Savo/Ubica/Getho sa Walhackom

Started by Lenux|WC, March 14, 2012, 11:13:56 PM

Previous topic - Next topic

Lenux|WC

Ja mislim da Savo/Ubica/getho ima WH

Lo.Od4k

djed

Grave

Mile Pile

ja mislim o.O
sta ti mislis, nema tu sta da se misli, sreca ti je da je za njega vec opste poznato da ima wh. . .i o tome je vec bila tema rasprave na forumu. . .

al za svako svoje misljenje na forum moras doneti i snimak. . .da to i potvrdis jbg :)

pozdravi :)

|drug|password

Ljudi. Opste je poznato da vec mesec dana Savin tag nosi madjar Mojovito. Lako se moze prepoznati lose kretanje, spori refleksi, i cutanje na serveru. Onaj ko poznaje Savu zna da je Savo odlican igrac sa veoma brzim refleksima, skriptom za fast reload i da obilno psuje i provocira na serveru  :icon_grrr: Ali i jedan i drugi umeju da upale Wh tako da  :stoner:  

DexonDee

Quote from: |drug|password on March 16, 2012, 12:12:56 PM
Ljudi. Opste je poznato da vec mesec dana Savin tag nosi madjar Mojovito. Lako se moze prepoznati lose kretanje, spori refleksi, i cutanje na serveru. Onaj ko poznaje Savu zna da je Savo odlican igrac sa veoma brzim refleksima, skriptom za fast reload i da obilno psuje i provocira na serveru  :icon_grrr: Ali i jedan i drugi umeju da upale Wh tako da  :stoner:  

Ok i dalje ce dobijati kick...skripte su zabranjene

vd|cube(im)

Pored savinog nicka na HLSW-u stoji Country Name Serbia  :facepalm:  :||  :hmm  :whistling

Njub

Quote from: vd|cube(im) on March 16, 2012, 12:44:39 PM

Pored savinog nicka na HLSW-u stoji Country Name Serbia  :facepalm:  :||  :hmm  :whistling
:omg: buahahahahhahahhahhaha
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Lenux|WC

Quote from: Mile Pile on March 16, 2012, 12:59:15 AM
ja mislim o.O
sta ti mislis, nema tu sta da se misli, sreca ti je da je za njega vec opste poznato da ima wh. . .i o tome je vec bila tema rasprave na forumu. . .

al za svako svoje misljenje na forum moras doneti i snimak. . .da to i potvrdis jbg :)

pozdravi :)
Ja imam Video al Nzz kako ga postavit...

Jacⱪ Sparroⱳ™

Uvek se pojavljuje neki Š panac koji koristi tudja imena na HQ serveru, a i koristi cheat uz to. Uglavnom koristi imena "Savo/Ubica/Gethoo" ili "|RedBull|Hack".
Ali pravi Savo i ovaj Š panac su ti obojica chiteri.

Lenux|WC

Ja imam Video all nez kako da postavim..:(

suljo

Savo je izgleda promjenio nick sada je "Respect"

domohomo

Sad ima nick woosa nekako, ma jebo ja njemu mater više nemoоe se igrat od njega....

COperinjO

ako je stvarno iz okoline Kraljeva, nadjite adresu ili neku sl. informaciju da mu bacimo kucnu posetu... 8)

DiESEL. and smrT

sta to pricate optuzijete coeka a nigde dokaza omg  :thumbdown

domohomo

Quote from: ris on May 19, 2012, 03:55:24 PM
jedi govna i ti i on onda...

c0C0

Quote from: domohomo on May 19, 2012, 06:01:20 PM
Quote from: ris on May 19, 2012, 03:55:24 PM
jedi govna i ti i on onda...
AHHAHAHAHAHH Kralju hahahahah

Lang

sd-Ganz

Ne znam kako da se izrazim , ali ovaj majmun mi sve vise i vise ide na zivce.... Krenuo je da koristi moj nick na serverima da bih ja ispao citer..  :icon_grrr:

peckosd

ja sve mislim da je ovaj ganz - savo...

VaiiiVaiii

STR8

staga idiota na jednom mestu.....strasno