News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Nove mape

Started by ToTo, April 24, 2011, 05:22:21 PM

Previous topic - Next topic

ToTo

String ubaci nove mape na SD server molim te, Caen obavezno!!

$tring

Mislis, ono sto se voli iz srca?  :rofl

Jacⱪ Sparroⱳ™

duzYee.

Moze li neka ruska mapa STALINGRAD I (LENINGRAD MOSCOW ILI HARBOR)

ludi livnicar

Moglo bi i na garage da se ubaci neka nova mapa?

Lang

da vec odavno trazimo nove mape  :icon_confused:

||NooOooZ||CAKI

caen je dobra mapa moze!!! i moze jos koja samo da je dobra!!!

Doktor

da caen je dobra,a i staljingrad nebi bio los :)

micko

Ljudi mi se zale da im je dosadilo na SD sto se tice mapa...stoga molim vas da ubacite neke nove mape poput:CAEN,CARENTAN,STALJINGRAD...poz

Lighta

kao i sto je Micko rekao:

Caen, Carentan i Vallente

djed

bilo bi vrijeme da se malo promjene mape..:D
dosadile ove vise...

Tragedija@Mp3

Quote from: micko on February 17, 2012, 05:29:19 PM
Ljudi mi se zale da im je dosadilo na SD sto se tice mapa...stoga molim vas da ubacite neke nove mape poput:CAEN,CARENTAN,STALJINGRAD...poz

Ja sam ZA u svakom slucaju... ove sto si nabrojao su sasvim uredu mape. I mozda vise nebi ni trebalo (po meni).
Jer dok se izmjenjaju sve taman  :)  svi se do tad izigraju  :violin:

:whistling             :baby

pixi

Smorise vise ove mape(Dawn,Burg,Toujane i Matmata) daj te neke nove,sve mape od ruski pa do ostalih.Bio bi red da ubacite..
Pozzz

$ub3eroU aka Fallen AngeL

+1 Micko... Dakle Carentana, Stalingrad i Caen obavezno. Moze i jos neka ruska...

SCHOLES1NHO

Po meni bi se trebale igrati sve mape osim one njive,sad samo zavisi koja će se češće igrati a koja rijeđe :)

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: SCHOLES1NHO on February 17, 2012, 09:13:10 PM
Po meni bi se trebale igrati sve mape osim one njive,sad samo zavisi koja će se češće igrati a koja rijeđe :)

slazem se ali da nema vat-a nego da idu nekim ne redosledom,....moze i jos neka sveza mapa

micko

Dobro admini mozete se bar oglasiti povodom ovih mapa!!!!Ljudi me cimaju ne znam dali vama govore,al dosadilo je bre da se igaju 3-4mape stalno u krug....molim vas da ucinite nesto po pitanju mapa...GOVORIM U IME VECINE IGRACA SA SD :peace:

c0C0

TAKOĐER BILO BIH SUPER DA SE SREDI I GARAGE..BAR 2-4 NOVE MAPE... A OSTALO CEMO LAGANO :)

Stekara_1

Mislim da zlatno pravilo vaоi, ono što radi ne diraj :)

Belick

Sve te + STALINGRAD I DECOY!!!

Zajcev

Micko ne samo na SD,na garazi je stanje jadno mesecima..Makar dajte taj mechili ako necete neke nove  :wink2

cxa

molim vas da ubacite neke nove mape poput:CAEN,CARENTAN,STALJINGRAD,leningrad..

ludi livnicar

Daj ubacite na garage el stekili, kao sto neko rece da se podsetimo dana kad smo pocinjali da igramo

brankoXM

mechili se ponovo vratio na garage,ko god da ga je ubacio svaka mu cast,za tu mapu sam emotivno vezan ,prava mapa bojista a ne one urbane sredine slicne jedna drugoj gde na svakom prozoru ima nekog..pozdravljam  :yahoo