News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

REVOLT

Started by BOBOVIJERI, November 16, 2011, 01:12:57 PM

Previous topic - Next topic

BOBOVIJERI

ZBOG SKORIJIH DESAVANJA NA MIX EXTREME SERVERU, INACE OMILJENOM SERVERU SVIH CLANOVA MIX CLANA, I MOM NARAVNO, GDE SU POJEDINCI, DA IH NE OSLOVIM DRUGIM IMENOM(KOJE ZASLUZUJU 100%), ISPRED GRUPE, PRE SVEGA NORMALNIH I POSTENIH LJUDI, PA TEK ONDA IGRACA, POKRENUCU OD DANAS BOJKOT ISTOG. UKOLIKO JE GOSPODI U INTRESU DA SERVER ZA CIJE JE "ODRZAVANJE" PRE SVEGA ZASLUZNA GRUPA ADMINA IZ MIX CLANA, I OVIM PUTEM IH JAVNO PODRZAVAM  I POHVALJUJEM  ZA NJIHOVO ANGAZOVANJE, BUDE PRAZAN...ONDA OK. PROBLEM SERVERA, KAO ISTOG, NE POSTOJI.PROBLEM SU IGRACI KOJI BEZ OBZIRA NA SVOJE PONASANJE I KULTURU, KAO I (NE)POSTOVANJE PRAVILA SAMOGA SERVERA(NE SAMO MIXA) I IGRACA KOJI IGRAJU NA ISTOM, BEZ IKAKVIH PROBLEMA, UPRKOS RANIJIM ISPADIMA I UPOZORENJIMA, VRACAJU KAO DA SE NISTA NIJE NI DOGODILO I NASTAVLJAJU PO STAROM.
          NE ZELIM DA NIKOGA PROZIVAM, JER JE U INTRESU IGRE I FER  PLEJA PRE SVEGA, DA SE SAGLEDAJU CINJENICE I RESI SRZ PROBLEMA, A NE POKRENE LAVINA PREPUCAVANJA I DISKUSIJA.SAMIM TIM VERUJEM DA CE SE NADLEZNI POZABAVITI OVIM PROBLEMOM I OMOGUCITI NAM UZIVANJE U IGRI, I DRUZENJU PRE SVEGA, STO JE I NAJBOLJI DEO POSTOJANJA I MIX-A, I BITANGE COMMUNITY-A...

S POSTOVANJEM,
KRISTIJANbobo VIJERI,|EMC| CLAN

Srba

Kratka napomena - kolega Vijeri se ne dere, vec mu je na tastaruri caps lock trenutno van funkcije.

Ovim putem podrzavam reci cenjenog kolege i solidarisem se...

S' postovanjem,
Cika Srba, |EMC|

Jacⱪ Sparroⱳ™

Kakve to ima veze sa main serverom?  :ne_razumem
Pazite sledeci put gde postavljate temu.

Quote from: BOBOVIJERI on November 16, 2011, 01:12:57 PM
      S POSTOVANJEM,
KRISTIJANbobo VIJERI,|EMC| CLAN

Kako je onda bobo napisao malim slovima ako mu caps lock ne radi?
. . .

BOBOVIJERI

Greškom je prosleđeno na main, valjda si skontao :) nego imam na poslu neki krš od tastature pa nekada radi caps lock, nekada ne, pa se izvinjavam za velika slova :)

Citadel of Pain

Verujem da ste vec pricali sa nekim od nas, ja sam ne upucen u "skorija desavanja", kako rece Bobo.

Ajde pojasnite razloge za bojkot Mix servera, posto iz teksta nisam skapirao.  :)

ToTo

Eto Citadel je napisao, a taman sam isto to i ja pomislio.... :ne_razumem........o cemu se ovde radi?
Moze malo pojasnjenje.

Citadel of Pain

Jedino sto sam ja shvatio je da su se neki pojedinci stavili iznad neke grupe  :hmm

to moze samo Toto biti!  :super

ToTo

Quote from: Citadel of Pain on November 16, 2011, 06:23:33 PM
Jedino sto sam ja shvatio je da su se neki pojedinci stavili iznad neke grupe  :hmm

