News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Prijedlog

Started by c0C0, February 15, 2012, 02:10:05 AM

Previous topic - Next topic

c0C0

e ovako ..imam par prijedloga :D

1)da se stave neke nove mape na server garage :D

2) da se kikaju osobe koje su duze u spektru ili kada je prepunjen server npr na garage 26/28 ne moze se uci ... a kada je npr 28/28 bude ih dosta u spektru...gledam preko xfire..stanje i ne mogu uci jer neke osobe ne igraju vec cekaju da pocne nova ili nezz. a onda malo udu pa se vrate cisto tako da ih ne izbaci onaj automatik ak si duze u spektru   , dodem kad tad da se spojim kada uhvatim 1-2 h dnevno cisto tako da ubijem vrijeme ... i onda ne mogu uci zbog nekih koji su se nakacili u spektar hhh a server je prepunjen..

3) nista posebno :D Pozzz ekipi :D nadam se da cu imati vise vremena uskoro da dodem da igram ;)

' k e r r

Kad je 26\28 - to su 2 mesta zauzeta za Admine! Jedino mozes uci ako je 25\28 :)

c0C0

Znam al problem je sljedeci... kada je 26/28 , ima ih nekad dosta u spektru ne igraju..samo stoje tamo..a onaj tko bih igrao ne moze da ude xD

Lang

Podrzavam prijatelja Ф_c0C01† i mislim da bi trebalo najzad dodati nove mape  itd...
pozz by Lang  :king:

Lang

Izgleda da niko ne cita ovo za  garage ?Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? :-\

c0C0

Ooooo pozdrav prijatelju Lang :)

ma sramota..nitko da me doоivi -.-"

a vec sam i pisao 500 puta za nove..mape nitko nista :D

Lang

E pa brate Ф_c0C01†  bar ti citas ovo u vezi garage . Da nisu mozda malo zapostavili ovaj nas extra dobar  server Garage , sta ti mislis ?
:king:

c0C0

Moguce...
samo da bar s vremenom procitaju i da vide da se bar stave više nove mape :D
na garage igram skoro 90 %
i dalo bih se izbaciti call volt za mape..
ubaciti bar 1 snipe po jednoj mapi..skoro sam zaboravio kako se igra s njime :D
i bar 2-4 nove mape..
de ti to probaj srediti nesto :D valjda tebe još slušaju :D

VTP

Snipe na garazii...ludnica  :super

Nove mape hitno bilo bi vrijeme  :) lang ce ostarit dok sitgnu

Pozz od VTP-a !

Lang

To sam i sam pomislio brate ... :king:

vd|cube(im)

Ubacit će String nove mape i za Langa El  Mechili ovih dana, malo je u privatnim obavezama pa kad uhvati vremena bit će sređeno  :stoner:

Lang

GuRuGeoRge

Thanx God!!! Napokon !!  :worth  :punk

Zajcev

Joj sta bih dao da zapucam na El Mechili,da se setim starih pocetnickih dana  :yahoo

String ocekujemo munjevitu reakciju :bye2

Lang

Tesko koliko vidim ili ti sporo ide ! :king: