News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

HAMSTER

Started by MDSS, July 14, 2008, 04:03:11 AM

Previous topic - Next topic

MDSS

zasto uvek ima ovakvih likova , zasto mora da se prozivaju , i posle kazite ZTS je SRAMOTA ZA COD2 , mi psujemo divota evo SS jedan kako ljudi se ponasaju na bitange serveru

ovo je samo da ne bude ZTS psuje ima i normalnih u ZTS

a da ne zaboravim za ovo valjda ide KICK ili BAN sa servera

KIKI

*SPARTANAC*

e HAMSTER ovde..... ma sta tu sa SS om ...ja nisam u rr-u , nit cod 2 igram mnogo a to sto ste bas mene nasli da zezate bravo... a to sto ste se ti i tvoj drugar dogovorili da me zezate... (batalime)... ali izgleda kao da sam stvarno ja  :)) samo sto nisam psovao...a taj tag ne znam kako vam pao napamet HqP sta li to znaci  :icon_question: a maki...ja ne znam sta sam ti naudio pa mene da zezas :((...ajd pozzz svima  :D

MDSS

spartanac jel sam tebe spomenuo negde u mom topicu

kao 1 niti znam vise kako se potpisujes a ako si ti ovo zadnji put ti kazem da oladis malo stavrno si noobina nevidjena niko te nije napao jos sam uveo sa vulletom nekoliko pravila u ZTS da sam opsovao ili ovo sto si ti napisao ODMA BIH LETNUO IZ ZTS .

imam predlog za sve vas iz RR ili koji god da si sada tim IRA BOL SRB .... ODJEBITE OD MENE i OD ZTS batalite nas OK :icon_dick:

a ovo je sramota za tebe nisam ti ja kriv sto si ostao na skillu kojem si bio jos pre 1god.

da sam teo da te uradim ljucki ne bih ovako sigurno mnogo gore bih bilo sigurno

*SPARTANAC*

Quote from: MaKiDaNcEr on July 15, 2008, 12:01:19 AM

ODJEBITE OD MENE i OD ZTS batalite nas OK :icon_dick: 

maki po drugi put HAMSTER pise...a spartanac mi je brat...a vidim ti ponasanje na postu.... ajd sad letis iz ZTS hahhahaha.... (pripazi na ponasanje) ako imas nesto pametno da mi kazes...XF (rrnoob)..javimi se

*SPARTANAC*

E SAD PISE SPARTANAC ZA PISMENE  :scenic
Maki kao prvo moj brat je lepo napisao da on pise jer pisemo preko istog accounta....opet to je nbt decko je reko da on pise...al ti vidim to ne mozes da shavtis, zar je toliko tesko?
A ti skilleru samo nastavi da cepas :) mozda ti se za par decenija promeni skill sa low- na low  :suicide :wink2
Iju ne znam sta da ti kazem za ovo BOL RR SRB I IRA....prvo hamster nije vise u rr cim vas je opsovao, i svako ko je nacionalista izbacen je iz rr-a tako da ne pravi se pametan, a sto se tice ostatka klanova znam samo da je ira ubila boga u vama ili sam ja mozda lose to cuo?! :rofl
Da ne bude nesporazuma OVO PISEM MAKIDANCERU NE ZTS KLANU!!! NAGLASAVAM KOLIKO MOGU
Stvarno ne znam na kom si nebu, ali maki majke mi i ja sam nadrkan oce to kad ne karas nista duze vreme, tako da nadji resenje plati kurvu ili nadji curu.
pozdrav od Spartanaca

PS. Mislim da si promasio temu, moj brat nije cheater.... hehehehhehe

MDSS

znas koliko me zabole za obojicu kad budes karao nesto javi se

a da tebi mozda se skill pojaca sa underlowa- na NOOBINU i to je uspeh nisam ti ja kriv sto si ostap takav i nisam nadrakan samo ne znam sta imas protiv ZTS i najvise mene

tebi sve smeta kod ZTS ukrali smo vam tag ikrali smo vam 2sq pa smo posle ukrali od bitange boje za 2sq ili kod nas za sada green ZTS

dobro ako cemo tako bitange zasto ste ukrali od EUneta ovo sa 2 ekipe red i blue a ?

ajde molim te reko sam ti odjebi od mene nisam te ni pipnuo a prvo pogledaj topic jel sam napisao da je tvoj buraz cheater a dobro ako cemo tako oces spartanac da pozovem jednog lika koji ima dokaze i nekoliko puta te izbacivao iz klana tebe i tvog buraza da malo isprica kakvi ste vi to momci tjs vas dvojica od brace (RAZMISLI MALO)

*SPARTANAC*

Quote from: MaKiDaNcEr on July 15, 2008, 03:22:18 PM
znas koliko me zabole za obojicu kad budes karao nesto javi se

a da tebi mozda se skill pojaca sa underlowa- na NOOBINU i to je uspeh nisam ti ja kriv sto si ostap takav i nisam nadrakan samo ne znam sta imas protiv ZTS i najvise mene

tebi sve smeta kod ZTS ukrali smo vam tag ikrali smo vam 2sq pa smo posle ukrali od bitange boje za 2sq ili kod nas za sada green ZTS

dobro ako cemo tako bitange zasto ste ukrali od EUneta ovo sa 2 ekipe red i blue a ?

ajde molim te reko sam ti odjebi od mene nisam te ni pipnuo a prvo pogledaj topic jel sam napisao da je tvoj buraz cheater a dobro ako cemo tako oces spartanac da pozovem jednog lika koji ima dokaze i nekoliko puta te izbacivao iz klana tebe i tvog buraza da malo isprica kakvi ste vi to momci tjs vas dvojica od brace (RAZMISLI MALO)

Oj moj mali maki xD prvo NISTA NISAM REKO ZA ZTS, TO SI TI SAD ZAPOCEO TEMU....nbt preskacem to sa ZTSom, ne mrzim ZTS, al nisu mi bas ni dragi ( STO NE ZNACI DA IH MRIZM OMFG)

Daj molim te dovedi ga keve ti, mada to ti nista ne znaci, mislim ja cu da dovedem lika koji ce da tvrdi da si citer....to ne znci mnogo....KAD MI BUDES DAO SS BICE OK!!!!!!!!!! NIKAD NISAM IMAO NIKAKVA SRANJA NA KOMPU!!!!!!!!!!!! (suzdrzavam se da ne kazem konju)

A i za kraj i ja i moj buraz 1 v 1 CB kad hoces! ;-)

team je malo retardirana i na pogresnom je delu foruma, plzz LOCK  :icon_exclaim:

CerciL

Koja svadja,juu juu,ovaj zts u svakoj corbi zaprska (aa sto znam izreke) ajde ne svadjajte se bre,verujte mi,mozemo svi lepo da se druzimoo i igramo!!!   :this    !!!! pozz od cercila samaricanina :)

domohomo

ZTS sramota od klana......... :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:

Simke

Quote from: dominik on July 26, 2008, 11:02:55 AM
ZTS sramota od klana......... :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:

Ahaaa ... kad ti tako kazes onda smo stvarno sramota  :bad2 :shok