II kolo: exzone vs grupa VOZD*0-11

Started by fanTom!, October 17, 2011, 09:49:05 PM

Previous topic - Next topic

fanTom!

War morate zakazati najkasnije do oo.ooh - 10.11.2011. u suprotnom termin ce odrediti organizatori.

swilla

djed

swilla culi smo se ja i ti neki dan na xf...pa cemo se ovih dan opet cut..da se dogovorimo..ako ja nisam tu...sith je tu...

swilla

swilla

Mozel četvrtak u 20:00?

swilla

Ej evo kupio sam novi org kao sto sam rekao pa da vam dadnem ovaj novi guid s kojeg cu igrati (5e202768)

ToTo

Quote from: swilla on November 08, 2011, 02:11:10 PM
Ej evo kupio sam novi org kao sto sam rekao pa da vam dadnem ovaj novi guid s kojeg cu igrati (5e202768)

Maki.....Jape....?

MakiMDSS.rs

kod mene je cisto sve sto sam mogao da proverim ... samo da nije promasio guid . da li si ulazio na original server ? ili isao na neki crack pa skinuo guid ? velika je razlika ... javi da znamo .

swilla

Da bio sam promasio kad sam usao u cod uzeo sam guid onaj sto sam prijavio... :D :D a ovaj sam uzeo na org serveru i opet sam vam pogreestno dao :)))))) (5c202768) Evo ovo je guid ja sam provjeravao cist je ali mi je isti org pa Toto mi je rekao za onaj problem rijesit....:)

MakiMDSS.rs

cist je kljuc samo sto ja vidim u logu da ima ljudi koji su koristili vec taj kljuc ... idi bre u prodavnicu i kupi igru jbt sto vam je toliko tesko a ista cena ?

ToTo

Maki molim te, .....otkljucaj i zakljucaj temu, ubaci mu guid,.......resi sve sto treba, nista ja tu ne kontam  :-\

djed

swilla

Hej imam pare za org imam sve nije mi tesko....Gdje mi je najbolje uzeti i kakav je najbolji nacin placanja ?????Jel ima negdje u BiH ili moram u RS i CRO???????

swilla

swilla