to moze samo Toto biti!  :super

Priznajem, nisam bas neki timski igrac, hehe ..... :rofl

Ozbiljno, ne razumem temu ama bas nimalo  :-\

BOBOVIJERI

Momci, nećemo se igrati gluvih telefona i ne оelim diskusije i neke zajebancije na račun ovoga. Razlog vam mogu napisati, ali ne оelim imenovati igrače zbog kojih je grupa normalnih ta koja ispašta. Niko od vas nije prozvan, jer slabo i posećujete mix extreme server, već sta pozvani da reagujete, a prozvani su pojedini igrači, čije ponašanje utiče na druge i ne dozvoljava opušteno igranje i uоivanje. Pravila da se neko kikuje samo ako se snimi ili slika, da li je čiter ili vulgaran tokom igre, ok je, ali da se taj isti vrati na server i nastavi po istom... Znate i sami da skoro svi serveri lagaju, pa i mix, te da često ima likova kojima je ping preko 150, opomeneš ih, oni se prave ludi i ignorišu.Pa jel moramo te iste da molimo i da ih slikamo da bi imali dokaz zašto su kikani.
        Mislim da treba adminima dopustiti veća ovlašćenja, jer treba zavesti red i očistiti mix extreme od pojedinaca koji nemaju veze sa fer plejom, ili pak dozvoliti još koji recon nekome od nas, koji posećujemo mix svaki dan, naravno bez оelje za zloupotrebom istog, naprotiv.
         Nadam se da ste skontali nešto od ovoga  :|| i da će reakcija biti pozitivna.   POZZZZ

Paddy

Ako bih se ja pitao, dao bih rcon vama vecini, i uz puno povjerenje vam dozvolio da sredite taj server od tih idiota. Naravno odluka nije na meni. Pozdrav

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Paddy on November 16, 2011, 09:57:45 PM
Ako bih se ja pitao, dao bih rcon vama vecini, i uz puno povjerenje vam dozvolio da sredite taj server od tih idiota. Naravno odluka nije na meni. Pozdrav

+1

Junior

Potpuno se slazem sa bobom redno bi bilo da se to sredi na neki civilizovan nacin jer se kocimo i napinjemo svaki put kada igramo na serveru....najpriblizniji primer tome je dijabola, sta dalje da kazem o decku  :yikes:...svi cemo da se slozimo da takvi ljudi nisu za ovakav community! I redno bi bilo da se rcon da nekome ko je CESTO na serveru...a ne pojedincima koji igraju mw2 da ih ne imenujem sad...Svaka pohvala za kreowskog svaki put je tu da resi problem na MOGUCI nacin  :super  :super

ToTo

Quote from: BOBOVIJERI on November 16, 2011, 09:24:57 PM
         Momci, nećemo se igrati gluvih telefona i ne оelim diskusije i neke zajebancije na račun ovoga. Razlog vam mogu napisati, ali ne оelim imenovati igrače zbog kojih je grupa normalnih ta koja ispašta. Niko od vas nije prozvan, jer slabo i posećujete mix extreme server, već sta pozvani da reagujete, a prozvani su pojedini igrači, čije ponašanje utiče na druge i ne dozvoljava opušteno igranje i uоivanje. Pravila da se neko kikuje samo ako se snimi ili slika, da li je čiter ili vulgaran tokom igre, ok je, ali da se taj isti vrati na server i nastavi po istom... Znate i sami da skoro svi serveri lagaju, pa i mix, te da često ima likova kojima je ping preko 150, opomeneš ih, oni se prave ludi i ignorišu.Pa jel moramo te iste da molimo i da ih slikamo da bi imali dokaz zašto su kikani.
        Mislim da treba adminima dopustiti veća ovlašćenja, jer treba zavesti red i očistiti mix extreme od pojedinaca koji nemaju veze sa fer plejom, ili pak dozvoliti još koji recon nekome od nas, koji posećujemo mix svaki dan, naravno bez оelje za zloupotrebom istog, naprotiv.
         Nadam se da ste skontali nešto od ovoga  :|| i da će reakcija biti pozitivna.   POZZZZ
Jbg, ja opet ne razumem....ako sam dobro shvatio, tebi je problem to sto moras pritisnuti f12, pre nego sto nekoga kikas?
I, ako sam dobro shvatio, problem je sto se taj neko onda ponovo vrati na server, pa ti ponovo moras da ga kikas?

Dok ne razumem u cemu je problem, ne mogu ti ni odgovoriti na njega, razumes? Jesu li ovo jedini problemi koji te muce?

BOBOVIJERI

:super  Da,da pravi se pametan. Vama se izgleda ne vredi obraćati. Mislim da znaš ko kod nas u EMC ima recon a ko ne, i momci rade svoj posao max.A to vaše izdrkavanje na svaki post, i pokretanje prepucavanja, dosta govori o tome koliko je kome stalo da bilo šta promeni i učini nešto normalno. Čim vam nešto zasmeta, onda se svi pravimo pametni pa kulturno podjebavamo. Da, bez argumenata za bilo kakav iole normalan predlog, napad je uvek najbolja odbrana.

