Nepravedni Grave

Started by Grave, December 28, 2011, 06:27:58 PM

Previous topic - Next topic

Grave

Neka ovde pise ko sta ima protiv mene. Nemojte da smarate ljude po ostalim temama, lepo napisite sta sam to uradio da nije bilo po propisima. Ali, nemojte one fore da ne znate da snimate, ne znate da hvatate ss, rekla kazala itd. Hocu ss, demo, situaciju, bilo sta gde sam ja prekoracio ovlascenja ili gde nisam reagovao. Ako sam pogresio, javno cu da se izvinim doticnom, mada sam 100000000% siguran da nikoga nisam kikao za dzabe. Pazite, za svaki kick imam ss ili demo.  :whistling

ToTo

Dzaba tema, nece se javiti niko. Od kako postoje serveri, kad god se neko zalio za slicnu stvar, nestajao bi sa lica zemlje i menjao nick u igri kad bi mu postavili ss na forum. Tako ce biti i sada, svi nesto galame, a kad vide da nemaju kud, psssssssssssssssst...tisina.

HyDroxzZz

evo ja imam protiv tebe ..... nisi mi dao obecano pivo

djed

Quote from: HyDroxzZz on December 29, 2011, 12:22:38 AM

ja imam zapisano kolko mi ti piva imas duzan...:D

domohomo

Ja imam 2 para čarapa šarenih protiv tebe!

zdrepcevakrv

Evo toto ne bezim i ne menjam nick.Grave kao sto sam i rekao zameram ti sto nisi kick blz.Nemam ss i nikakav drugi dokaz zbog toga sto ne znam da snimam,a i drugi igraci su se zalil(penja,bodzi...).Ti budi covek pa mi kazi kako se snima i znaj da licno nemam nista protiv tebe.pozz

Grave

Tebi i Dexonu dugujem. Dobijate na lanu 100 %!  :drinks2

Grave

Quote from: djed on December 29, 2011, 12:47:39 AM

ja imam zapisano kolko mi ti piva imas duzan...:D
Djed, lowaro, ti meni dodjes 1300g prasetine posto ne znas da igras CoD!  :super

Grave

Quote from: zdrepcevakrv on December 29, 2011, 01:38:11 AM
Evo toto ne bezim i ne menjam nick.Grave kao sto sam i rekao zameram ti sto nisi kick blz.Nemam ss i nikakav drugi dokaz zbog toga sto ne znam da snimam,a i drugi igraci su se zalil(penja,bodzi...).Ti budi covek pa mi kazi kako se snima i znaj da licno nemam nista protiv tebe.pozz

Prvo, decko igra odlicno CoD. To sto vi mislite da haxa, to je vas problem. Ne mogu da ga kikam bez razloga. I ja mislim da tajo ima hax, ali ne mogu da ga kikam jer nemam nijedan dokaz. Pogledaj u podesavanjima za xf kako se hvata ss (mislim da je Scroll+s, ali nisam siguran jer sam ja to promenio). Ako ne mozes da se snadjes, izguglaj malo. Postoji jedna izreka: Ko nema u vuglu, ima na Guglu! (nista licno) :stoner:

cheda

grave samo cu jedno da kazem HOUHOUHOUHOUHOUHOU xaxaxaxax  :rofl

F.E.A.R.!.

Nebo je plavo....
Sta ce reco Toto na jer ne pratim postove :PPPPPPPPPPPP
:stoner:  :stoner:  :stoner:
♥ ♥ ♥ ♥

Prosinecki

Prije neki dan je ovaj gospodin grave napao igraca kada je tek usao na server iako taj igrac nije nista rekao niti uradio
Igrao je cesto na server i nije se niko zalio na njega

vd|cube(im)

Quote from: Prosinecki on December 30, 2011, 10:14:52 AM
Prije neki dan je ovaj gospodin grave napao igraca kada je tek usao na server iako taj igrac nije nista rekao niti uradio

Dragi Roberte, ako imaš problema sa nekim od subadmina napravi neki SS na serveru pa tu okači, kako ja sad na tvoje riječi mogu Gravi da kaоem više nisi subadmin, a nemam nikakvih dokaza baš kao ni ti .... Koji nick koristiš u igri malo se predstavi da znamo kome da vjerujemo na riječ......

stripy

Dragi Roberte, ako imaš problema sa nekim od subadmina napravi neki SS na serveru pa tu okači, kako ja sad na tvoje riječi mogu Gravi da kaоem više nisi subadmin, a nemam nikakvih dokaza baš kao ni ti .... Koji nick koristiš u igri malo se predstavi da znamo kome da vjerujemo na riječ......

čuj to ivice, ne znaš tko je veliki оuti. to ti samo jer je igrao u dinamu :P :D +1 za roberte :D

ToTo

Quote from: stripy on December 30, 2011, 06:10:15 PM

čuj to ivice, ne znaš tko je veliki оuti. to ti samo jer je igrao u dinamu :P :D +1 za roberte :D

Ufff......dobro je. Stripy je ziv. Ja sam vec mislio da se ozenio, pa mu zena ne dozvoljava da upali comp. Pa dobro de si ti vasko jedna?

@Prosinecki - moras dati vise podataka, ovako tvoj post smatram neozbiljnim.

