Igraci Blackbelt i Cikica "MiX"

Started by constant1ne, November 11, 2011, 02:09:57 AM

Previous topic - Next topic

constant1ne

Pozdrav :ziveli, ja sam nov na forumu, posto su mi nekoliko igraca rekli da video koj sam snjimio okacim ovde...

...Radi se o igracu (Blackbelt) i (BagBagBagujem ili ponekad Cikica Cica Draza pa cak I Ku##ina)

Obajica su za "mene" hackeri ovaj Cikica ponekad ukljuci ...u videu je bila igra Neunen-DM gde ova 2igraca NE ubijaju jednog drugog, sto moze da znaci WH sa NAME-esp...

http://www.4shared.com/video/28YzVel-/My_Movie.html

video clip nije bas neki kvalitet ali moze da se skine i onda je bolji .mkv format

mozda gresim, zato pogledajte sami...

Srba

Ovo na kraju je za medalju - svaka cast za snimak - cist hax po meni...

Ja sam BlackBelta juce specao na Mixu i cini se da je osrednji korisnik haxa. Pokusava da prikrije da ga koristi ali sam ga video da 3-4 puta radi prefire, sacekuje prateci kroz zid, itd... Ovo na kraju snimka kada se okrene od "kolege" je stvarno vrh.

Neka kazu admini sta ciniti sa ovom dvojicom.

sifra/sifrica/

Quote from: constant1ne on November 11, 2011, 02:09:57 AM
Pozdrav :ziveli, ja sam nov na forumu, posto su mi nekoliko igraca rekli da video koj sam snjimio okacim ovde...

...Radi se o igracu (Blackbelt) i (BagBagBagujem ili ponekad Cikica Cica Draza pa cak I Ku##ina)

Obajica su za "mene" hackeri ovaj Cikica ponekad ukljuci ...u videu je bila igra Neunen-DM gde ova 2igraca NE ubijaju jednog drugog, sto moze da znaci WH sa NAME-esp...

http://www.4shared.com/video/28YzVel-/My_Movie.html

video clip nije bas neki kvalitet ali moze da se skine i onda je bolji .mkv format

mozda gresim, zato pogledajte sami...

Takodje igram pod nickom sifra sifrica.
1.Ovo nije primer wh niti iceg drugog nego Team Speak kolko znam dogovaranje izmedju igraca nije zabranjeno,a da je wh kako bih znao da je to blackbelt ili neko drugi. Ajd mi objasni ili neko od admina kako mogu da sa wh-om znam ko je koji igrac na mapi?
2.Pitanje za TOTA -Da li je zabranjeno koriscenje Team Speak na bitanga serverima?
3.Sto se tice  blackbelta ne vidim uopste gde  prati nekoga kroz zid .
4.Molim da se postave snimci kao dokaz gde ja koristim wh ,a ne da me stalno prozivate cim spojim 2 kila da sam citer.
5.Neznam moram da vas pitam dal treba da igram cod 2 kao pocetnik posle skoro godinu dana igranja na vasim serverima, da me neko nebi prozivao da sam citer?

domohomo

» Hack Features

Main Hack Features:
    Wallhack - See players through walls
    Name ESP - See players' names through walls
    Chams - 3 types and customisable colours
        Solid Lambert - See players as 2D, one colour when behind walls and another colour when in front
        Lambert - See players as 3D, one colour when behind walls and another colour when in front
        Glass - See players as translucent, one colour when behind walls and another colour when in front
        Customisable Colours - Choose any colour you want for the hidden colour and the visible colour of players!
    Glow - When chams are enabled with the wallhack, it produces a glow effect, causing the player to be completely coloured green
    TriggerBot - Automatically fire when your cursor is over an enemy player, and change the rate of fire too
    AutoBash - Automatically bash enemies when you're close enough
    Crosshair - Draws a crosshair in the middle of your screen where you're aiming
    SuperZoom - Zooms in as far as you want it to!
    No Recoil - Disables recoil for all weapons so your weapons do not move when you fire
    Dvar Hack - Use any dvar you want (such as r_fog 0, or r_thirdperson 1)
    PB Cvar Scan Safe - Use any dvar (cvar) you want without PB kicking you!
    Clean PB Screenshots - Hacks will not show up on a PB Screenshot

Additional Features:
    One Touch Key Control - Use one key to turn the hack's main features on/off
    Console Controlled - Use the console to turn the hack's main features on/off
    Status Reports - Instant notification of changes to the status of the software

Special Features:
    LIFETIME UPDATES - Free updates to the hack for life, including any additional features added to the hack!
    Customer Forum - Access to a private customer forum where you can find out new information and request new features!
    Anti-Leak Protection (ALP) - 100% secure
    Customer forum access for help and support
    No recurring monthly fees, you only pay once!

Ipak sam ja stručnjak za ovo područje.

sifra/sifrica/

Quote from: domohomo on November 11, 2011, 01:04:05 PM
» Hack Features

Main Hack Features:
   Wallhack - See players through walls
  Name ESP - See players' names through walls
   Chams - 3 types and customisable colours
       Solid Lambert - See players as 2D, one colour when behind walls and another colour when in front
       Lambert - See players as 3D, one colour when behind walls and another colour when in front
       Glass - See players as translucent, one colour when behind walls and another colour when in front
       Customisable Colours - Choose any colour you want for the hidden colour and the visible colour of players!
   Glow - When chams are enabled with the wallhack, it produces a glow effect, causing the player to be completely coloured green
   TriggerBot - Automatically fire when your cursor is over an enemy player, and change the rate of fire too
   AutoBash - Automatically bash enemies when you're close enough
   Crosshair - Draws a crosshair in the middle of your screen where you're aiming
   SuperZoom - Zooms in as far as you want it to!
   No Recoil - Disables recoil for all weapons so your weapons do not move when you fire
   Dvar Hack - Use any dvar you want (such as r_fog 0, or r_thirdperson 1)
   PB Cvar Scan Safe - Use any dvar (cvar) you want without PB kicking you!
   Clean PB Screenshots - Hacks will not show up on a PB Screenshot

Additional Features:
   One Touch Key Control - Use one key to turn the hack's main features on/off
   Console Controlled - Use the console to turn the hack's main features on/off
   Status Reports - Instant notification of changes to the status of the software

Special Features:
   LIFETIME UPDATES - Free updates to the hack for life, including any additional features added to the hack!
   Customer Forum - Access to a private customer forum where you can find out new information and request new features!
   Anti-Leak Protection (ALP) - 100% secure
   Customer forum access for help and support
   No recurring monthly fees, you only pay once!

Ipak sam ja stručnjak za ovo područje.

Pa ti si strucnjak ,a mene zbog takvih strucnjaka kao ti  koji su dobro upuceni u sve hakove prozivaju.
Ajd mi postavi link gde  mogu taj hak da skinem a i ostali sa ovog foruma, do sada nisam znao da taj hack postoji.Nije fer da ga ti koristis, a mi ostali bi bar  mogli  da ga probamo.

domohomo

sifra/sifrica/

Quote from: domohomo on November 11, 2011, 04:48:51 PM
Dobro se praviš glup. Ide ti  :suicide

Ne razumem na osnovu cega se pravim glup,i zbog cega mi dobo ide? Ja sam te pitao da mi postavis link da mogu da skinem taj cit o kom pricas (pises),ja o tom citu stvarno prvi put cujem od tebe .

domohomo

Godinu dana na serverima, i nisi bio u stanju pogledat ovu codehook listu u sticky topicima? Ne čitaš postove u cheats dijelu? Ma de... Uostalom, šta se opravdavaš ako nisi cheater? Zar ti nije drago da igraš ''toliko'' dobro da ljudi misle da imaju wh? Ili da ne okaljaš gamerski renome koji si skupio. Sad si me zbunio. Kako bilo, uоivaj, coodehook u google i skidaj. Imas i x22 i ta govna, a kako se ne razumiješ u to, rado ću ti pokazati, ipak sam ja na takvim ljudima napravio i taj mini biznis i nije me sram toga. Uostalom, bio sam na više lanova vjerojatno nego je pola vas servera promijenilo.
Uоivaj.
EDIT:
Š ta se mene tiče moоe lock, osim ako gospodin nema šta dodati.

sifra/sifrica/

Quote from: domohomo on November 12, 2011, 02:42:48 AM
Godinu dana na serverima, i nisi bio u stanju pogledat ovu codehook listu u sticky topicima? Ne čitaš postove u cheats dijelu? Ma de... Uostalom, šta se opravdavaš ako nisi cheater? Zar ti nije drago da igraš ''toliko'' dobro da ljudi misle da imaju wh? Ili da ne okaljaš gamerski renome koji si skupio. Sad si me zbunio. Kako bilo, uоivaj, coodehook u google i skidaj. Imas i x22 i ta govna, a kako se ne razumiješ u to, rado ću ti pokazati, ipak sam ja na takvim ljudima napravio i taj mini biznis i nije me sram toga. Uostalom, bio sam na više lanova vjerojatno nego je pola vas servera promijenilo.
Uоivaj.
EDIT:
Š ta se mene tiče moоe lock, osim ako gospodin nema šta dodati.

