HQ - Team iNfamous - ||NooOooZici|| * 2 - 0

Started by HyDroxzZz, March 03, 2012, 07:13:31 PM

Previous topic - Next topic

HyDroxzZz

Team iNfamous - ||NooOooZici||
2 - 0
788 - 418, 651 - 457

Tip:           CoD2 Headquarters 5on5
Datum:     07.03.2012
Mapa:       mp_burgundy, mp_toujane

||NooOooZ||CAKI

multikita

multikita:  jel igramo ili ne
R@mzes: da u 7
multikita: ok
multikita: ceka cemo vas                                                             :handshake: :handshake:

R@mzes

GG svaka cast na borbi,odlican mec bez pisanja na t i ostalih sranja.

multikita

trazimo demo od igraca:mrkija i zihera jel je dosta bilo kileva kros smok HS!!  :rant2: :rant2: :rant2:

||NooOooZ||CAKI

123321

R@mzes

123321

jbg... :thumbdown proslo 24h  ......

R@mzes

123321

multikita

Hidrox mozes li rjesiti dilemu?   nisu dali 2 dema koja smo trazili oni su samo jedan dali za 48 H :ne_razumem :ne_razumem

R@mzes

Quote from: multikita on March 09, 2012, 09:25:18 PM
Hidrox mozes li rjesiti dilemu?   nisu dali 2 dema koja smo trazili oni su samo jedan dali za 48 H :ne_razumem :ne_razumem

Suvisno je bilo sta komentarisati na ovo!  :||  :||  :||  :||  :||  :dummy  :dummy

multikita

Quote from: R@mzes on March 10, 2012, 02:23:43 AM
Quote from: multikita on March 09, 2012, 09:25:18 PM
Hidrox mozes li rjesiti dilemu?   nisu dali 2 dema koja smo trazili oni su samo jedan dali za 48 H :ne_razumem :ne_razumem

Suvisno je bilo sta komentarisati na ovo!  :||  :||  :||  :||  :||  :dummy  :dummy
ajde onda molicu da mi neko objasi u cemu je problem zasto i dalje nismo dobili drugi demo  :hmm :diablo

R@mzes

A uredu je da neki klinac koji je juce poceo igrati mene tu jebe za neke demose koje on nece ni pogledati???Ma neka smatra kako hoce kad je tako jer demosi su uploadani a on ih ne vidi sta bi mu ja.Oce li mozda da mu nacrtam gdje su?

Aj sad ti multi uploadaj svoj demo!

||NooOooZ||CAKI

demo se moze traziti samo posle meca odma kasnije ne!

123321

ae mi objasnite ovo pravilo:Klan od kojeg je zatrazen demo/i ima rok 24h za upload......samo mi to objasnite i ko kasnije nije poste??? Da li smo mi na vreme trazili demo?jesmo ,a to sto neki nezanju da citaju ili nisu videli to je njihov problem!!! samo toliko od mene ! :rant2: :rant2: :rant2: :rant2: :rant2: :rant2: :rant2: :rant2: :rant2: :rant2: