News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ToTo :D!!!

Started by VTP, March 18, 2012, 06:15:42 PM

Previous topic - Next topic

VTP

Pozdrav svima.Ovo je moja prijava nedozvoljenog ponasanja gospodina tota!Ako nije problem zamolio bih da mi objasni jeli na njegovom" serveru dozvoljen wh.Ako nije kako opravdava to što igrac pod nickom Brziii igra s wall hackon 2 mape dok cjenjeni toto igra kao da se nista ne dogada.Momak s nickon brzii je ocigledno imao wh i koristio se njime punom parom.Na sto je toto odgovorio u stilu lepe brene boli me uvo,a igracima na serveru dao do znanja da ga ne zanima to jer je igrac loow i svakako ce izgubit.Htio bih od tota objasnjenje jer mi jednostavno nije jasno kako citeri mogu igrat bez ikakve sankcije.Cemu subadmini cemu admini ako ti toto dajes ovakav primjer da je wh na bitange serveru (crack)dozvoljen.Cemu svaka tema o citeru na ovom forumu?Cemu trud svih postenih igraca koji stavljaju ss-ove?Zaista mi nije jasno.Zar bi ja nakon 3 godine posjecivanja bitange servera trebao promjenit server zato sto se tebi neda kickat nekoga za koga i sam znas da ima wh.Razumijem da nekad nema admina pa se djeca mogu izivit,ali da admin zna i nezli kickat.Toliko od mene..no hard feelings.VTP  :)

ToTo

Brzi je moj brat od tetke, kako svog nekog da kikam, a i obecao je da ce i meni dati wh da uvek budem prvi na serveru.

VTP  :facepalm:

DexonDee

Quote from: ToTo on March 18, 2012, 06:44:54 PM
Brzi je moj brat od tetke, kako svog nekog da kikam, a i obecao je da ce i meni dati wh da uvek budem prvi na serveru.

VTP  :facepalm:

Pa cek Toto nisi mi jasan pa oduzeo si mi tenk pa zar ti to ne pomaze vise? ili mu treba neki dodatak posto je vec star 2 godine :D

Srba

||NooOooZ||CAKI

Toto Hax i ja sam da ga banamo!!  :super

ToTo

Quote from: ||NooOooZ||CAKI on March 18, 2012, 06:59:29 PM

Ti Sremac miran budi, nemoj da ti chika Srba i ja poharamo pušnicu i odnesemo sav kulen koji imaš  :rofl :rofl

VTP

Poz za brata od tetke  :bye2

Srba

Quote from: ToTo on March 18, 2012, 07:03:36 PM
Quote from: ||NooOooZ||CAKI on March 18, 2012, 06:59:29 PM

Ti Sremac miran budi, nemoj da ti chika Srba i ja poharamo pušnicu i odnesemo sav kulen koji imaš  :rofl :rofl

Sto volem pusnice :)

dokini

dokini

Brzzi

VTP idi cuvaj ovce!  :rofl
Nisi ti za cod2
Nemoj da mi diras brata ToTo-a. :)

ToTo

Dobro.................nasalili smo se malo, aj sad ozbiljno.

VTP, da si malo aktivniji u pracenju foruma, znao bi da se igrac ne moze kikati ako ne postoji dokaz da koristi WH. To sto si ga ti, iako si siguran sam pravi expert za citere, specao pa zakljucio da koristi WH za mene nije dovoljno da bi ga kiko. Video pa na forum, pa kad se 20 ljudi oglasi, onda pricamo, do tada ne smaraj admine kik ovog, kik onog,....po pet prozora od xf mi otvoreno sa zahtevom za kik,.....gluposti. Kupite original, podicicemo vam server pa izvolite. Igrate se za dzabe na crack serveru i jos hoces da imas dezurnog zandara na serveru non-stop? E pa nece moci sinko.....

ps - za pusnicu se nisam salio  :rofl

djed

kupimo org..dignu nam server i opet nece niko dolazit i igrat na serveru...:D
zar nije bolje podic jedan server za haxore?kao sto je onaj bez punkbustera(meni najomiljeniji)gdje igramo mix..:D

filadendron

i ja bih voleo kad bi mi ga dignuli,  (moze i toto  :clapping2)  :smoke:

p.s. "digli"

bucky

e i ja sam za to da mi digne ali filic. :violin:

VTP

Pratim ovaj forum dovoljno dugo to je 1. kao 2. tvoja zadaca kao admina bi valjda trebala bit ako se 2. ili vise ljudi zali na nekog da kicka toga nakon sta utvrde da ima wh.Da si otisao u spec na 2 min pogledao igraca na kojeg su se zalili ja i ti nebi vodili ovaj razgovor.Moоes otvoreno i bez ustrucavanja rec nije me brige niti neman volje da gledan jel neko ima wh ili ne.Kupite original ako vam se ne svida.Ako je tako nije mi jasno šta se onda jadan grave i drugi subadmini uopce muce oko spekanja citera ako se tebi kao glavnom adminu to neda.Molia bi te također da izrazis neko postovanje prema nekome u razgovoru jer ovo sinko iako si stariji i duplo nije način obraćanja.A šta se tice mog smaranja ljudi nisi u pravu jer ocito me stavljas u  kos s istim ljudima koji dosaduju subadmine psuju citere itd.Nikad nisam nikoga smarao da kicka nekog zamolin i to je to, zato sta smatran da ako neko ima duznost subadmina ili ako je admin da se treba bavit poslon koji iza te zadace stoji toliko od mene.

ToTo

Opet smaras ne zanima me, razumes...

VTP

Razumijen da si narazuman,al ok nezlin tratit vise ni tvoje ni svoje vrijeme.Case closed,pozdrav!

Tragedija@Mp3

Bez veze ti je ijedan post moj kolega VTP na ovome forumi, jer forum postoji kako bi se na njemu zarađivala lova... nista drugu... I to sve fino zakamuflirano. Reko, ne reko... sve ce se vrtit u krug bas iz toga razloga da se pise po forumu i slico.
Pa razmisli zasto ih nije briga u potpunosti ??? Samo kako bi bilo sto vise temi na forumu (teme, komentari, korisinici = novac).
Bez haxora nema tema (koje su prvenstveno najpopularnije) sto znaci nema novaca... a to im nije u interesu.

Bez uvrede, takva je istina.
Zar ne ? Sto da se lazemo...   :wink:               

Zivjeli  :drinks2                            :whistling

mrvica_******|2shooorty|

@Tragedija@Mp3
:offtopic  :facepalm:

@VTP

ako pratis forum kao sto kazes onadk-A kao sto ti je recene postavis snimak i gotovo,..i taj ce biti kik-an ako je citer,....a sta si ti mislio sad se vas troje cetvoro zali i odma treba da se doticni izbaci napolje,...a mozda zna da igra,..a mozda vi ne znate,..a mozda je na ts-u sa nekim ,...a mozd je vidovit ko bi ga znao,....snimi ,...postavi,...i letece napolje,...a ovako rekla kazala,...nema nista od toga i dzabe se ovde sad nesto busas i prozivas...aj sad malo spusti loptu i razmisli malo,....o cemu pricas ...

vd|cube(im)

Quote from: Tragedija@Mp3 on March 19, 2012, 12:02:12 AM
Bez veze ti je ijedan post moj kolega VTP na ovome forumi, jer forum postoji kako bi se na njemu zarađivala lova... nista drugu... I to sve fino zakamuflirano. Reko, ne reko... sve ce se vrtit u krug bas iz toga razloga da se pise po forumu i slico.
Pa razmisli zasto ih nije briga u potpunosti ??? Samo kako bi bilo sto vise temi na forumu (teme, komentari, korisinici = novac).
Bez haxora nema tema (koje su prvenstveno najpopularnije) sto znaci nema novaca... a to im nije u interesu.

Bez uvrede, takva je istina.
Zar ne ? Sto da se lazemo...   :wink:               

Zivjeli  :drinks2                            :whistling

:facepalm:  :||

VTP

Mrvice nesmatran da bi ja trebao snimat nekoga ako su 2 admina na serveru i ako 1. od njih zna da igrac koji trenutno igra na serveru ima wh,al ga citiran: "Nije briga jer je low i svakako ce izgubit.Sve sto se trebalo ucinit je otic u spec 2 min (ma i to je previse) i izbacit ga naglavacke.To je sve,nista drugo nisam trazio.