Ok moze lock ,samo jos da dodam da sam bar jedno 6 do 7 godina i ja igrao u lanu sa drugarima u pc igraonici .

Stekara_1

E ovako

nickovi koje koristi dotični "bag bag bagujem***"   "cikica***"   "ja sam"  "kurcina***"   "kampanjola"   "sifra sifrica"

Ja оelim da se igrač pod ovim imenima kikuje redovito sa servera i molim bez pomilovanja (ako vam se nešto miluje imate kod mene za milovanje) 
Koristi Wall Hack (kakav ima to vam je domohomo objasnio :) ja nisam stručan u tom delu)

Pored toga što koristi razno razne negativne stvari u ovoj našoj maloj zajednici, jednom prilikom je pretio i da će da sruši bitange server i da ima passworde od rcona.

uz sve ovo evo i malo priloga

http://www.xfire.com/video/501c73/

još videa će biti pripremljeno u sledećim postovima.

nemojte temu lockati dok ne rasčistimo sa poštenim igračom koji nema ni svoj standardni nick !

constant1ne

Dijabola

Hteo sam da pitam, da li je na mixu ukinut dim?? posto sam kod bag bag bagujem snimio u donjem desnom uglu 3 dimne

Dijabola

ok imas dokaz da za njega nije ukinut na mom postu.. :violin:

dokini

Ne moze za njega da bude dima a za sve ostale da postoji postoji dim od bombi na serveru ne postoje vise dimne bombe  :flag_of_truce :flag_of_truce

Dijabola

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Stekara_1 on November 12, 2011, 11:00:04 PM
E ovako

nickovi koje koristi dotični "bag bag bagujem***"   "cikica***"   "ja sam"  "kurcina***"   "kampanjola"   "sifra sifrica"

Ja оelim da se igrač pod ovim imenima kikuje redovito sa servera i molim bez pomilovanja (ako vam se nešto miluje imate kod mene za milovanje) 
Koristi Wall Hack (kakav ima to vam je domohomo objasnio :) ja nisam stručan u tom delu)

Pored toga što koristi razno razne negativne stvari u ovoj našoj maloj zajednici, jednom prilikom je pretio i da će da sruši bitange server i da ima passworde od rcona.

uz sve ovo evo i malo priloga

http://www.xfire.com/video/501c73/

još videa će biti pripremljeno u sledećim postovima.

nemojte temu lockati dok ne rasčistimo sa poštenim igračom koji nema ni svoj standardni nick !

+1

Srba

Quote from: Dijabola on November 13, 2011, 12:26:56 AM
ako ne verujes, pogledaj ovaj video(donji desni ugao)
http://www.xfire.com/video/501dc1/
8)  :yes

stvarno covek ima 3 dimne  :shok

Admini, da li je sada moguce imati 3 dimne na mixu? Ako nije, onda zaista kik do besvesti...

DexonDee

Stekara_1

Vezano za dim na ovoj mapi mislim da ima na mapi da se pokupe dimne bombe, treba proveriti.

a sad da nastavimo evo još jedan video

http://www.xfire.com/video/500ea8/

nemojte off topic, ja i dalje оelim da se pošteni igrač konstantno kikuje sa mix servera za ovo nema opravdanja !

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Stekara_1 on November 13, 2011, 03:08:22 PM
Vezano za dim na ovoj mapi mislim da ima na mapi da se pokupe dimne bombe, treba proveriti.

a sad da nastavimo evo još jedan video

http://www.xfire.com/video/500ea8/

nemojte off topic, ja i dalje оelim da se pošteni igrač konstantno kikuje sa mix servera za ovo nema opravdanja !

nema sanse da se pokupe dimne kao bombe,...ali mozes da dobijes kad imas cin general-a

Dijabola

Onda ok, lik je imao cin generala..  :hat  :flag_of_truce

Lang

Ako je u pitanju "kampanjola" potpisujem da je citer  ! :king:

Dijabola

ne znam za tog kampanjolu, ali ovaj mi je pokvario ceo dan igranja na mixu juce.. :(

dokini

Dijabola

constant1ne

Ma sta vredi kad niko ne kick . evo sad spec Blackbelt i Sifrica-cikica sad koristi Nick - cunami***

Sent from
iPod touch using Tapatalk

Dijabola

I to nas dovodi do zakljucka...igraci sa nikom koji je u deminutivu ili ima zvezdice u niku(naravno ne mislim na mrvicu..xD) je citer...xD...salim se naravno...nzm brt treba mu videti ip i ban.. :punk

Dijabola

Ja bi sve to po kratkom postupku.. +1 const

Kreowski

Vidio si   DIJABOLA  bio  sam veceras  na Mixu par  mapa  dok nisam  trebo  ici   na  war...

nije problem  ga  kickat    nego  problem je  taj   sto   RCON  od  MIXa  extreme    nije  u funkciji.....   tj bude  malo  po dani  u funkciji  i navecer se  nemogu konektovat.......

