News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SRY

Started by Kv!, February 11, 2012, 10:02:20 PM

Previous topic - Next topic

Kv!

SRY
 Izvinjavam se svim igracima koje sam sinoc uvredio na nacionalnoj/verskoj osnovi. Igram na bitangama skoro 2 godine i nijednom nisam nikog uvredio sve dosad...prema tome da se zakljuciti da sam bio vidno iznerviran. I ako cete me kickati sada da bi zadovoljili neku pravdu,kickajte onda i one zbog koga je sve zapocelo,neka pravda bude ista za sve.  Znam,ocekujete SS na kome pise ko je to psovao,nazalost nemam taj SS..Ali ako i oni nemaju ss na kojim ja psujem,ja sam makar to priznao i javno se izvinio...Neka budu i oni ljudi makar za toliko..Pozdrav,vidite sta vam je ciniti  :stoner: :stoner: :stoner:

Zver

Mene koliko god da neko iznervira, ja ga neću vređati na nacionalnoj ili verskoj osnovi, eventualno ću mu j....i kevu. Prema tome, ne postoji neko opravdanje tipa bio sam jako iznerviran pa sam mu jebao majku Srpsku/Hrvatsku/Muslimansku.

Naravno da administracija zahteva SS kao dokaz za neko eventualno vređanje, bez toga nema nikakvog smisla bilo šta raditi po pitanju banovanja igrača.

Izvinjenje je ok korak sa tvoje strane, jer pokazuje kajanje posle razmišljanja, ali ono samo i isključivo zavisi od toga da li je onaj ko je bio uvređen prihvatio isto.

Over and out