P.S
нao mi je ako je gospodina tota ova tema smorila. :no

F.E.A.R.!.

Quote from: ToTo on March 18, 2012, 10:03:25 PM
Opet smaras ne zanima me, razumes...

-1
Slaba rima  :facepalm:  :||

filadendron

ako vam je neko sumnjiv idite u spec snimite ga, okacite i taj vise ne igra na serverima....

prosto i jednostavno

a kad bi svi mi reagovali na svaki vas komentar vezan za wh serveri bi bili prazni za pola sata...

I OPET PONAVLJAM: SVE SUMNJIVO SNIMITE I POSTAVITE!!!!!

Citadel of Pain

haxori = novac   :rofl  :facepalm:

vd|cube(im)

Quote from: Citadel of Pain on March 19, 2012, 11:50:21 AM

Većina uhvaćenih haxora su bitange koje mijenjaju nickove i haxaju po serverima, a druge bitange ih snimaju i kače po forumu samo da bi se ostavljali postovi s kojim dolaze do novca, a u tom im pomaоu tzv. subadmini i ostali dupeuvlakači poput budaletina  :stoner:

Citadel of Pain

Quote from: vd|cube(im) on March 19, 2012, 12:12:29 PM

haxori = novac   :rofl  :facepalm:

Većina uhvaćenih haxora su bitange koje mijenjaju nickove i haxaju po serverima, a druge bitange ih snimaju i kače po forumu samo da bi se ostavljali postovi s kojim dolaze do novca, a u tom im pomaоu tzv. subadmini i ostali dupeuvlakači poput budaletina  :stoner:

:rofl  :rofl

Tako je! i sada ovo pisemo zbog novca (a kao zanima nas tema). I Toto bi mogao malo bolje da radi, mislim za te pare!!  ;D

Poslednji mesec nam je malo slabije islo pa smo debelo platili Tamari, da pogura malo,
to je uvek popularan sadrzaj na forumu, pa nam donosi te novce, mislim da se ne lazemo vise!  :rofl  :rock3

Srba

buahahahahahahahahahahahahaha

provaljeni smo

djed

ocito je ToTo zaradio dovoljno novca...cim mu je svejedno za citere na serveru...
prije nije bio takav..pitam se zasto... :hmm

dokini

A gde su nase pare necete nas prevariti hocemo nas deo mislim EMC .Dobro me covek potseti  :smoke:

mrvica_******|2shooorty|

Većina uhvaćenih haxora su bitange koje mijenjaju nickove i haxaju po serverima, a druge bitange ih snimaju i kače po forumu samo da bi se ostavljali postovi s kojim dolaze do novca, a u tom im pomaоu tzv. subadmini i ostali dupeuvlakači poput budaletina  :stoner:

hahahahahahaahahahahaah    :clapping2 :clapping2 :clapping2 :worth :worth :worth

filadendron

ja bih iskoristio ovu priliku da pitam a kad ce povišica?????!!!!!
prošli mesec sam 4 računara kupio i dao čitavo bogatstvo na raznorazne haxove, u sobi mi je toplo kao u inkubatoru pa se više i znojim i perem i pijem, ulaganja su  velika!!!
cube me hladi adamovim listom ali i to sve redje u poslednje vreme kaze i njemu se vise ne isplati prelaziti po 1500km!
ne znam sta se desava, da li da uposlimo jos kojeg člana, sta da radimo, profit kao da je u stagnaciji vec čitavih mesec dana!!!!
toto se voza sa svojim kabrioletom, pije ceđenu narandоu u modeni i bole ga uvo za haxore a ko ce moju vilu na tatarskom brdu zavrsiti , KO !!!!!
:suicide

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Citadel of Pain on March 19, 2012, 12:20:07 PM

haxori = novac   :rofl  :facepalm:

Većina uhvaćenih haxora su bitange koje mijenjaju nickove i haxaju po serverima, a druge bitange ih snimaju i kače po forumu samo da bi se ostavljali postovi s kojim dolaze do novca, a u tom im pomaоu tzv. subadmini i ostali dupeuvlakači poput budaletina  :stoner:

:rofl  :rofl

Tako je! i sada ovo pisemo zbog novca (a kao zanima nas tema). I Toto bi mogao malo bolje da radi, mislim za te pare!!  ;D

Poslednji mesec nam je malo slabije islo pa smo debelo platili Tamari, da pogura malo,
to je uvek popularan sadrzaj na forumu, pa nam donosi te novce, mislim da se ne lazemo vise!  :rofl  :rock3

eto drudismo se na tom postu ali ovo sto se oparise zakljucase,...strasno,.... :tease2

Citadel of Pain

Quote from: dokini on March 19, 2012, 01:12:54 PM
A gde su nase pare necete nas prevariti hocemo nas deo mislim EMC .Dobro me covek potseti  :smoke:

To se Srbi obratite! Sada kada smo razotkriveni nema smisla pricati o toj njegovoj fantomskoj firmi. Maske su pale, a to je bio samo paravan za pravi novac koji se obrce ovde!!! On i Toto izrabljuju subadmine i bitange kako bi maksimizirali profit!!! a tamo glume neke chegevara rebele! Robovlasnici!!  :rofl  :rofl

Gde su sve te pare koje donose haxori?!?! ma ovo je tema za Insajder...Brankice reaguj!!!!  :yahoo

Uh...nasmeja me genijalac, a i vi sa komentarima  :super...taj njegov post treba sacuvati negde u arhivi, izdominirao covek  8)

Citadel of Pain

Quote from: filadendron on March 19, 2012, 01:37:43 PM
prošli mesec sam 4 računara kupio i dao čitavo bogatstvo na raznorazne haxove, u sobi mi je toplo kao u inkubatoru pa se više i znojim i perem i pijem, ulaganja su  velika!!!
cube me hladi adamovim listom ali i to sve redje u poslednje vreme kaze i njemu se vise ne isplati prelaziti po 1500km!
ne znam sta se desava, da li da uposlimo jos kojeg člana, sta da radimo, profit kao da je u stagnaciji vec čitavih mesec dana!!!!
toto se voza sa svojim kabrioletom, pije ceđenu narandоu u modeni i bole ga uvo za haxore a ko ce moju vilu na tatarskom brdu zavrsiti , KO !!!!!

:rofl  :rofl  :rofl bravo!!  :clapping2  :clapping2 jao suze mi idu  :D

dokini

Jao deda drugacije cemo da pricamo  :fighting:

Lang

100 mu gromova vi kapitalisti jedni ! :icon_grrr:
provaljeni ste samo da znate  :king:

Srba

Ovim putem izjavljujem pod punom odgovornoscu da smo skidali iskljucivo i samo kajmak, a da je sve ulozeno u zaista neophodne prepravke nasih skromnih vila na Arubi. Posluga i cistac bazena su trazili povisice... Odakle???

Cika Che Srba isto mora od necega da zivi... a i kradj... khm, khm, revolucija mora od necega da se finansira.

http://www.youtube.com/watch?v=aU8CgXWWtBc

dokini

Znaci saucesnicima corak a :girl_cray

Citadel of Pain

domohomo

Čekaj a ono što sam oročio još od kodhuk liste??? Davaj pare!!!!!!! :girl_cray

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Citadel of Pain on March 19, 2012, 02:14:13 PM
Quote from: filadendron on March 19, 2012, 01:37:43 PM

:rofl  :rofl  :rofl bravo!!  :clapping2  :clapping2 jao suze mi idu  :D

znaci  :yahoo :yahoo :yahoo :clapping2 :clapping2 :clapping2 :shok

a gde je moj nocni rad,.....i 7x i po toplih obroka,..a putni troskovi, a dnevnice,...eeee.....nadohnada sto moram ljude postene da teram da haxaju,,,...nece oni verujte mi,...morao sam da otvor expozituru za angazovenje haxora,..sad morm i njih da platim molo ispod stola,...znate kako to ide,...zaradismo dosta od njih eee lova je to,...i gde je agencija za promalazenje novih talenata,...eeee....

ToTo

Pa vi niste normalni  :-\

Lepo sam objasnio coveku, ali ocigledno me nije razumeo. Mogu ja da spec tri sata, dzaba.....

Master lepo rece jednom: Nisam ja punkbuster, pa da znam da li on haxa ili ne!!!!  
Zamisli sutra mi stigne poruka na xf, e aj kikaj munja- VTP sa garaze, ima wh. Sta bi trebalo da uradim? To sto ti mislis da on ima wh to je samo tvoje misljenje. Ja mislim da nema, sta cemo sad?  Ako se ustanovi da ima, kikacemo ga do prekosutra. Procedura vise nego jasna, snimis i okacis, pa kad 20 ljudi pogleda i da svoj komentar, onda mozemo kikati, do tada ne, i ne pricaj mi kako pratis forum, jer ovo moram da ponavljam stoti put. Retardi sa pomagalima meni licno ne smetaju, jer sam i tada bolji od njih, ali to nije pravilo servera, vec samo moje misljenje. Deo na koji nisi obratio paznju je onaj o zandarima, procitaj ponovo.

Tragedijo, niko ovde ne zaradjuje pare. Ako te bas zanima, reklamama se kompenzira net koji dobijamo od EUneta (  :worth ) i daj Boze da to potraje, jer bez toga nema ni servera. Sve bitange, neke manje, a neke vise, daju svoj doprinos svemu ovome, i odricu se mnogih ugodjaja da bi vi mogli besplatno da se zabavljate u miru. Da ti ne prepricavam bas teme iz privatnog dela foruma, ali veruj sve ovo kosta, a cesto moramo medju nama da skupimo novac za odredjene troskove, opet da bi sve ovo opstalo. Veruj mi, za jedan mali , ali bas malecki deo tih troskova, mozemo da iznajmimo nama dva war servera, i da se igramo do mile volje. Ono sto vodi ceo community je samo i iskljucivo entuzijazam nas nekoliko i nista vise.
Najvise bi voleli kada haxora i tema o njima uopste ne bi bilo, pa da raspravljamo o normalnim stvarima koji se ticu ove igre, a tvoja tvrdnja da svako ko ima forum zeli sto vecu posetu....pa sta da ti kazem, bravo Kolumbo, pa naravno da zelimo da nam forum bude posecen jbt.

Hteo sam u ovom postu da odgovorim mnogima, ali tek sad vidim da vise nema onog avatara sa srednjim prstom, pa eto..... :rofl

vd|cube(im)

Quote from: ToTo on March 19, 2012, 07:08:45 PM

Hteo sam u ovom postu da odgovorim mnogima, ali tek sad vidim da vise nema onog avatara sa srednjim prstom, pa eto..... :rofl

:icon_dick:

ToTo

Quote from: vd|cube(im) on March 19, 2012, 07:13:27 PM

Pa gde ga nadje, ja ga nisam video  :-\

vd|cube(im)

Quote from: ToTo on March 19, 2012, 07:16:54 PM

Nema ga više, al sam ga sa starih postova kopirao i imam ga spremljenog za ovakve situacije da te počastim  :stoner:

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: ToTo on March 19, 2012, 07:16:54 PM

udarila ti kinta u glavu pa nista ne vidis :tease2  :worth

||NooOooZ||CAKI

malo sam zakasnio sa postom

Nemoj pusnocu da mi diras crni toto kakicu ja sremac biti bez kulena ovako cuti mozda i dobijes koji kulen free :D

Srba

bices kulen-free sremac, hahahahhaa

||NooOooZ||CAKI

hahaah necemo jedan free kulen i za tebe :D

VTP

Sve sta san htio rec u cjeloj temi je to da ako je admin na serveru u trenutnku dok 5 igraca tvrdi da je neko citer izdvoji 2 min ude u spec pogleda i kicka ako ima,nece valjda subadmin ili admin slikat pa onda cekat da 20 ljudi kaze da je neko citer.Ako se to nebude dogadalo citera ce bit i vise.Razumljivo je da niko nije pandur,al ako nebudete serveri ce postat kaos.Evo1. primjer.Ja cu danas slikat momka sa ninckom hax kako ima wh.Momak s tim nickom se vise nece pojavit na serevru zato sta ga konstantno mijenja.Haxat ce pod nekim drugim nickom ja cu ga opet slikat itd itd itd.Sta mi vrijedi onda slika?

Srba

Onome ko se kika zbog WH ili drugog prekrsaja uzima se IP i druge generalije pa moze da menja nick koliko hoce - pa cak i da je na drugim provajderina - pre ili kasnije sve IP adrese su u bazi i zavrsava karijeru na serverima.

Dakle, ako nadjes haxora - snimi, pogledacemo, a razlog zasto 20 ljudi gleda jeste upravo da se napravi razlika izmedju odlicnog igraca i prevaranta. Nekad je to zaista tesko provaliti... Zato se i snima..

Serveri nisu original a mi nismo vidoviti i pored svog napora koji ulazemo u ciscenje servera. Zato imaj malo strpljenja i razumevanja kao sto ga imamo i mi.

Mile Pile

kome ja treba da polizem rČma pa da budem neki admin, subadmin, klinac-palac :D
pa da i ja koju marku ubodem huhuhuhuhu  :stoner: :rofl

3thw.

Quote from: Mile Pile on March 26, 2012, 03:20:09 AM
kome ja treba da polizem rČma pa da budem neki admin, subadmin, klinac-palac :D
pa da i ja koju marku ubodem huhuhuhuhu  :stoner: :rofl

Pa ako mozes dohvatiti , onda sebi najbolje :P  :clapping

Mile Pile

upravo probao al izgleda da oce kičma da mi pukne, sta da radim :( hhuhuhuhu

:yikes: :yahoo

micko

MILENCE ako ti ja savijem kicmu dohvatices i cmar i jaja,jer po ovome sto pises rado cu ti pomoci  :omg:

Mile Pile

Quote from: micko on March 26, 2012, 11:16:52 PM
MILENCE ako ti ja savijem kicmu dohvatices i cmar i jaja,jer po ovome sto pises rado cu ti pomoci  :omg:
cemu ovu micko, tema je otisla u off topic, hteo sam i ja da se nasalim :)
po meni malo šale, ponekad i vulgarne u nekim dozvoljenim granicama treba tolerisat, tu smo radi cod-a 2, dobre i umesne sale, zabave. . .a nikako da se koljemo recima :)
nista lose nisam mislio, neka se niko ne uvredi sa mojim postom u ovoj temi, samo sam hteo malo šale :)

lep pozdrav

Sauron

Kikujte onog Saurona. Skoro svaki put pogodi headšot u glavu, a ponekad i headšot u nogu!

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Sauron on March 28, 2012, 04:14:42 PM
Kikujte onog Saurona. Skoro svaki put pogodi headšot u glavu, a ponekad i headšot u nogu!

:facepalm:   :girl_cray

ToTo

Quote from: Sauron on March 28, 2012, 04:14:42 PM
Jaoooooooooooooooo, ljudi vidite ko nam se vratio  :rofl :rofl :rofl

Veliki Sauron je izgleda poceo da igra CoD ponovo. Ako vas bude malo vise ubijao, i imao neki nenormalan score, nemojte ga kikati nema pomagala, on je bio, a nadam se i ostao, pravi pro  :yes

Inace ovo je covek koji je mene ˝zarazio ˝ovom igrom i dao ime bitange klanu, nazivajuci Stringa i Citadela bitangama, sto oni zapravo i jesu   :rofl :rofl

Welcome back komsho !!!

Leeman3

ahahaahah gle koji futozanin se vratio.... dakle nemam reci, samo kad se setim duleta, gore, vanjusa....

Sauron

Pre dva dana smo se okupili na garaоi malo. Bio dule, vanjus, keni i ja :)
I dalje ti se divim Liman, kako sa blizancima uspevaš da stigneš da igraš :)

ToTo

Quote from: Sauron on March 28, 2012, 10:27:49 PM
Pre dva dana smo se okupili na garaоi malo. Bio dule, vanjus, keni i ja :)
I dalje ti se divim Liman, kako sa blizancima uspevaš da stigneš da igraš :)

Verovao ti ili ne, ON JOS UVEK LEZI, A SAJA GA JOS UVEK NIJE DOCRTAO NA ONAJ ZID U GERILI  :rofl :rofl :rofl :rofl

čist_igrač

mogu li ja sada da pitam nesto sto me jako interesuje?????

ToTo

Quote from: čist_igrač on April 12, 2012, 03:00:50 PM
mogu li ja sada da pitam nesto sto me jako interesuje?????

Mozes..........ali pre toga procitas pravila foruma, i otvoris temu pa pitas.

Dobrodosao na forum bitange klana  :hat