zasto kikanje

Started by DiESEL. and smrT, December 16, 2011, 10:53:32 PM

Previous topic - Next topic

DiESEL. and smrT

veceras oko 20:45 smo dosli ja i tm na MAIN....bila je i black mamba.....tm se potpisao reflexshoot ker,i mamba kaze reflex gasi....a kerr odgovori sta da ugrasimo i istog momenta dobi kick....posle sam ja pitao koji ti je djavo zasto kikas i istog momenta sam i ja dobio kick..Ja ne znam sta je s vam samo kikate bezveze svima vam treba uzeti rcoone,nesme vam se nista reci...ni obicna stvar ZASTO GA KIKAS KOJI TI JE DJAVO,neznate stacete od nervoze pa kikate bezveze eto toliko....SAMO MI OBJASNITE ZASTO SMO KIKANI. :thumbdown

Tenk :]

Evo i ja da se javim :) Prvo pozdrav svima! Ja sam (tm) iz reflexshoota... Isto me zanima zasto smo dobili kick ? Jel moze da se postavi neki dokaz da imam wh? kao sto svi postave pa da vidim i ja taj wh sto imam :)))) Ako je vec neki admin kicko nek bar postavi neki dokaz...

I imam jos nesto sto nisam josh pitao... Neki dan sam kikan od Graveta iz Moravskih vukova... Razlog je taj sto sam ja igrao na Serveru i ushao je Grave u igru i ja sam par puta naleteo na njega i svaki put sam ga ubio i posle toga sam dobio kick! Ja sam opet usao i on mi je rekao da iskljucim wh i da mi je to zuti a sledeci put ce biti crveni kao ban sa servera koji nepostoji :) Dali moze grave da postavi taj dokaz da sam ja imao wh ili me je kiko zato sto se iznervirao! pozz...

DexonDee

1. na serveru su bili ker i down

2. mamba nema rcon od servera

ok! Al imaju njegovi prijatelji iz klana - tako da je onda rekao nekom od njih da nas kika. Bilo nas je jako malo na serveru - ove ostale sve igrache znam koje su bili na serveru - tako da je neko kikao ko nije bio na serveru. Hm - zanimljivo znachi admini kikaju i dok nisu na serveru...  :ne_razumem

HyDroxzZz

DexonDee

Ja sam bio na serveru ako se secate "grupa VOZD-DexonDee" i nije mi jasno kako neko tako dobro igra tj kako bi rekli naucio preko noci...ustekam se i vi znate gde sam aj recite kako? Bog jedino zna gde se ja stekam

domohomo

Quote from: DexonDee on December 17, 2011, 04:30:24 PM
Ja sam bio na serveru ako se secate "grupa VOZD-DexonDee" i nije mi jasno kako neko tako dobro igra tj kako bi rekli naucio preko noci...ustekam se i vi znate gde sam aj recite kako? Bog jedino zna gde se ja stekam
Ja ne znam nista i mene ne mijesajte...

DexonDee

Quote from: domohomo on December 17, 2011, 04:35:32 PM
Ja ne znam nista i mene ne mijesajte...

Domo idi gasi pozar :)

Black Mamba

Stvarno treba imati WH da bi otkrili tvoj štek :D Eto dokaza  ;D

micko

MRZIM main zbog DEXONA  :tease

DexonDee

DexonDee aj ti nama reci gde si se ti steko i koja je mapa bila?? Pa cemo mi tebi da kazemo kako :)))) A i da nam otkrijes tajnu zasto smo kikani - posto nas to samo zanima a ne gde si se ti steko :)

DexonDee

Quote from: Tenk :] on December 18, 2011, 02:09:47 PM
DexonDee aj ti nama reci gde si se ti steko i koja je mapa bila?? Pa cemo mi tebi da kazemo kako :)))) A i da nam otkrijes tajnu zasto smo kikani - posto nas to samo zanima a ne gde si se ti steko :)

Daj 100 evra pa cu ti reci gde se stekam...

Dacu ti kad dodjes u NS :)))

komara

E jbg Dexon ako na COD 2 postoje još tajni stekovi pa onda...............mislim ne branim ja njih,ali WH je jako zajebana stvar da se proceni,jedino ako te neki teletabis 5-10 puta uzastopno dočeka na nišan na različitim pravcima prilaza, ..........

DiESEL. and smrT

Jooj majko kakav crni WH  :facepalm: :facepalm: :facepalm: da znate samo gde igramo,plakali bia pogotovo kerr(tm).

ToTo

Ako ris zajebava po bilo kojoj osnovi, dovoljno je da cimnete SMRT preko xf, i kazete mu da risu lupi jednu ˝šklempu ˝

Provereno deluje    :dummy    :rofl :rofl

DiESEL. and smrT

Znaci tako toto neka neka winston hahah...Sad cu mu lupit sakotres  :whip3: :nervous:

Grave

Quote from: Tenk :] on December 16, 2011, 11:15:25 PM
Evo i ja da se javim :) Prvo pozdrav svima! Ja sam (tm) iz reflexshoota... Isto me zanima zasto smo dobili kick ? Jel moze da se postavi neki dokaz da imam wh? kao sto svi postave pa da vidim i ja taj wh sto imam :)))) Ako je vec neki admin kicko nek bar postavi neki dokaz...

I imam jos nesto sto nisam josh pitao... Neki dan sam kikan od Graveta iz Moravskih vukova... Razlog je taj sto sam ja igrao na Serveru i ushao je Grave u igru i ja sam par puta naleteo na njega i svaki put sam ga ubio i posle toga sam dobio kick! Ja sam opet usao i on mi je rekao da iskljucim wh i da mi je to zuti a sledeci put ce biti crveni kao ban sa servera koji nepostoji :) Dali moze grave da postavi taj dokaz da sam ja imao wh ili me je kiko zato sto se iznervirao! pozz...
Tebe se ne secam uopste, a sigurno te nisam kikao jer si me ubio. Ne secam se ni da sam te kikao. Ne kazem da nisam, ali si mi totalno nepoznat. Pogledacu demoe i ss-ove pa kacim ako imam nesto. Ali, ponavljam, ne secam se da sam igrao protiv tebe, kamo li da sam te kikao.