News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ovo stvarno nije u redu !

Started by NYC, December 04, 2011, 01:35:38 AM

Previous topic - Next topic

NYC

Evo ovako. Stalno igram na vasem MAIN i GARAGE serveru. Trenutni nick mi je NYC, a prije toga je bio Marlboro. Nikako mi nije jasno i mislim da nikad nece.. Kakva je to logika, tri igraca koji veze nemaju sa igricom me optuze za hax, netko od njih ode po admina i ja dobijem kick i vise ne mogu uc na server. Otkad se ne smije nikog ubit kroz dim? Ubijanje kroz dim ne mora nuzno znaci hax.. Ili mora? Npr. klan //Munje//. Svi dobro znamo kako igraju. I kako jedan Sile, ALONE ili Advisory koji zajedno nemaju 2k sati, mogu ikako znati jel netko ima hax? Ne smijes vise nikog ni ubit, to se odma zove admina, i dobija se kick. Bez ikakvog spectanja ili provjere. Da, PBSS mi je crn, to je zbog Win7. I to je odma znak da haxam? Zbog takvih igraca koji ne znaju igrat i koji su dobri sa adminima, na serveru ih nitko ne smije ubijat? Meni to stvarno nije jasno. Lijep pozdrav, NYC.  :stoner:

Lang

NYC kik od mene sve drugo sto pises pises bezveze .

p.s.procitaj sutra neki drugi post u vezi garage
poz by Lang

NYC

Ne pisem ja nista bez veze, ja pisem kako je. Ukratko, pisem o tome da ne mogu igrat zbog lowova koji stalno whineaju i zovu admine.  :hmm

c0C0

ovako kao provo...ako ne haxa ili sta vec..to me ne zanima.. ti kazes da si prije igrao pod nick : Marlboro.
ako ne dobijes kik zbog haxa ili sta vec.. mozes dobiti zbog jezika ... jer je ZABRANJENO VRIJEĐANJE NA SERVERU I PSOVANJE. sto ti redovno radis http://www.xfire.com/profile/vkcoco/screenshots/?view#119607215
smiri zivce..ako haxas admini sve vide..tako da..sve ces doznati uskoro..

NYC

Dobro, to jesam ja. Al ne mogu da ne izgubim zivce kad stalno netko napada i whinea. Pod tim nickom vise ne igram, nego pod NYC. I sad pod ovim nickom ne psujem i ne vrijedam, dok mene ne uvrijede. Mislim da je to u redu. Ako me ponovo uhvatis, slobodno slikaj i jos slobodnije objavi. Pozdrav, NYC.  :peace:

vd|cube(im)

Quote from: NYC on December 04, 2011, 03:56:02 AM
Dobro, to jesam ja. Al ne mogu da ne izgubim zivce kad stalno netko napada i whinea. Pod tim nickom vise ne igram, nego pod NYC. I sad pod ovim nickom ne psujem i ne vrijedam, dok mene ne uvrijede. Mislim da je to u redu. Ako me ponovo uhvatis, slobodno slikaj i jos slobodnije objavi. Pozdrav, NYC.  :peace:

A gdje si ti izgubio оivce kad ne moоeš da se suzdrоiš?????....svi imate isto opravdanje..... :facepalm:

ToTo

Psujes po serveru i onda dodjes ovde da se zalis  :facepalm:

I jos nesto, ova tema ne spada u ovaj deo foruma, vodite racuna gde postavljate teme.

NYC

Zalim se zato sto me admini kikaju kad god neka lowara kaze da haxam.