Imam sve  SS  i  4 videa  o njemu  nepotrebno  al et  imam,...  dijagnoza---cisti   wh i vrhunsko neznanje igranja  COD2....

Srba

Kreowski

Quote from: Srba on November 17, 2011, 05:37:49 PM
da li se Blackbelt kicka?

TKO moze  neka ga kicka  obavezno, imate moj blagoslov...   :smartass :smartass

Dijabola

Kreowski +1

E kre e si provalio da pre nego sto je ubio onog lika, da je on aktivirao minu, koja je roknula i nije ga ubila..bas se vidi iza ubijenog explozija..xD

Kreowski

Quote from: Dijabola on November 17, 2011, 10:28:14 PM
Kreowski +1

E kre e si provalio da pre nego sto je ubio onog lika, da je on aktivirao minu, koja je roknula i nije ga ubila..bas se vidi iza ubijenog explozija..xD

Sto se  toga  tice aktivirao je minu  od svog  suigraca  koja ne  ubija njega  nego njegovog suigraca  jer  je bio TDM.....

Sto se tice dimnih bombi  na toj mapi  imas opciju da pokupis dimne bombe...  INACE dimne bombe  su izbacene  sa MIXa   a postoji mogucnost  da mozda imaju jos  2 mape  da se  moze pokupiti dimne bombe....

A on je WH korisnik...  Znaci svi  subadmini kick kad ga vidite  i ako je moguce  pokupite  IP i qport

Toliko o ovoj   temi....  moze i ovdje  LOCK...

Dijabola

evo ga opet..haxa.. :girl_cray  :||
Kick pls..mix(mali bag bag)

komara

Koliko sam procitao ovde uglavnom se kikaju igrači,zašto ne bi subadmini i ostali ponekad lupili i 24-časovni ban? Neće svaki put upaliti ali nekad i hoće tj. moоda neki pojedinci neće znati kako da se vrate na server  :drinks2

vd|cube(im)

Quote from: komara on November 21, 2011, 10:28:58 AM
Koliko sam procitao ovde uglavnom se kikaju igrači,zašto ne bi subadmini i ostali ponekad lupili i 24-časovni ban? Neće svaki put upaliti ali nekad i hoće tj. moоda neki pojedinci neće znati kako da se vrate na server  :drinks2

Ja sam pokušavao preko HLSW-a to da uradim, ali se ništa ne događa samo mogu kick da dam   :down

Srba

ma ova dva tri dana ni kik nije radio - lagano su nas rcon-blokirali, a za to vreme nam se Blackbelt onako uz osmeh  :tease2

ToTo

Quote from: Srba on November 21, 2011, 11:32:43 AM
ma ova dva tri dana ni kik nije radio - lagano su nas rcon-blokirali, a za to vreme nam se Blackbelt onako uz osmeh  :tease2
Prijavljeno Stringu, ipak je on majstor za takve retarde, pa ako nista drugo ne pomogne, banovace mu ospeg i cao.

bucky

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Srba on November 21, 2011, 11:32:43 AM
ma ova dva tri dana ni kik nije radio - lagano su nas rcon-blokirali, a za to vreme nam se Blackbelt onako uz osmeh  :tease2

Nije radio hlsw/rcon tool i to nije do Blackbelt-a zbog tzv. "njegovog" rcon blokera, nego je do servera.
Isto tako je i bilo sa garazom. Pa je Toto resio taj problem.

Kreowski

et   drago mi je sto to cujem   nek onda  isto se napravi sa mixom.....   a sta imaju ja ne znam  ali kako ih nema  Rcon  super  radi....

Mozes slobodno temu LOCK
sto je  se  imalo reci reklo  je se   BLACKBELT  wh  cist

Dijabola

Pre neki dan su haxali i psovali, pa je Toto morao da rusi server..jaoooo kako bi ih :whip3: :whip3: :whip3: :fighting: