je reci cheaterskom bagrom i to je dovoljno. Jer citeri su bagra pa odakle kod bili...

That was exactly my point !!! Čisto da se zna da treba biti odmeren i ne pisati dvosmislene stvari...

Srba

Djaki, ne zeleci da otvaram bilo kakvu dalju polemiku, samo kratka poruka - forum jeste mesto gde se raspravljaju, izmedju ostalog, i ovakve stvari, a ako te interesuju detalji zbog kojih je Ninja izneo svoju tvrdnju - posalji mi PM i ja cu ti kopirati ono sto je zabelezeno u log bazi kako se ne bi povlacilo preko foruma (osim ako ne utvrdimo da su odredjena pomagala koriscena sa izricitom namerom da se stekne prednost nad protivnikom).

Na vasim adminima ce biti da procene da li su vasi clanovi to cinili namerno ili ne.