Prijava igraca WH

Started by suljo, February 25, 2012, 12:59:52 AM

Previous topic - Next topic

suljo

Molio bih da neko od admina, sa dobrim game skillom provjeri igraca Savo/Ubica/Gheto ili Savooooo. Lik koristi WH, 1% dajem da ga ne koristi. Nikad ga PB nije kickao, jako dobro se snalazi s WH (rijetko puca po zidovima, samo ponekad po rubovima objekata), čini mi se da ga pali i gasi tokom igre. Ocigledno docekuje igrace iza rubova, predvidja na kojem mjestu ce se prijaviti igraci (iako u tom momentu ima 5-6 mjesta na kojem se moze pojaviti igrac) itd. Primjetio sam da ulazi zadnji na server, da li to ima neke veze s cheatom ne znam. Nisma jos vidio da su ga admini kickali.
Pored njega bilo je jos nekoliko igraca koji su predpostavlja imali isti cheat: zbz, Brale.

Njub

slazem se sa covekom
ali to je samo moje skromno misljenje
neka ga pogleda neko od iskusnijih igraa ako to vec nisu
cak mogu da dodam da pojedine situacije onog tipa kada na nekog sumnjate i pocnete da ga pratite
pa se nakon nekoliko minuta uverite da ocigledan kill ne napravi kod ovog igraca ne postoji..
a metode predvidjanja su abnormalne kod ovog igraca...

mali.chichak

Jos jedan iskompleksiran igrac. Kada gubi obavezno upali pomocna sredstva  :thumbdown

|drug|password

Imao sam ranije ceo demo snimak Save kako nisani kroz zid. Tada mi ga bilo zao jer ga znam (putem igre) dosta dugo. U tom snimku sam ga namerno cimao da bi proverio da li ima wh i stvarno ja levo on levo ja desno on desno i sve kroz zid.
Redovno koristi skripte za fastreload. I nudio mi je da sa njim idem na server DAJKE i EKIPE da mi posalje aim bot da zezamo Jocu. naravno da sam to odbio i rekao sam mu da sam screenshotovao razgovor. Gde se on verovatno uplasio i od tad kad god me vidi vice da ja imam wh da bi me provocirao. Nazalost te demo snimke i screenshotove nemam jer redovno brisem igru i sve vezano za igru cim prestanem da igram da ne bi igrao po celi dan :) Jer umem da se zanesem

suljo

Ima li ko da izbaci ovog majmuma Savu. Upravo sada divlja na TDM.

domohomo

Snima san ja njega ima on odavno......... Ima milijun posto (pitajte majstora)

Mile Pile

iskreno, mislio sam do sad da je u pitanju samo skill. . .
al danas sam se na tdm nagledao svega i svacega. . .psovali su "savo" i onaj citer sa wh "sayi" koji je prvi na statistikama, koji je jednu partiju 60 u plusu, a kad neko od sub/admina udje, iskljuci pa zavrsi u minusu (a i za njegov wh cu dokaz dati)

suljo ni ti nisi ostao kratkog jezika. . .uzvratio si psovkama. . .po tebe sreca nisam uspeo slikat. . .
al ovo mi je palo za oko
sta reci, osim jadno i zalosno . . .

micko

Danas sam ceo dan kick tog debla Savu jer sam video da ima wh...posle toga je ugasio i rekao mi da je u redu,nije se bunio sto ga konstantno kickam sa servera sto je jos jedan dokaz da koristi hax....Nisam ga snimao niti sam ss njegove bljuvotine to nam nije potrebno za ovakve osobe poput SAVE UBICE..... :diablo

Grave

Quote from: micko on March 05, 2012, 01:58:56 AM
Danas sam ceo dan kick tog debla Savu jer sam video da ima wh...posle toga je ugasio i rekao mi da je u redu,nije se bunio sto ga konstantno kickam sa servera sto je jos jedan dokaz da koristi hax....Nisam ga snimao niti sam ss njegove bljuvotine to nam nije potrebno za ovakve osobe poput SAVE UBICE..... :diablo
I ja sam ga skoro kikao. Nikad se nije bunio, jos mi kaze da zna zasto ga kikam. Debil je decko.

domohomo

Molimo forenzičare da otkriju porijeklo igrača da ga najbliоi moоe presresti.
Hvala

SCHOLES1NHO

Da nije to moоda Savo iz Kikinde ?

Zajcev

Nije to je Savo iz Zice (pored Kraljeva)...Klinac mali,inace sam i ja iz KV pa ono pricali smo...Dete,zato tako i psuje  :suicide

tubifeks

Quote from: Zajcev on March 05, 2012, 11:59:36 PM
Nije to je Savo iz Zice (pored Kraljeva)...Klinac mali,inace sam i ja iz KV pa ono pricali smo...Dete,zato tako i psuje  :suicide
Pa jel si mu trazio skriptu? Daj nikako da nabavim.

|drug|password

Tacno je neko uzima Savin tag u poslednje vreme  :omg:
A inace Hack i Savo su u istom klanu. Pateticno

suljo

Igrac veseljko ima WH, sam je priznao da ima WH pa molim admine kada se doticni pojavi da ga izbace.

DexonDee

Mozemo li mi dobiti neki SS ili video da covek ima WH? Trebaju nam dokazi

joHAN

igrac suljo ima srecu sto nisam napravio ni jedan SS njegovog vrijedjanja i spamanja i tako ga spasio kicka. Za ubuduce, more skill less whine...
P.S. adminu, naravno da nema ni jedan dokaz o svojim optuzbama jer ne koristim nista osim mozga sto je malom sulji ipak previse...

LP, sometimes veseljko, original joHAN

suljo

Trebao sam napraviti SS kada je rekao "evo sada off", slaоem se, ako imate log fajl pročitajte.
Za koga ja kazem da ima WH moоete ga slobodno kickati, predugo igram ovo tako da znam sta je moguće,  a šta nije u COD2.
Na serveru ima dosta dobrih igrača za koje nikada nisam ništa rekao (jer i nema razloga za to igraju pošteno), tako da zaista nemam razloga da sada napadam nekoga iz čista mira.
Za svakog igrača za kojeg posumljam da ima cheat (nakon 2-3 spektakularna killa), provjeravam na kill cam, ako i dalje sumljam provjeravam u spec i tek onda objavim.