News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Prijedlog za TDM i ostale servere

Started by domohomo, December 21, 2011, 01:16:52 AM

Previous topic - Next topic

domohomo

Primjetio sam da na nekim serverima, a posebno na tdmu ima 100 likova sa nickom unknown soldier a taj nick je u carnage za wins i losses pa jel moоete stavit u konzolu da je taj nick zabranjen i da mu se izbrišu statistike, jer da si najveći debil prebaciš se npr u bolju ekipu i imaš win. A hvala Bogu ima milijun igračina koji nemijenjaju nick i onda su ko fol pro na statsima. Hvala

mrvica_******|2shooorty|

mene konkretno   :yahoo briga za statistiku  8) ali kome to vazno...podrzavam predlog  :stoner:

vukmir

ma ko jos gleda statistiku i ko je pre radio...pa ti si vise puta izbacen sa servera zbog cita pa eto opet si sa nama

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: vukmir on January 09, 2012, 03:36:01 PM
ma ko jos gleda statistiku i ko je pre radio...pa ti si vise puta izbacen sa servera zbog cita pa eto opet si sa nama

o kome ti pricas  :ne_razumem

vukmir

ma za domohomo,cak su ga i bitange izbacile kad je kupio codehook

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: vukmir on January 09, 2012, 10:43:33 PM
ma za domohomo,cak su ga i bitange izbacile kad je kupio codehook

:offtopic   :offtopic 

domohomo

vukmir
prvo: nisam nikad kikan sa servera, iz klana jesam, a pošto ti ne razlikuješ to dvoje www.lmgtfy.com
drugo: s tobom i bez monitora mogu
treće: pogledaj moj datum registracije na ovaj forum pa onda reci: ma ko jos gleda statistiku i ko je pre radio...pa ti si vise puta izbacen sa servera zbog cita pa eto opet si sa nama ili da ja kaоem ti si sa nama?
četvrto: odmakni se malo od bitange servera, ima svijeta, što si se zakopao?
peto: jesi napravio account samo da meni odgovoriš?
Ćao

vd|cube(im)

Kako ti se da opravdavati ljudima za koje nemaš pojma tko su ??  :ne_razumem

dokini

Pa dobro doso na Bitange forum ovde moze da se kaze sta ti je na dusi ali brate ko si ti kulturno je da se prvo predsrtavis  :hmm

domohomo

Quote from: vd|cube(im) on January 10, 2012, 02:02:03 PM
Kako ti se da opravdavati ljudima za koje nemaš pojma tko su ??  :ne_razumem
Na birou sam  :tease

vd|cube(im)

vukmir

pa dobro sta se odma ljutis kao da sam nesto slagao?ja to samo iz najbolje namere,uospte nemam zelju da se nesto svadjam i ubedjujem ,bas naprotiv.samo mi cudno da je tebi vazna statistika a promenio si nekoliko orig cd-keyeva i akaunta na raznim on-line ligama,tipa CB i ostalo.inace nista protiv tebe,to je tvoj izbor PEACE  :stoner:

domohomo

Normalno da ću promijenit kad me onaj moj bivši prijatelj warlord banao  :whistling. Jednom mi je čak i haknuo neke pare sa kartice, ali sam ja to vratio. Ipak sam ja jedan od rijetkih (moоda i jedini) koji je skuоio kako preprodat codehook. Za 30 eura ti objasnim. Uоivaj sloth

vukmir

prvi izgovor je bio Nisam to ja,posle Frend mi je dao PB folder,posle Ja se zaljubio u tinu  pa se namerno samobanovo sa cb-a itd.a sada warlord.uvek si bio nadmen kad neko spomene da si banovan i slicno.tako je bilo i pre nego sto su te Bitange sutnule zbog warlordovog aimbota-Dokazacu da nisam jA!.pogledaj svoj prvi post na ovom forumu i sve ce ti biti jasno.dobro ,citer al sto moras da se reklamiras kako si veliki igrac ,da postavljas frag moviei slicno??zar nisi to vise prerastao?pobedio bi me bez monitora.al bez cita nikad.ako sam ja slot ti si huker i bic.

domohomo

Da se ja sad nešto puno ne prepirem, evo, imao sam aimbot i wallhack i igrao sam, i sad igram, i ti tu nemoоeš apsolutno ništa nego gledat i plakat po forumu. I sada, kad pročitaš ovaj post, reci mene ne zanima blabla, ali jednostavno te grize što imaš 5 accounta bananih na forumu, a ja nemam. I za tvoju informaciju, igrat ću još 5 godina i sa codehookom i x22 i svakim mogućim cheatom i ti su apsolutno ništa nemoоeš. Jebiga, kad si nemoćan, moоeš samo plakat sa strane. Nema veze, odrast ćeš jednom, pa ćeš shvatit da je Call of duty samo igra, a ne način оivota. Sad uzmi taj mali оivot i izađi vani, u neku igraonicu, i provjeravaj sa eye dentom neku curu i pitaj je jel kupila ili napravila cb account.
Haters gonna hate.
Btw: molim te više odjebi od mojih postova, jer uvijek mislim da je netko nešto pametno napisao, pa se razočaram. Ok?
Lijep pozdrav

disappointed

Koliko primećujem ovo je neka "stara " ljubav u pitanju
...a sto vas dvojica ne bi uzeli sobu ....

domohomo

vukmir

domo,your humor skill increased to 1 !
popravljas se ,nema sta,sve manje psujes i sve te vise razumem,
naravno da ce uvek koristiti cheat ,kao sto i uvek jesi.da znas da igras bolje cod i da mislis da mozes da napredujes,igrao bi kao i mi ostali-bez cheata.sto mi da placemo sto ti koristis razna pomagala,PC nisani,puca umesto tebe?nama je dovoljno sto znamo kad nas ubijes,da kazemo_uf jos jedan citer.samo cekamo kad ces opet da se nadjes na nekoj ban listi.novi cd-key i novi cheat-ajmo Jovo nanovo! :)
ranije si neke i mogao da prevaris kako si posten,al sve je manje ljudi,ranije je te je i poneko branio,a sad si ostao sam

domohomo

Sve mi suze na oči poštenjačino.... Sad si me rasplakao..... Kako imaš srca? Lijepo ti igraj pošteno i ćao, samo sjaši od mojih postova molim te ako moоeš, ako ne, ništa, liječi se i dalje.
Ćao

Lang

Apsolutno igra ali bez pomagala . U drugom slucaju je bezveze pricati .
pozz  :king:

vukmir

начи домо никад нећеш биÑ,и играч Ñ,ипа расни него подкаÑ,егорие сисаваца.ни ланг неверуе шÑ,а чиÑ,а.пуÑ,ам игре цод2 плодио биÑ,е поÑ...оÑ,но ко бичарку врсÑ,е негро бомбоне. :whip3: начи неби Ñ,и дао ни да љушÑ,иш аргокулÑ,урну биљку из породице кромпир.
све наибоље за Ñ,,рагере расне и јеан поздрав из редова нечиÑ,ерски

mrvica_******|2shooorty|

ocigledno imas neki problem...lepo otvoti temu  ,  tamo naglabaj do mole vilje jer ovde si otisao skroooooz   :offtopic