Prosinecki

Pa uredu ja sam *eXtreme**Ludonja* i samo kazem prije neki dan taj grave napada covjeka ni kriva ni duzna koji je tek usao na server imali to smisla i kika ljude kad bez razloga i kad hoce.
Ja imam grave na x fire i gledam server kad tamo grave na serveru a vamo nije na x fire cudno bas...

sithlord

"Kad na vrbi zasvrbi" je sinonim za NIKAD,nepismeni covece

Prosinecki

Quote from: sithlord on December 31, 2011, 11:07:03 AM
O kakvim ti vrbama pricas i koga ti nazivas nepismenim
Vidi se da ti je Vrba u glavi...

DexonDee

Quote from: Prosinecki on December 31, 2011, 11:50:39 AM

Ajmo svi jedan veliki aplauz za Prosineckog posto je prepravio svoj post i pravi se mutav ajmo ljudi aplauz  :clapping :clapping :clapping

vd|cube(im)

Tako lijepo reci tko si i sad samo napravi neki SS o tom kurčenju admina na serverima i mi ćemo reagirati ako bude potrebno....jedno je kad neki anonimus dođe na forum i bez dokaza nešto piše , a drugo je sad kad si se predstavio , još neki dokaz i uvaоavamo оalbe..... :stoner:

ludi livnicar

Quote from: DexonDee on December 31, 2011, 12:00:05 PM
Quote from: Prosinecki on December 31, 2011, 11:50:39 AM

Ajmo svi jedan veliki aplauz za Prosineckog posto je prepravio svoj post i pravi se mutav ajmo ljudi aplauz  :clapping :clapping :clapping

:clapping2 :clapping2 :clapping2 :clapping2
I ime na XF mozes promeniti indijanac, nemora biti isto kao u igri

disappointed

Quote from: Prosinecki on December 31, 2011, 04:16:05 PM
Vidi ti advokata...
Dodjite vi na Extreme wariors server da vidite kako admini rade svoje duznosti i da vidite kako treba da izgleda pravi server...
da nece Juapec (tako nesto) da nam objasni nesto?

DexonDee

Prosinecki ako ti se ne svidjaju bitange serveri onda igraj na tom tvom....

Jos jednom budes li reklamirao server na pogresnom delu foruma dobices ban

ToTo

Quote from: DexonDee on December 31, 2011, 05:05:24 PM
Prosinecki ako ti se ne svidjaju bitange serveri onda igraj na tom tvom....

Jos jednom budes li reklamirao server na pogresnom delu foruma dobices ban

Dexone  :facepalm:

Ne postoji deo foruma za reklamiranje drugih servera. Ako neko reklamira bilo sta, brisi to, a idiota banuj.

Grave

Quote from: Prosinecki on December 31, 2011, 10:48:32 AM
Pa uredu ja sam *eXtreme**Ludonja* i samo kazem prije neki dan taj grave napada covjeka ni kriva ni duzna koji je tek usao na server imali to smisla i kika ljude kad bez razloga i kad hoce.
Ja imam grave na x fire i gledam server kad tamo grave na serveru a vamo nije na x fire cudno bas...

Grave kada nije na xf, znaci da mu je ugasen komp jer mi je xf u start up-u. Nikad se ne odjavljujem, tako da treba naci tog sto se potpisao kao Grave i kikao narod. Koga sam kikao imam ss ili video ili sam se konsultovao sa nekom bitangom o tom slucaju. Jedino za koga nemam nikakav dokaz je Foca City, ali mislim da je suvisno o njemu pricati. Radim ovaj posao vrlo savesno, ne padam na provokacije, svakog mogu da pogledam u oci. Ko ima zelju da me vidi licno, imace priliku za to na LAN-u(nadam se).

Grave

Quote from: Prosinecki on December 30, 2011, 10:14:52 AM

Ovaj post ne vredi nista osim ovoga "gospodin Grave". xD
Niti znam o kome se radi, niti da li sam ga kikao, niti imas bilo kakav dokaz za to. Neka se taj igrac javi preko foruma ili licno meni preko xf(drgrave) pa neka se pozali. Nemojte kao SMRT sto je radio, napao sve subadmine, svi rekli da nisu kikali i onda je zakljucio da sam ja, pa me je pola sata smarao preko xf sto kikam njihovog igraca. Nema potrebe da se tako radi. Hvataj ss za svaki moj prestup, kad pretim da cu da kikam nekog, kad ga kikam, ako se ruzno ponasam, bilo sta. Ako nadjes neki dokaz, sam cu da "podnesem ostavku" na mesto subadmina, ne mora neko da me opominje ili izbacuje, nisam neki napaljeni klinac. Prihvatam samo primedbe sa osnovom, rekla-kazala me ne interesuje.

Prosinecki

Ma hajde grave sta se sekiras samo igraj bree...
SRETNA NOVA GODINA SVIM IGRACIMA COD2...

Lang

Zurim u 3 smenu , tako su i mene napali  a nemam pojma da sam ih kick ,smrt,ili tako neki iz njihovog klana , pozdrav ! :king:

Zajcev

A ovaj prosinecki ako je Ludonja ja sam Brad Pitt....Sry tek sad sam video post  :)