HQ - ||NooOooZ|| - *budaletine* * 2 - 0

Started by HyDroxzZz, March 03, 2012, 06:52:41 PM

Previous topic - Next topic

HyDroxzZz

||NooOooZ|| - *budaletine*
2 - 0
863 - 277,  966 - 232

Tip:           CoD2 Headquarters 5on5
Datum:     06.03.2012
Mapa:       mp_toujane,mp_burgundy

filadendron

sex-meč večeras za 21h zakazan

sike protiv goooza

vd|cube(im)

Lako tako pobjediti kad Fila(0:28) i F.e.a.r.(2:30) nisu na burgu htjeli ni da vas ubijaju, pustili su vam war da Loodak nebi opet plakao  :tease

Svaka čast na pobjedi  :clapping2  :handshake:  :drinks2

F.E.A.R.!.

Morao sam nekako filu da zaustavim da place jer smo bili do koljena u njegovim suzama :P :P
pa sam zrtvovao igru ^^

Svaka cast na pobjedi ;)) Cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3

Paddy

Fila siso daj demo da vidim kako si uspio da za 15 min. ne ubijes nikog, majka mu stara  :facepalm:. Mislim Nozevi su i nas Bitange pobijedili, ali bar smo svi napravili koji kill. 

I ako je neko slucajno snimao Filu sisu na TS-u, molio bih da mi to uploaduje, cijena je nebitna.  :rofl

vd|cube(im)

Quote from: Paddy on March 07, 2012, 04:10:13 PM
Fila siso daj demo da vidim kako si uspio da za 15 min. ne ubijes nikog, majka mu stara  :facepalm:. Mislim Nozevi su i nas Bitange pobijedili, ali bar smo svi napravili koji kill.  

I ako je neko slucajno snimao Filu sisu na TS-u, molio bih da mi to uploaduje, cijena je nebitna.  :rofl

Snimka tog plakanja, odnosno kukanja prodana je jednoj pogrebnoj firmi za velike pare, da puštaju na sprovodima kad nema ko da plače za umrlim  :stoner: :girl_cray  :girl_cray  :'(    :'(

cuky

Quote from: F.E.A.R.!. on March 07, 2012, 03:49:45 PM
Morao sam nekako filu da zaustavim da place jer smo bili do koljena u njegovim suzama :P :P
pa sam zrtvovao igru ^^

Svaka cast na pobjedi ;)) Cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3

firkoooooooooooooooooooooo <3   :-*

filadendron

sike male....

ja bih molio demo od stekare jer me par puta veoma sumnjivo ubio!!!

Paddy

Quote from: vd|cube(im) on March 07, 2012, 04:26:21 PM
Quote from: Paddy on March 07, 2012, 04:10:13 PM
Fila siso daj demo da vidim kako si uspio da za 15 min. ne ubijes nikog, majka mu stara  :facepalm:. Mislim Nozevi su i nas Bitange pobijedili, ali bar smo svi napravili koji kill.  

I ako je neko slucajno snimao Filu sisu na TS-u, molio bih da mi to uploaduje, cijena je nebitna.  :rofl

Snimka tog plakanja, odnosno kukanja prodana je jednoj pogrebnoj firmi za velike pare, da puštaju na sprovodima kad nema ko da plače za umrlim  :stoner: :girl_cray  :girl_cray  :'(    :'(

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl