News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SLIKE SA 6 BITANGE SERVER BIRTHDAY

Started by HyDroxzZz, February 26, 2012, 11:19:47 AM

Previous topic - Next topic

HyDroxzZz

Ekipe za LAN :

*budaletine*
// bitange //
lFamiglia
grupa VOнD
dangube
||NooOooZ||
dragoni
moravski vuk
EMC

POBEDNIK LANA: lFamiglia,
dok je drugo mesto zauzela: grupa VOZD

Statistike:
http://217.26.212.20/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=lan4fun36.php

$tring ss:

HyDroxzZz slike:

http://gs33.photobucket.com/groups/d59/SF7NXXOPI5/?albumview=slideshow

Radaca slike:

http://gs34.photobucket.com/groups/d109/SF81R5H3BX/?albumview=slideshow

Dexon Dee slike:

http://gs51.photobucket.com/groups/f384/SF8BMB1D7H/?albumview=slideshow

Evilm@n slike:

http://gs42.photobucket.com/groups/e337/SF8FKD9H5P/?albumview=slideshow

Cube slike:

http://gs46.photobucket.com/groups/f119/SF9L00MMN1/?albumview=slideshow

Toto slike:

http://gs45.photobucket.com/groups/f53/SF9WU7AYHP/?albumview=slideshow

inace moram da iskreno priznam da mi je bila cast da upoznam ljude poput stekare, cubeta, ludaka, fera, spina, djeda, stare kite, moravaca u kompletu, hita i narocito mog mezimca JAPETA : D

Takodje molim sve ljude koji su nosili aparate neka mi daju slike da kacim narodu ovde takodje kome trebaju orginalne siike neka se javi te ce dobiti link za DOWNLOAD

Belick

Brate bilo je super steta sto nema vise takvih rodjendana  :clapping2 :clapping2

Zajcev

Fenomenalno, definitivno mi je drago sto sam upoznao neke ljude,sto rekao ToTo lepsi osecaj sad kad ih ubijas  :hat

|Mr|VOĐA

oće bit statistike s lana ? slike war-ova ?

EviLM@N-.-

Bilo je extra drago mi je sto sam upoznao neke ljude  ;D i mora da se zahvalim Totou za one savete  :yahoo

MakiMDSS.rs

Meni je najdraze bilo sto smo igrali ... druzili se ... a najvise sto sam cuo iz prizemlja kako se EVIL dere odozgo ne pustaj Makija na visoko ... i kako raguje :) utisci su i vise nego prezadovoljni ... hvala svima :)

quaker

izuzetno dobro je bilo... mnogo mi je drago sto sam vas upoznao sve :)

moze se cesce ovako nesto praviti :)

:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

DexonDee

Cekaj malo juce sam cuo da je Grupa VOZD pobedila sta je sada ovo?

Prvo napises da je grupa VOZD pa prepravljas moze li mi neko objasniti ovo?

quaker

:ne_razumem lfamiglia je bila prva :) dobili smo grupu VOZD

DexonDee

Quote from: quaker on February 26, 2012, 05:18:17 PM
:ne_razumem lfamiglia je bila prva :) dobili smo grupu VOZD

Aha vazi hvala na informaciji  :peace:

MakiMDSS.rs

Tacno lFamiglia je bila prvo dobila nas (vozd) za 3 flaga , a bitange 8 flaga vise , a mi smo (vozd) dobili bitange za 4 ili 5 flaga nisam siguran tacno koliko je bilo .

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: HyDroxzZz on February 26, 2012, 11:19:47 AM
POBEDNIK LANA: lFamiglia

Ako su svi (vecina, skoro svi) kazali juce da je Grupa Voоd bila prva, i tako smo proslavljali to vece u Gerili (Kordoba, Gagi,...; nasi protivnici String, Zver, Nidja, Djura, Slani...etc). Onda nemoj menjati...
Nema veze, svejedno ko je pobedio. Vazno da smo se kasnije u Gerili  :ziveli   :drinks2

HyDroxzZz

[15:23] Gagi: pobednik lana nije grupa vozd, vec familija
[15:23] HyDroxzZz (:: ovi mi rekose vozd
[15:23] Gagi: mi smo drugi
[15:23] HyDroxzZz (:: da je vozd dobio famigliju
[15:23] Gagi: jok...familija sve tukla

