1/4 Finala *** strangers.ba - EE&F *** 2 - 1

Started by HyDroxzZz, January 30, 2012, 12:43:58 PM

Previous topic - Next topic

HyDroxzZz

strangers.ba  - EE&F
2 - 1
11 - 9, 9 - 11, 11 - 9

Tip:           CoD2 Search & Destroy 5on5
Datum:     03.02.2012
Mapa:      mp_dawnville , mp_leningrad, mp_breakout

prolega

Petak 22.45, Subota 15.30.
Nema nikoga online na xf pa moram ovako.

prolega

Jbg. nitko mi nece replayati na ovaj post a jedini kontakt koji sam uspio uspostaviti jeste sa Purple Rainom i to u četvrtak ujutro. Isti mi je obećao da će mi se javiti navečer, međutim nakon što sam mu poslao poruku, nije odgovorio. Molio bih admina da potvrdi jedan od gore predloоenih termina, jer ako smo se mi uspjeli dogovoriti (čitaj:matorci koji rade i imaju familije), mislim da je u redu bar da nam se odgovori. Evo neke slike razgovora bez dogovora.

http://upload.slike.com/slike/tKXd.jpg

pwR `,' PurpleRain

nije me bilo baš tu ovi dana zbog škole , termini nama ti ne pasu sutra je ovdje gradski lan , po danu ne moze a sutra navecer moze , a za veceras ne moze brate tako kasno 22:00 je uredu ;)

prolega

Ne trubi da te nije bilo. Culi smo se u cetvrtak i obecao si se javiti navecer sto nisi iako si bio online i primio moju poruku "jeste li se sta dogovorili?" To pitanje je bilo nastavak prethodnog razgovora koji postan. Stoga, ne mozes doci u fotofinishu i pricati kako vama ne odgovara nista osim 22.00. Ja pruzam mogucnost 22.20 radi toga jer radim. Admini neka odluce sa akcentom na prijasnju korektnost i postivanje pravovremenog dogovaranja oko warova. Lijep pozdrav gl&hf.

pwR `,' PurpleRain

kup se ne igra nigdje u kasnim satima , jedino po dogovoru , a nama taj termin ne pase nista poslje 10 , sutra mozemo odigrat vi ste stavili 2 termina i mi sad trebamo da se vama prilagodimo e jbga ne moze tako, i da sinoc nisam bio na compu nikako nemoj me ***ebavat , admini nek odluce a dva puta svi dodjemo na cup , svi budemo online ostanemo tu ne odemo u grad i oba puta dobijemo jebeni noshow, nije meni stalo da prolazim sa noshow-ovima :S tako da poslje 22:00 nista .

jager85

djeca... prcat ljude za 15 minuta? 22:00 ili 22:15? jel ti to toliko znaci? necu dalje jer bi iso daleko u offtopic.
Lp.

prolega

Onda sutra u 16.00. I da....bio si sinoc online. Btw ocigledno ti je stalo do noshowa kad ne toleriras 20 min a sutra nema skole. Jedino izgleda tako mozete proci kao i dosad. 16.00 subota.

HyDroxzZz

e ovako posto sam licno bio tu ceo dan... i jurio oba tima sem EE nisam nasao vas strangerese...
ovaj war ce se igrata danas u 22.10h.
Tako da nema pomeranja vise ni dogovora

prolega

Znaci nista od 22.20? Iskreno, mislim da necu stici jer radim do 22.00. Ocigledno je to i bio cilj drugog klana.  na koncu prvi post je bio u 22.45. mi smo spustili za 25 min. Sredina je koliko mene sluzi pamcenje 22.20 u najmanju ruku. To bi bilo solomonsko rjesenje

HyDroxzZz

22.10 je termin... tvoja ekipa moze uz moje odobrenje  da pocne 4 vs 5 da igra....tako da ces ti da stignes za to vreme

prolega

Ok vidimo se u 22.20. Sukladno pravilima imam 10 minuta fore. A i 4 pauze jer imam problema s mjehurom. gl&hf

vale

Smijesno kako se ovaj kup promijenio od prijasnjih.Drago mi je da nisam igrala ovaj match.I zao mi je sto sam dobila pozivnicu drugi put mi ni ne saljite.

Prosle kupove sam igrala sa [CRO] clanom i uvijek se nesto moglo dogovoriti.
Nemoze se nikako dogovoriti za neki kvalitetni server s obzirom da ja i decko igramo iz Belgije i bili smo u mogucnosti dati na izbor 3 njemacka servera i rcone,al nikog nije briga za 100 ping osim nas.

Igraju izjednaceno admini stave 3 mapu livadu xDDD timovi se dogovore za drugu mapu oni stave vil.bocage.Sta se desilo sa 5 normalnih mapa?Stavit mapu koja nije na listi?Smijesno...

I onda jos da se mora sutit na global chat.strasno....sta se desilo sa bitange kupovima di je sve bilo u prijateljskom okruzenju i gdje igraju samo pozvani timovi?

Sretno svima al ovo je strasno.I onda jos admin kritizira Head-ov komentar da je cup noobovski...Covjeka koji je cb admin i napravio je s Jape-tom najbolje kupove?Buahaha

vale

Quote from: pwR `,' PurpleRain on February 03, 2012, 09:03:54 PM
i da sinoc nisam bio na compu nikako nemoj me ***ebavat ,
i daj odrastite djeco.nemres pisat covjeku tako koji ti moze biti otac.

Srba

Prva treca mapa je usla greskom. Ispravna treca mapa je promenjena brzo. Admini biraju trecu mapu. Odabrana je bas radi iznenadjenja i sto napetijeg takmicenja. Iako su obe ekipe igrale odlicno - morali ste biti opomenuti da ne komentarisete na public speaku mnogo puta - snimljeni su SS sa socnim psovkama i nasa je dobra volja radi fer igre sto ni jednom nismo kikovali.

Dakle, iskrene cestitke za obe ekipe, a u potpunosti razumemo da se u zaru borbe svasta otme igracu.

vale

Quote from: Srba on February 04, 2012, 01:32:23 AM
Prva treca mapa je usla greskom. Ispravna treca mapa je promenjena brzo. Admini biraju trecu mapu. Odabrana je bas radi iznenadjenja i sto napetijeg takmicenja. Iako su obe ekipe igrale odlicno - morali ste biti opomenuti da ne komentarisete na public speaku mnogo puta - snimljeni su SS sa socnim psovkama i nasa je dobra volja radi fer igre sto ni jednom nismo kikovali.

Dakle, iskrene cestitke za obe ekipe, a u potpunosti razumemo da se u zaru borbe svasta otme igracu.
Cisto sumnjam da moja ekipa od 20-35 god koja je igrala je psovala.U zaru borbe se otelo i adminima.Sry al od svih turnira ovaj je dno dna.Od svih koje sam igrala...Mnogo ctf i sd naravno.I gdje stoji u pravilima da admini mogu stavit random mapu iako se oba tima ne slazu sa tom mapom?I kakvo je to pravilo da se ne smije tipkati nis na public chat?Saljete pozivnice ekipi na mail(prijateljskim klanovima) i onda ti isti prijatelji nesmiju nis pisati.
Pitaj Jape-ta sto je pravi kup,rado bi vidjeli i vas admine da igrate po pravilima i da si sami birate server a ne ove servere.Kad je vec prijateljski kup netko nes fino upita a ono samo odjeb lansiran.Briga admina sta je pozvao dobru ekipu da se malo zabave iako se nemogu zabavit uz 100 ping.Ja pitam jel moze antilag on mi napise da sutim il cu bit kickana.Sry al smijesno...Cestitke strangersima,dobro su odigrali al ovdje krivim admine i organizaciju.
Al ovo nam je lekcija da vise nikad neigramo bitange turnir iako smo ih dosad svaki igrali

swilla

Srba

Dragi takmicari,

1. Pre nego sto nastavite da pisete - jos jednom procitajte pravila i nece vam biti vise nista nejasno.
2. O godinama - ja ih imam 42 i napisao sam barem 30 puta da ne koristite public speak - sve je napisano i na engleskom vise puta (opet procitajte pravila).
3. Za svaku napisanu psovku imam SS (da imam malo manje razumevanja i godina - bilo bi nekoliko kikova ali nisam hteo da vam kvarim igru kako biste igrali izjednaceno). Sto se tice adminovanja - sve ste ucinili da nam to ne protekne lako i sa zadovoljstvom...
4. Admini ni jednom nisu bili na speaku sem da vas mole da ga ne koristite vec da igrate. Kad zavrsite partiju slobodno pricajte sta hocete.
5. Slagali se vi sa mapom ili ne ovde je manje vazno - jer je mi odredjujemo - a i nama se tako sudi - pa sta kome zapadne (redom se odredjuju trece mape ekipama kako ne bi isle iste i kako to ne bi moglo da se predvidi ako ekipe komuniciraju medju sobom - cime se iskljucuje bilo kakvo namestanje)
6. Sto se tice pinga - samo jedan igrac je imao problem - njemu smo dali 5 minuta da proba da ga resi, ali nije uspeo. Kada je war poceo sve do kraja nisam cuo nikakve primedbe. Zamerati takvom igracu na kraju wara nije ni malo korektno. Anti-lag jeste bio namesten, i sve je teklo poprilicno propisno... bez vecih lagova...
7. Na pocetku je islo upozorenje da ce svaka zloupotreba speak-a biti sankcionisana (pouceni iskustvima sa prethodnih warowa) - pa vidite da smo ipak tolerisali i ono sto sigurno nije trebalo - ali u ovoj fazi takmicenja bilo bi nepravedno da cak i zbog decijeg ispada nekoga izbacimo. Svi komentari poticali su od igraca, a od nas su dolazila upozorenja.

Svaka dalja rasprava je zaista bespredmetna - obe ekipe su dobro igrale, pa vas zato molim da u dobrom duhu nastavimo dalje.

Jos jednom sve cestitke obema ekipama.

Cika Srba

vale

1.Napominjem da nisam igrala ovaj war nego prethodne
2.Cijenim vase godine i nikad ne psujem nikog kamoli ostali clanovi,ako je netko nes rekao ruzno samo ga kickajte ubuduce
3.Slobodno stavite SS pa da vidimo tko su krelci
4.Admin se itekako razbahatio prosli war kad je upucena zamolba za antilag
5.Frendly cup je kao i inace sto je bio na poziv,cak i da znamo strangerse niti jedan od timova nije lud da drugom popusti u necem
6.Sto se tice pinga admini su ignorirali prosle warove moj i Headov ping 100,prije neg je war poceo ne samo ovaj nego i sve prije smo zamolili da igramo na streamanom njemackom serveru gdje svi imaju isti ping-30 ali gospoda admini su rekli da sutimo i ne tipkamo ili kick
7.Opet ponavljam kick je sasvim normalan ako ekipa vrijedja i ako je razlog za whine dobar.Pa bila sam i ja admin na 10 pub servera i znam kako to ide tako da mi ne treba objasnjenje zasto kick

Ne kazem nis za igranje.Svaka cast Strangersima na pobjedi i sretno im dalje.Ja samo osobno misljenje dajem i to je da je ovo najgori cup ikad od strane Bitangi.Ni f od frendly cupa osim ok timova koji su samo govorili ok adminu...Sry al nije admin bog.Ugodan pozdrav i nemoj se naci uvrijedjen.Vecina ekipe znat ce o cem pricam

Srba

Vale,

Nisam uvredjen. Warovi se igraju na Bitange serverima, tako da oko toga ne postoji mogucnost pregovaranja. Ja ne znam sta je bilo na vasem prethodnom waru, ali znam da je ovaj tekao sasvim korektno sve do trece mape koju odredjuju admini. Jedna je mapa bila odredjena pogresno, nakon cega je usledila pravilna mapa. No big deal.

Ne postoji mogucnost da se ekipe dogovaraju oko trece mape, jer je adminu u nadleznosti da odredi trecu. Mozda se to meni svidja ili ne, ali takvo je pravilo. Praviti oko toga buku je potpuno bespotrebno.

Bili ste dobri za saradnju i sem gubljenja zivaca pred kraj (pa cak i to sam samo opominjao kako bi se war zavrsio korektno kako je i poceo, jer su obe ekipe igrale zaista odlicno) mogu da kazem da je zaista sve proteklo u dobroj atmosferi, a ja se nadam da se opet vidimo na nekom drugom takmicenju.

Ne pravdam druge admine, ali je fakat da se svi warowi igraju na ovim severima. Nama je slicno bilo kada smo igrali na drugim turnirima  gde su domacini imali nizi ping. Sta da se radi... Mi smo u svakom slucaju ucinili sve da svakoj ekipi pruzimo sto bolje uslove, pa se nadam da ce se korektan odnos i dalje nastaviti.

Nema potrebe da stavljam SS jer oni koji su svom jeziku dali na volju znaju dobro ko su... Mada i to razumem - bilo je u zaru borbe. Tako da nema potrebe ni oko toga dizati neku prasinu :)

Za mene je ovo bilo zaista fino iskustvo i zadovoljstvo posmatrati vas kako igrate.

Zelim vam svima puno srece na drugim takmicenjima...

Cika Srba

pwR `,' PurpleRain

evo vale da ti ja kaоem nešto .

Prije nego što si prijavio ekipu za cup pročitao si pravila i piše fino na kojima se serverima igra ( mogao si provjeriti ping ) , vidio si da nema vrijeđanja dalje isto si vidio da admin bira treću mapu . eh onda kad si to sve pregledao tad si trebao mislit dal prijavit ekipu da igra pod ovim pravila a ne čekat da izgubiš pa onda kriviti pravila i admine .. ja znam da ste vi pobjedili poslje match rekli bi gg , sve super super cup itd , to svi znamo , a za mapu pokušali smo se dog , admini su rekli ne moоe mi biramo i šta sad Boоe moje šuti i igraj .

Eto to je bilo to od mene imate pozdrav , оao mi je što je tako završilo , gl in future vidimo se preko nišana soon !   :bye2

pwR `,' PurpleRain

Quote from: swilla on February 04, 2012, 01:48:52 AM
I kako prodje jel se igralo ???? :D

Match je bio strašan , odavno bolji i napetiji nisam igrao stvarno, i da demo sve govori 26 mb xd  :handshake:

mp_dawnville

mp_leningrad

mp_villers-bocage  :hooray:

dirkonja

sve to stoji dragi admini,al da bude napeto treba stavit normalniju mapu,ne moоe biti napeto ako se i jedni i drugi gube po mapi koju igraju jednom u godini -.- Ali dobro,vi birate,naše je da igramo gl -.-

djed

Quote from: dirkonja on February 04, 2012, 11:57:55 AM
sve to stoji dragi admini,al da bude napeto treba stavit normalniju mapu,ne moоe biti napeto ako se i jedni i drugi gube po mapi koju igraju jednom u godini -.- Ali dobro,vi birate,naše je da igramo gl -.-

upravo tako..ako je pisalo u pravilima(koji su sami admini pisali,i jos pise da se ne igra po pravilima cb-a il cega jos)sta vam hvali da malo igrate te nepoznate(ili manje poznate)mape....

vale

Quote from: pwR `,' PurpleRain on February 04, 2012, 05:37:56 AM
evo vale da ti ja kaоem nešto .

Prije nego što si prijavio ekipu za cup pročitao si pravila i piše fino na kojima se serverima igra ( mogao si provjeriti ping ) , vidio si da nema vrijeđanja dalje isto si vidio da admin bira treću mapu . eh onda kad si to sve pregledao tad si trebao mislit dal prijavit ekipu da igra pod ovim pravila a ne čekat da izgubiš pa onda kriviti pravila i admine .. ja znam da ste vi pobjedili poslje match rekli bi gg , sve super super cup itd , to svi znamo , a za mapu pokušali smo se dog , admini su rekli ne moоe mi biramo i šta sad Boоe moje šuti i igraj .

Eto to je bilo to od mene imate pozdrav , оao mi je što je tako završilo , gl in future vidimo se preko nišana soon !   :bye2

Kao prvo zensko sam,kao drugo za ovaj kup ja nisan nikog prijavljivala nego netko drugi.Mene uopce nije briga gubiti war il dobiti.Prvenstveno zabava i dobra ekipa.Ja san samo navela sta se dogodilo na proslom waru,dakle vas strangerse nisan ni spomenula.Kao sto sam rekla ekipa je bila ok na svakom waru al zabava je nemoguca jer zadnji put kad sam igrala morala sam ispalit metak 1 sekundu prije neg uopce nekog vidim xD Znaci nemoguce.Sve u svemu cestitke jos jednom vama :D