BOBOVIJERI

Znači ili dajte neki normalan predlog ili zaboravite da sam uopšte pisao nešto na ovu temu. Nisam jedini koji isto misli, svratite sutra veče kod nas na TS, pa ćete čuti i mišljenje drugih.

vd|cube(im)

Quote from: BOBOVIJERI on November 17, 2011, 02:11:02 AM
        Znači ili dajte neki normalan predlog ili zaboravite da sam uopšte pisao nešto na ovu temu. Nisam jedini koji isto misli, svratite sutra veče kod nas na TS, pa ćete čuti i mišljenje drugih.

Pa lipo objasni Totu ono šta ste meni danas rekli na TS-u,  koliko sam upućen vi bi da još par ljudi iz klana dobije rcon koji su više na serveru i da mogu da uvode red dok subadmina nema.. i da moоete da kikate bez upozorenja i SS-a iste igrače koji dolaze sa haxom, velikim pingom i psuju te vam uništavaju igru po cijele dane....
.......samo to treba da napišeš BOBO nitko se ne pravi pametan, pogotovo Toto ne, on će da svima udovolji samo treba da mu se ukaоe na problem , a ovo kako ti pišeš teško da je razumljivo ikom osim tebi .....Ima Toto i xfire pa mu se javite ....... :stoner:

Junior

Bravo bobo Bravo cube! ja sam jedan od onih ko nema dlaku na jezik iz emca....to sto si ti reko cube to je problem! Doticni koji imaju rcon nisu dovoljno cesto na serveru e to je problem! po ceo dan se  :whip3: tamo sa kretenima ! pomagajte!  :worth  :worth  :worth !!!  :peace:

BOBOVIJERI

Ma ne zelim dalju raspravu, vidis, ti si skontao na prvu, jer si se zainteresovao i dosao na ts da cujes srz problema, i svaka cast Cube za to. Necu da pominjem te indijance koji nas podjebavaju svaki dan na serveru, a par nas igramo bas svaki dan i dojadili su breee! Nisam klinac da se ja sa njima raspravljam, dajte jos koji recon i problem resen.

Hvala na razumevanju :mahanje
  KRISTIJANboboVIJERI |EMC|

ToTo

Znaci, ako sam dobro razumeo, vi iz EMC klana biste hteli da vise vas ima rcon od mix servera?

Pa ako je samo to u pitanju, da pitam i ja tebe nesto,  cemu dve strane nerazumnih postova na forumu?  :||

Dokini i Srbo, onako drugarski......jebite se, sto me niste cimnuli na xf i rekli da vam bilo sta treba, a ne da dva dana razmisljam sta je pesnik hteo da kaze. Znate i sami da za vas dvojicu na bitange serverima moze apsolutno SVE!
Bobo, moras brate malo poraditi na toj komunikaciji, to je nauka, izucava se i usavrsava ceo zivot. napravio si bespotrebno citavu zbrku.

Da ne duzim, Srba i Dokini imaju mogucnost da rcon od mix servera daju svakom clanu EMC klana, ako smatraju da je ok igrac i covek. Takodje imaju i obavezu, da svima objasne kako se radi u HLSW, i upoznaju ih sa pravilima za administriranje na bitange serverima, koja mozete pronaci ovde:

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5653.0.html

Posto vidim da vam je problem i uzimanje ss, malo cu vam pojasniti. Kikaces nekada nekoga bez upozorenja, a taj neko onda dodje na forum i pita zasto je kikan sa servera. U tom slucaju, nikada se ne javi admin koji ga je kiko, vec ja moram pisati romane o kojecemu, kako bi stvar ˝legla˝. Naravno, ako neko ima aim, ne treba ti ss, ali ako recimo neko psuje, ili nosi nedozvoljen nick name, ne razumem zasto je tesko pritisnuti f12 pre kikanja, i na taj nacin izbeci ove situacije na forumu?
Uzimanje ss pre takvih kikanja ostaje obaveza svih. Verovali ili ne, i ja to radim, iako nemoram nikada i nikome da se pravdam.
Ako se igrac posle kikanja vrati na server, i : prestane sa psovanjem, prozivanjem, promeni nick name,....naravno da moze nastaviti da igra, sve dok ponovo ne narusi pravila servera, a ako se vrati i nastavi sa predjasnjim ponasanjem, naravno da ces ga kikati i 20x ako treba, sve dok mu ne dosadi.
Price o banovima zaboravite..........crack server.

Nadam se da sam bio dovoljno jasan, ako bilo sta jos uvek nije jasno, slobodno pitajte, ali preklinjem vas, jasno i glasno, da ne moram citati izmedju redova.
Uzivajte u igri!!

Srba

E pa da ja sad napisem koju.

Prvo ovo za "jebite se" - hajde malo da unesemo kulturu - da nam ne predje u naviku da jedan drugom predlazemo ove rabote. I ja sam prenatrpan poslom i obavezama, a danas me narocito svi nesto i poslovno a i ovde rane govnima i penetriraju u moje supljine. Tako da me nemojte testirati bas previse :)

@Toto
Evo javno da se zna - niko mi nikada nije rekao da ja bilo kome smem bilo sta da dam. Naprotiv, receno mi je da se ponasam odgovorno, u skladu sa godinama, te da za svaku nedoumicu kontaktiram admine ili postavim SS/video. To je sve sto mi je receno. Jedina adresa ste po meni bili vi za bilo kakva pitanja vezana za administriranje serverom. Ni meni nije bilo bas najjasnije da Bobo trazi rcon - ali evo i meni je sad jasno pa mu ga dajte vi ili cu mu ja dati.

Inace - ja se sa kolegama iz klana uvek solidarisem - sta god da je u pitanju - sem necastivih rabota ako ih neko preferira.

@Bobo
Sa tobom cu na TS

Ajd sad svima lep pozdrav - odoh da bijem decu

dokini

Auuuuuuuuuu okej Toto lepo je dobiti od nadleznih odobrenje ali nasa je logika bila da ne placemo previse ali Bobo je malo ono smuti pa prospi nije bas bio precizan ali sve je u najboljoj nameri !!!!!!
Drugo misli da se za svaki post umesto kratko i jasno pisu Rat i Mir i tako to stvarno sto kazu klinci smara .Definitivno je problem bio ovih par dana i kad smo tu Rcon je bio KAPUT ne znam razlog ,cak sam mislio i da je sifra sifrica ispunio svoju pretnju i dolazili su svakakvi znani i neznani sa cudo pingovima iako i SAM znas da sertveri a narocito MIX laguju ko ludi cak i sto je String uklonio dim nema pomoci.
Cuo sam i za napad na servere ali veliki je problem sto se pored toga sto smo na Mix koliko ja smatram koliko toliko uveli red opet pojavljuju likovi a ja im kroz nik ne vidim godine koji provociraju podjebavaju cak idu i na foru da su klinci i da ce Toto da im oprosti takvo ponasanje koje si oprostio malom Dijaboli.
Snimamo mi nije to problem ali on lepo restartuje ruter IP nije isti i sve ode do djavola eto na to je mislio Bobo a za Rcon hvala na poverenju i sad kad si reko mogu nekome da dam ali sam i na svoju ruku NIKAD .
Tako da sve sto je receno i uradjeno je bilo  nadam se na zadovoljstvo svih igraca MIX a . :super :super :super

ToTo

Srbo, ˝jebite se˝  je bilo figurativno, nisam mislio medjusobno  :rofl :rofl :rofl  Za svaku nedoumicu kontaktiras admine...,pa to sam ti i napisao, sto me nisi cimno pa pitao, jel moze rcon za mog kolegu? Moze. Kraj price. Cemu opet Dostojevski na forumu'

Doki, ako sam vam rekao da mozete dati rcon onome kome vas dvojica mislite da treba, onda je to zato sto u vas imam potpuno poverenje.
Slobodno raspolazite sa rconom za mix.
Sto se tice napada, sifrice,....bla,bla, nema od tog nista. Pucaju praznom puskom, jer ne znaju kakve racunarske genije bitange imaju u svojim redovima. Da se razumemo, ja tu apsolutno ne spadam  :rofl

Nema sanse da nam naude, a ako se desi da neko upali rcon blocker, to cak i ja znam da resim. Problem je bio do HLSW-a, ako sam dobro razumeo, a ne do nas.
Momke tipa Dijabole probajte da razumete, pubertet jbg, previse onanisanja steti mozgu, a ja sam nekako mek u dusi ovih dana, i svima pruzam sansu da se poprave:)
To sto je dobio drugu sansu, ne znaci da ce dobiti i trecu, a koliko vidim, za sada nema prituzbi na njega. Dok je tako neka igra, a ako na bilo koji nacin prekrsi pravila ponasanja, licno cu ga banovati sa servera i foruma.

I za kraj, Srbo...igracima sa bitange servera je zabranjeno da biju decu, u suprotnom sledi dozivotni ban!!  :rofl

Srba

Sto kaze Ivo Andric, "Dragi moj Zijo (Toto), nemam vremena da ti pisem kratko..."

Ko shvatio, shvatio :)

Idem sad da bijem decu...

DexonDee

Quote from: Srba on November 17, 2011, 10:09:05 PM
Sto kaze Ivo Andric, "Dragi moj Zijo (Toto), nemam vremena da ti pisem kratko..."

Druze moj Totu mozes objasnjavati od jutra do sutra i dalje nece ukapirati hahahahaha

ToTo

Quote from: DexonDee on November 17, 2011, 10:30:30 PM

Druze moj Totu mozes objasnjavati od jutra do sutra i dalje nece ukapirati hahahahaha
Miran  :whip3:

BOBOVIJERI

:) :) :) Haha.Dexone siso pusti coveka.Nismo mi klinci kao ti  :yahoo  da se sad podjebavamo do sutra.Ja sam postigao ono sto sam hteo, znaci reakciju, hvala Bogu pozitivnu. Izvinjavam se na ne razumevanju, nije mi bila namera da bilo koga prozivam, niti sam, zato je mozda post bio malo komplikovan :flag_of_truce . Sve je bilo u cilju fair play-a  :handshake:
        Sada kada je sve nadam se reseno, zahvaljujem se pre svega saborcima iz EMC na podrsci, prijateljima clana i svim ostalim administratorima na pravoj i pozitivnoj reakciji.Naravno, hvala i tebi ToTo, bez obzira za  :ne_razumem pocetak, ali mislim da si na kraju shvatio sta ja srz.Hvala svima jos jednom.
        Naravno ovim putem pozdravljam i moju familiju i prijatelje sirom sveta, ljude dobre volje...  :mahanje :) :) :) :) :) :) :)

mrvica_******|2shooorty|

+25 :handshake: :stoner:

DexonDee

Quote from: ToTo on November 17, 2011, 11:18:07 PM

Miran  :whip3:

Razumem druze Generale :)
Quote from: mrvica_******|2shooorty| on November 18, 2011, 06:41:17 AM

+25 :handshake: :stoner:

Hvala ti evo tebi +26  :peace:

ToTo

Quote from: BOBOVIJERI on November 18, 2011, 02:35:10 AM
       :) :) :) Haha.Dexone siso pusti coveka.Nismo mi klinci kao ti  :yahoo  da se sad podjebavamo do sutra.Ja sam postigao ono sto sam hteo, znaci reakciju, hvala Bogu pozitivnu. Izvinjavam se na ne razumevanju, nije mi bila namera da bilo koga prozivam, niti sam, zato je mozda post bio malo komplikovan :flag_of_truce . Sve je bilo u cilju fair play-a  :handshake:
        Sada kada je sve nadam se reseno, zahvaljujem se pre svega saborcima iz EMC na podrsci, prijateljima clana i svim ostalim administratorima na pravoj i pozitivnoj reakciji.Naravno, hvala i tebi ToTo, bez obzira za  :ne_razumem pocetak, ali mislim da si na kraju shvatio sta ja srz.Hvala svima jos jednom.
        Naravno ovim putem pozdravljam i moju familiju i prijatelje sirom sveta, ljude dobre volje...  :mahanje :) :) :) :) :) :) :)
Zaboravio si da napises muzicku zelju. Jel moze Austrijo kostas me zivota, ili Prokleta je Amerika...  :rofl :rofl :rofl

Sve je reseno  :super

dokini

Hahahahahahahaha a i babu sa Zlatibora  :D :D :D :D

BOBOVIJERI

Ma dajte, nisam ja mator ko vas dvojica, pa da slusam taj village rap :D  Mada, uz trubace ili tamburicu... :violin:

ToTo

Nismo ja i Dokini matori vec samo malo zreliji  :rant2:

:rofl :rofl

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: ToTo on November 19, 2011, 03:16:24 PM
Nismo ja i Dokini matori vec samo malo zreliji  :rant2:

:rofl :rofl

:tease-----rodjeni u veku proslom..... :violin: :worth

BOBOVIJERI

Ahahaha, matori!!! I ja sam usao i 4. deceniju, ali zrelost nema veze sa godinama. To je vec subjektivna i objektivna tema  :tease2 :punk :whistling

mrvica_******|2shooorty|

nema to veze to sa tvojom decenijom,....,....njihova paucina ima paucinu...... :tease :tease :tease2

ToTo

:rant2:   :icon_grrr:   lock!!!

:rofl :rofl salim se....nema ljutnje, ali to je to...lockic!