Citadel of Pain

Al' ste brzi, vidi se da ovaj put String i ja nismo fotkali  ;D

Cestitke lFamiglia na osvojenom prvom mestu  :clapping2

SALTSTONE

Lepo je bilo videti vas uzivo, tako vesele i mladalacki razdragane :)  

Do sledeceg sustreta veliki pozdrav uz  " mega planetarni hit " zbog kog sam danas promukao  !!!

http://www.youtube.com/watch?v=gjm_EZ_2KQU&list=HL1330272938&feature=mh_lolz  

don_gagi

Quote from: Jack Sparrow on February 26, 2012, 05:26:10 PM
Ako su svi (vecina, skoro svi) kazali juce da je Grupa Voоd bila prva, i tako smo proslavljali to vece u Gerili (Kordoba, Gagi,...; nasi protivnici String, Zver, Nidja, Djura, Slani...etc). Onda nemoj menjati...
Nema veze, svejedno ko je pobedio. Vazno da smo se kasnije u Gerili  :ziveli   :drinks2

Ko god da je to rekao, nije dobro rekao...familija je dobila sve, posteno i regularno, i nas i bitange, i nema nikakve dvojbe koja je bila najbolja ekipa na lanu...i svaka im cast za to, ja im i ovde ovim putem cestitam. Ono sto smo Kordoba, Coper i ja slavili u matrixu, a i posle u gerili je pobeda nad bitangama sa sve japetom na celu, za drugo mesto, i to cemo im nabijati na nos dokle god nam ne dosadi!  :rofl
Naravno cestitke i svim ostalim ekipama prvo na dolasku, a onda i na fer i korektnoj borbi tokom mnogobrojnih meceva koji su se juce odigrali.  :drinks2

Konig Bree

LJUDI HTEO SAM DA CESTITAM RODJENDAN! (p.s ajde djed izleti se da se smejem malo :D)

aske

ljudi drago mi je da smo se upoznali .......
ipak po meni je pobedilo druzenje kao sto rece toto jednom prilikom.....

DexonDee

Quote from: aske on February 26, 2012, 07:22:07 PM

+1 slazem se

||NooOooZ||CAKI

dobar provod, dobra organizacija, extra druzenje mnogo dobrih licnosti, a sto je najvaznije malo bolje smo se upoznali i licno!

Vidimo se na sledecem druzenju :ok2 :ok2

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: DexonDee on February 26, 2012, 07:35:30 PM

+1 slazem se

Ma sta se ti slazes Deksone. Dok smo Aske i ja se druzili, zezali se i pili :drinks2, ti si spavao  :tongue2

aske

Quote from: Jack Sparrow on February 26, 2012, 08:48:33 PM
Quote from: DexonDee on February 26, 2012, 07:35:30 PM

+1 slazem se

Ma sta se ti slazes Deksone. Dok smo Aske i ja se druzili, zezali se i pili :drinks2, ti si spavao  :tongue2

e ako si mu reko Jack

$tring

Pogledajte prvi post.. UPDATE STATISTIKE... :)

sh!k!` 8D - rmzjEE -

tomi11

vidi se da stare bitange rade dobro na masi.ko je ova zvijezda u adidas trenirci?

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: tomi11 on February 27, 2012, 02:41:54 AM
vidi se da stare bitange rade dobro na masi.ko je ova zvijezda u adidas trenirci?

To nije zvezda, to je gad tj. legenda zvan Stekara  :)

quaker

bilo bi do jaja kad bi nekako na slikama moglo da pise ko je ko ... buraz sve sam zaboravio :D
zapamtio sam par likova i to je to  :omg: :|| :facepalm:

wOo3cA

super je bilo,sve pohvale organizaciji i ljudima koji su dosta proputovali da se skupili  ;D

HyDroxzZz

Linkovi za download slika bice postavljeni veceras pa ko zeli neka izvoli, ukupno oko 350 slika oko 700 mb :D
Hvala svima koji su dosli na DRUZENJE i zelim sto pre da ovo ponovimo samo da ovaj put bude u prirodi
bice lepse :D

Stekara_1

Ove statistike sa turnira ne priznajemo, turnir kao da nije ni odigran, bez pravila bez odigranih svih partija, čak je bilo previše nepravilnosti da bi mogli prihvatiti sve ove statatistike, i grupa vozd ima izgubljen meč od budaletina, varali su maki i spin (dobro nije spin, ja ga sprečio na vreme), toliko o turniru.
Druоenje je bilo odlično drago mi je da sam upoznao sve čitere, Toto nas je razočarao kao domaćin, dobro da nismo umrli od gladi, slomili noge na onom zaleđenom delu što je prosipao vodu par dana pre nego što ćemo doći, eto šta da kaоem, kubanac za malo da ugane jetru od one njegove dunje (20% dunja, 90% voda) :)

Bilo je super u svakom slučaju pozdrav svim čiterima i onima koji misle da to nisu :)

Kordoba

Quote from: don_gagi on February 26, 2012, 06:19:25 PM
Quote from: Jack Sparrow on February 26, 2012, 05:26:10 PM

Ko god da je to rekao, nije dobro rekao...familija je dobila sve, posteno i regularno, i nas i bitange, i nema nikakve dvojbe koja je bila najbolja ekipa na lanu...i svaka im cast za to, ja im i ovde ovim putem cestitam. Ono sto smo Kordoba, Coper i ja slavili u matrixu, a i posle u gerili je pobeda nad bitangama sa sve japetom na celu, za drugo mesto, i to cemo im nabijati na nos dokle god nam ne dosadi!  :rofl
Naravno cestitke i svim ostalim ekipama prvo na dolasku, a onda i na fer i korektnoj borbi tokom mnogobrojnih meceva koji su se juce odigrali.  :drinks2
Upravo tako gospodine pukovnice u penziji, svaka ti je na mestu... :yes

MakiMDSS.rs

Quote from: Stekara_1 on February 27, 2012, 11:55:06 AM
i grupa vozd ima izgubljen meč od budaletina, varali su maki i spin (dobro nije spin, ja ga sprečio na vreme), toliko o turniru.

ahahahahah spin i ja chiteri :P sve je tacno sto je napisao (ali onaj jump sam izveo sa 125 iz prve i da me nije coper skinuo mislim da bih ostao celi half tamo) , ahahah salim se  :snap

ali na lanu pravila ne postoje :P i to je tacno neka udje u zapisnik :) sudije nije bilo :) niko nije video to ... a demosa nema :)

da tako je druzenje je bilo pre svega mozda sad bolje nego do sada na kojima sam ja lanovima bio!!!

Beba

Zver

Ovo je prvi bitange turnir na kome je bio pobednik, ljudi pa ovo je vrh organizacije...    :omg:

Samo da naglasim, TOTO Je najzasluоniji za svu organihzaciju svega, ovo što je štekara napisao je samo zato što je todor odlučio da spava sa kubancem tu noć pa je štekara imao napad ljubomore....

quaker

samo sledeci put da bude fazon neke grupe i to... verovatno ni vi niste imali pojma da ce biti ovoliko ljudi pa je sve to nesto ispalo na brzaka.. inace, stvarno je bilo perfektno :) Sve pohvale svima..  :hat

:hooray:

Hitman

Quote from: Zver on February 27, 2012, 06:34:58 PM
Ovo je prvi bitange turnir na kome je bio pobednik, ljudi pa ovo je vrh organizacije...    :omg:

Samo da naglasim, TOTO Je najzasluоniji za svu organihzaciju svega...

potpisujem

DexonDee

Quote from: Zver on February 27, 2012, 06:34:58 PM

Samo da naglasim, TOTO Je najzasluоniji za svu organihzaciju svega, ovo što je štekara napisao je samo zato što je todor odlučio da spava sa kubancem tu noć pa je štekara imao napad ljubomore....

Slazem se

Zver

Ako ćeš iskreno, mi smo očekivali 10 tak - 15 tak ljudi u igraonici.   :stoner:

Kordoba

E ajd ovako pozovite ljude na izbore...  :spiteful

djed

ToTo i ja smo pobijedili jer nismo igrali...zna se pobjednik..
pozdrav svima..:D