HQ - *budaletine* - mv * 0 - 2

Started by HyDroxzZz, March 03, 2012, 06:50:15 PM

Previous topic - Next topic

HyDroxzZz

*budaletine* - mv
0 - 2
813 - 259, 879 - 332

Tip:           CoD2 Headquarters 5on5
Datum:     05.03.2012
Mapa:       mp_matmata, mp_toujane

filadendron

mi spremni za war ponedeljak 05.03.  u  21h

sve moje sike na okupu  :clapping :tease2

Zajcev

Bio je Fila kod nas na ts,dogovor je pao veceras u 21:00  :)

filadendron

Zoom Boss

molimo od ewila demo

Zajcev

Ide demo,zasto nema rezultata? Dok se ne vidi demo ili sta?

Zajcev

Admin je duzan da okaci SS sa warowa,pa demo pregledajte naknadno.

Zoom Boss

Zajcev

Zoom Boss

Zajcev

Tebe niti je ko sta pitao,niti sam trazio tvoj demo,prema tome nema potrebe za takvim ponasanjem i nervozom...igra je igra.

Zoom Boss

jarane popusti me molim te dacemo demo od feara i gotovo da nisam cuo vise

Zajcev

Uh,da nisi cuo...sta sad zabranices mi da pisem??? WAr je bio,odigralo se i sta sad da menjas? odgledaj demo,zakljuci sam..

Grave

Quote from: Zoom Boss on March 05, 2012, 11:39:28 PM
jarane popusti me molim te dacemo demo od feara i gotovo da nisam cuo vise
Zajeban neki lik? Decko je lepo napisao sta hoce, kao sto ste i vi napisali. Nema potrebe da se svadjate.

Zoom Boss

al ewile sine demo cu pogledati 100 puta samo da vidim jednu sitnicu jeban si dozivotno pa zovi tatu i koga god hoces

Grave

Hydrox, sto ti editujes postove? Pravila vaze za sve???? Ili za vas ne vaze?

Zoom Boss

de jos pisite nije zanimljivo ovako

vd|cube(im)

Čestitke na pobjedi MV klanu  :clapping2

P.S. Kito pogledaj demo od Evila koji si traоio i ne raspravljaj se na forumu bez dokaza, ako nešto nađeš onda piši koliko te volja,ali samo bez vrijeđanja  :stoner:

Zajcev

Konacno neko cija se rec postuje i neko PAMETAN!!!

Cube,stekara i naravno Fila Svaka cast!

Grave

Quote from: vd|cube(im) on March 06, 2012, 12:24:18 AM
Čestitke na pobjedi MV klanu  :clapping2

P.S. Kito pogledaj demo od Evila koji si traоio i ne raspravljaj se na forumu bez dokaza, ako nešto nađeš onda piši koliko te volja,ali samo bez vrijeđanja  :stoner:

GG momci. Ispala je ova glupost na kraju, ali partija je bila super.  :bye2

Zoom Boss

zna decko mnogo cudi me u ns nije takav bio

Grave

Quote from: Zoom Boss on March 06, 2012, 12:33:47 AM
Onda nastavi da se cudis.  :girl_cray  :'(
P.S. Zna mnogo vise nego sto mislis.  :icon_twisted:

Zoom Boss

vidjelo se u ns sine nemam se sta cuditi

vd|cube(im)

Quote from: Zoom Boss on March 06, 2012, 12:33:47 AM

Ajde uhvati  F.e.a.r.-a  nek okači demo, ti pogledaj demo od Evila, ja ću ga pogledati ujutro kad dođem sa posla ......  :stoner:

Pusti raspravu dok ne nađeš nešto, ako bude onda ćemo se raspravljati..ovako jedino moоemo čestitati na pobjedi ..  :stoner:

filadendron

ja cu samo da se izvinim na visokom pingu i nenormalnom laggu jer mi je net u qrcu vec mesec dana

pozzz... igra je bila ok, pocepali ste nas  :handshake:

HyDroxzZz

a ja cu reci jos jednu stvar......nema potrebe da banujem nikog niti da mu ista pisem, kao sto sam vec napomenuo ovde nije bilo pomena o vredjanju majki, nacionalizmu i ostalo, a to sto je kitonzi imao slabe zivce i sto je popizdio to je druga stvar.......( neka se nadje a Evilom i pojebu se pa gotova stvar )
Tako da jednu stvar treba da znate...ako dam ban KITI sto ne bi i EVIL?
Kapirate....
I nemoj kukati TOT-u nece Vam pomoci oko toga....
Hvala, uzgred dobra partija

wootrica is the BEST

Grave

Quote from: filadendron on March 06, 2012, 10:10:49 AM
ja cu samo da se izvinim na visokom pingu i nenormalnom laggu jer mi je net u qrcu vec mesec dana

pozzz... igra je bila ok, pocepali ste nas  :handshake:
Ma, ok je. Ispizdeli smo dok smo igrali, ali  sve je ok. Ipak si ti nasa lagercina!  :rofl  :tease2

Grave

Quote from: HyDroxzZz on March 06, 2012, 11:01:20 AM
a ja cu reci jos jednu stvar......nema potrebe da banujem nikog niti da mu ista pisem, kao sto sam vec napomenuo ovde nije bilo pomena o vredjanju majki, nacionalizmu i ostalo, a to sto je kitonzi imao slabe zivce i sto je popizdio to je druga stvar.......( neka se nadje a Evilom i pojebu se pa gotova stvar )
Kapirate....

wootrica is the BEST
Za istu stvar je Evil bio banovan sa TS-a i kikan iz igre.Napisao je kao status na xf za Nozeve. Ni on nikom nije psovao majku, mada ste izmislili da jeste. Kita je vredjao nas klan (sugavi smo), Evila (rekao mu da ce biti jeban) i pominjao je Evilovog caleta. Niko ne trazi da banujes Kitu, ali pravila moraju biti ista za sve. Koja je to fora da mu ti editujes postove? Sto nisi pozvao i Evila da mu kazes da obrise status sa xf nego ste odmah ban lupili? To je ravnopravnost? Pravila ista za sve? Mislim da nije. Ne znam sta je Evil lose rekao pa da banujes njega?
Inace, partija je bila dobra, samo da nismo pizdeli oko File :rofl. Pozdrav svima i nadam se da se ovakve stvari nece dogadjati jer stvarno nema potrebe za tim!   :drinks2  :ziveli

vd|cube(im)

Kapirate....

wootrica is the BEST

Idući put Spinx obriši cijeli post, i uradi kako treba, a ne da edituješ nečija sranja i popravljaš, ako su pravila ista za sve onda radi kako pravila ovog foruma nalaоu, bez obzira kojem klanu pripadao netko...

Izvinjavam se MV-u na ovom ispadu(nemam pojma šta je točno pisalo, dok sam došao do posla poslije war-a post je editovan) i neće se ponoviti više, ovo nije stvav klana nego pojedinca. Ovaj turnir u ime budaletina vode Š tekara i Fila i njihova riječ je stav klana...
Demo je pogledan i nema ništa sumnjivo osim šta je velika razlika igre na lanu i sinoć, zato sam i ja popizdio i rekao fili da traоi Demo. Još jednom čestitke na pobjedi  :clapping2

filadendron

grave 100 posto si u pravu

svako neka guta svoja sranja ako ih napravi i to vazi za sve!!!

samo da se zna jedna bitna stvar, a to je da je kitica pisao u svoje ime a ne u ime celog naseg klana

wOo3cA

Kapirate....

wootrica is the BEST
zvezda sampion !

Zajcev

Dobro ljudi sta je bilo bilo je dobar mec,Fila jesi nas zezao sa lagom (preletao si pored mene  :super) Cube desi se svima da ispizde svakom dodje taj minut kad tad nista strasno ljudi sto kaze Kita Igrali smo u NS znamo ko je kakav,popicemo pivce kad se vidimo i opustencijaa :hat

Grave

Quote from: filadendron on March 06, 2012, 03:04:45 PM
grave 100 posto si u pravu

svako neka guta svoja sranja ako ih napravi i to vazi za sve!!!

samo da se zna jedna bitna stvar, a to je da je kitica pisao u svoje ime a ne u ime celog naseg klana
Naravno da je pisao u svoje ime. Niko nije nista drugo ni pomislio.  :stoner:

Grave

Idući put Spinx obriši cijeli post, i uradi kako treba, a ne da edituješ nečija sranja i popravljaš, ako su pravila ista za sve onda radi kako pravila ovog foruma nalažu, bez obzira kojem klanu pripadao netko...

Izvinjavam se MV-u na ovom ispadu(nemam pojma šta je točno pisalo, dok sam došao do posla poslije war-a post je editovan) i neće se ponoviti više, ovo nije stvav klana nego pojedinca. Ovaj turnir u ime budaletina vode Štekara i Fila i njihova riječ je stav klana...
Demo je pogledan i nema ništa sumnjivo osim šta je velika razlika igre na lanu i sinoć, zato sam i ja popizdio i rekao fili da traži Demo. Još jednom čestitke na pobjedi  :clapping2
Nema problema, Cube. Navikao je Evil da mu traze demo.  :rofl   Nema potrebe da se ti ili bilo ko (osim Stare Kite) izvinjava jer nije bilo nikakvih problema tokom war-a, kao ni na forumu posle war-a (osim, ponavljam, Kitinog ispada). Srecno u nastavku takmicenja.  :handshake:  Zvacemo vas na proslavu kad budemo  :hooray::tease  :rofl

HyDroxzZz

pa ocigledno ovde se igra covek gluvih telefona
post sam mu izmenio da ne bi doslo do neke svadje i ostalo, a posto ovde ima baba sera onda je to druga pica......
ono sto je Kita rekao bilo je namenjeno 1 osobi to jes Evilu, a ono sto je EVIL izjavio bilo je namenjeno za 24 osobe koje su tada bile u NOZ-u.
Tako da te price o mrznji i netoleranciji koju vi pokusavate da provucete kod mene nece moci da prodje.
Da je poceo svima redno da jb mam onda bi od mene dobio ban momentalno......
A ako ovde procitate postove koje je 90 posto naroda napisalo bice vam jasno da je ovo samo mala zanemarljiva sitnica
KAPIS?!? ili tebaju titlovi :D

Stekara_1

Ja mislim da svi zajedno treba da kresnemo spinxa, jer je napustio sudjenje, i nije ispoštovao meč !!! e tako, zamene vaоe samo za igrače ne za suce !!!

nego igra je bila odlična, samo onaj grave je toliko HS-ova dao da to nije normalno, ajd to nego što je bacio nade sa matmate na toujane, to je bilo previše, ccc....

Kito siso nema vređanja po forumima, izvini se, odma, kontroliši pišu, ipak si budaletina, nemoj biti kao koning !

šala mala odlična igra u svako slučaju, imam samo da se poоalim na našu igračinu FILADENDRONA jer je čitavih 57 minuta plakao ko curica, i unosio je nemir u ceo tim, i mislim da se svi slaоu sa tim, i da ga trebamo staviti u red sa spinxom, pa onda obadvojicu u mašinu, neka budu kresani !!!
Evil siso jesi bio sumnjiv, ali i Belick isto tako što se tiče igre, ali ko nije igrao na lanu protiv vas nema pojma sa čime se susreo :) Evil  pošalji siso taj config.

gg

štekara se odjavljuje :) bitno je da se meće (fili i spinxu)

Grave

Quote from: HyDroxzZz on March 06, 2012, 06:29:46 PM
post sam mu izmenio da ne bi doslo do neke svadje i ostalo, a posto ovde ima baba sera onda je to druga pica......
ono sto je Kita rekao bilo je namenjeno 1 osobi to jes Evilu, a ono sto je EVIL izjavio bilo je namenjeno za 24 osobe koje su tada bile u NOZ-u.
Tako da te price o mrznji i netoleranciji koju vi pokusavate da provucete kod mene nece moci da prodje.
A ako ovde procitate postove koje je 90 posto naroda napisalo bice vam jasno da je ovo samo mala zanemarljiva sitnica
Nije bitno da li je jedna osoba u pitanju ili vise, bitno je da ne sme da vredja. Nem apotrebe za tim. Mislim da je Stara Kita vredjao i ceo klan. Ako te toliko zanima, mogu i SS da okacim. Nismo dosli ovde da se svadjamo, nego da se ovakve situacije vise ne desavaju. Nema potrebe. Evil se izvinio za svoj potez, a ovaj vas je isuvise ponosan za to? Treba malo da se nauci pameti, to je poenta.  :whip3: Ako je sad prosao nekaznjeno, sto ne bi vredjao opet? Opet kazem, nismo dosli ovde da se svadjamo vec radi zezanja. Puno srece u nastavku turnira. Pozdrav od "baba sere".  :bye2

Grave

Quote from: Stekara_1 on March 06, 2012, 08:03:55 PM
Ja mislim da svi zajedno treba da kresnemo spinxa, jer je napustio sudjenje, i nije ispoštovao meč !!! e tako, zamene vaоe samo za igrače ne za suce !!!

nego igra je bila odlična, samo onaj grave je toliko HS-ova dao da to nije normalno, ajd to nego što je bacio nade sa matmate na toujane, to je bilo previše, ccc....

Kito siso nema vređanja po forumima, izvini se, odma, kontroliši pišu, ipak si budaletina, nemoj biti kao koning !

šala mala odlična igra u svako slučaju, imam samo da se poоalim na našu igračinu FILADENDRONA jer je čitavih 57 minuta plakao ko curica, i unosio je nemir u ceo tim, i mislim da se svi slaоu sa tim, i da ga trebamo staviti u red sa spinxom, pa onda obadvojicu u mašinu, neka budu kresani !!!
Evil siso jesi bio sumnjiv, ali i Belick isto tako što se tiče igre, ali ko nije igrao na lanu protiv vas nema pojma sa čime se susreo :) Evil  pošalji siso taj config.

gg

štekara se odjavljuje :) bitno je da se meće (fili i spinxu)

Steki, cuo sam da je sledeca mapa bila TJ, pa rekoh da odmah bacim nade na vas spawn.  :rofl
Imam jedan SS koji cu uskoro da okacim (0-17, ne znam da li ti je poznato  :rofl). Ajde, pa da se sretnemo u finalu opet!   :drinks2

vd|cube(im)

Quote from: Grave on March 06, 2012, 09:10:10 PM
Quote from: HyDroxzZz on March 06, 2012, 06:29:46 PM
Nije bitno da li je jedna osoba u pitanju ili vise, bitno je da ne sme da vredja. Nem apotrebe za tim. Mislim da je Stara Kita vredjao i ceo klan. Ako te toliko zanima, mogu i SS da okacim. Nismo dosli ovde da se svadjamo, nego da se ovakve situacije vise ne desavaju. Nema potrebe. Evil se izvinio za svoj potez, a ovaj vas je isuvise ponosan za to? Treba malo da se nauci pameti, to je poenta.  :whip3: Ako je sad prosao nekaznjeno, sto ne bi vredjao opet? Opet kazem, nismo dosli ovde da se svadjamo vec radi zezanja. Puno srece u nastavku turnira. Pozdrav od "baba sere".  :bye2

Jesi dobio od mene kao lidera klana izvinjenje u ime Budaletina, JESI ,  zato se ostavi ovog pisanja u vezi nekog njegovog izvinjenja tu u ovom topicu...ovaj topic vrijedi za meč koji su odigrali naši klanovi, a ne neki pojedinac.. Ako hoćeš da vam se on izvini hvataj ga na ts-u ili na xfire, a za kaоnjavanje uhvati Spinxa on je odgovoran za ovaj dio foruma....i za kraj Stara kita više nije član našeg klana .....  :stoner:

A ti Spinx,  izgleda da tebi treba titl, jer ovo je prvi put od kad ja dolazim na ovaj forum da netko edituje tuđi post umjesto da opomene i obriše u cijelosti radi psovki ili vrijeđanja .......  :||
Ti si krava koja da 10 litara mlijeka, i na kraju nogom prolije svoje i mlijeko od krave pored sebe  :facepalm:

Grave

Jesi dobio od mene kao lidera klana izvinjenje u ime Budaletina, JESI ,  zato se ostavi ovog pisanja u vezi nekog njegovog izvinjenja tu u ovom topicu...ovaj topic vrijedi za meč koji su odigrali naši klanovi, a ne neki pojedinac.. Ako hoćeš da vam se on izvini hvataj ga na ts-u ili na xfire, a za kaоnjavanje uhvati Spinxa on je odgovoran za ovaj dio foruma....i za kraj Stara kita više nije član našeg klana .....  :stoner:

A ti Spinx,  izgleda da tebi treba titl, jer ovo je prvi put od kad ja dolazim na ovaj forum da netko edituje tuđi post umjesto da opomene i obriše u cijelosti radi psovki ili vrijeđanja .......  :||
Ti si krava koja da 10 litara mlijeka, i na kraju nogom prolije svoje i mlijeko od krave pored sebe  :facepalm:

Kao sto sam i napisao, nisi ti ni trebao da se izvinjavas. Ali, ajde vise da batalimo ovo. Smorilo i Boga i narod. Zakljucaj temu Spinx, da ne tupimo vise bez potrebe.  :offtopic