MORAVSKI VUK aya

Started by disappointed, November 05, 2011, 10:36:30 PM

Previous topic - Next topic

disappointed

Jacⱪ Sparroⱳ™

Nista narocito, aya se iznervirao zbog lagera.
Ako jesi ti subadmin na tome serveru, trebao si da kikas igrace sa visokim pingom ili lagere.

U vezi druge slike. Sad da li se aya zezao/salio to nzm, ali ce biti upozoren/opomenut u vezi toga  :doc

micko

JACK i da se zezao sala mu je vrh!!!!Mislim napisati nic na ts toko je bezobrazno,i jos STEKARA i ja odemo u sobu vukova da mu skrenemo paznju da bi nam on rekao da ne moramo da gledamo njegov nic!!!Dobio je ban na ts tog istog momenta i sto se mene tice nebi mu vise dozvolio da udje na ts-BITANGI.Ovo nije prvi put da klan VUKOVI psuju i jebu sve mrtvo nama iz NooOooZ-a...

DexonDee

Micko ako si mu dao ban dobro ban mu ostaje nece mu se skinuti...barem sa moje strane jer nije zasluzio da se skine i svi ostali koji budu psovali kao ovaj samo BAN im dajte i kraj...

HyDroxzZz

Kreowski

Moravski vukovi-   odlican  klan   i  dobra  ekipa,  poznajem  ih  jako  dobro   naravno preko igranja protiv njih i nisu   nikada nista  lose  pisali i  uvjek su se  odlicno ponasali.....

Izuzev  pojedinaca   a  nazalost  takvih  pojedinaca   mozemo naci u svakom  klanu  po  jednog  ili čak  mozda  i dva.....  koji su bez dlake  na jeziku i koji brze opale prije nego sto razmisle....  Vukovi  imaju samo  AYA  kolko sam primjetio....
AYA-cisti  dokaza   ovog gore navedenog!  molio  bi  Moravce  da  popricaju  sa  momkom i naravno  da   ubuduce  razmisli  prije nego sto pukne...
Nazalost takvo ponasanje se desilo i u waru protiv nas
http://emc.generacije.com/Forum/index.php?action=dlattach;topic=42.0;attach=93;image

Lider

Pravda za AyU!!!
Aya uz tebe sam!  :punk

Axwell

Quote from: Lider on November 06, 2011, 11:44:22 AM
Pravda za AyU!!!
Aya uz tebe sam!  :punk

Lideru ja ti se pridruzujem jer kakvih admina ovde ima to je strasno.. Aya <3

disappointed

Quote from: Jack Sparrow on November 06, 2011, 01:58:07 AM
Nista narocito, aya se iznervirao zbog lagera.
Ako jesi ti subadmin na tome serveru, trebao si da kikas igrace sa visokim pingom ili lagere.

U vezi druge slike. Sad da li se aya zezao/salio to nzm, ali ce biti upozoren/opomenut u vezi toga  :doc
ako admin u nekom slucaju ne vidi lagera,haxora,spamera ili sta ja znam koga normalno bi bilo da kaze ajd drugar opomeni kickaj ili sta ja znam nesto trece....a ne osuti po celoj familiji.
a to gde deca pogube zivce pre 18 godine stvarno ne znam i posteno da ti kazem ne interesuje me...
pored igraca str8nohax  ovo je tek  drugi slucaj da se neko zali na mene...
znam ja da provedem po sat vremena u specu da bih omogucio fer  i korektnu igru igracima na serveru
zato ti ni jedan komentar nije na mestu...
pogotovo ovaj vezano za drugu sliku
voleo bih da vidim to drustvo koje se sali na ovaj nacin(uzivo)...

Stekara_1

Nema opravdanja za bezobrazluk i takvo sramotno ponašanje !!!

jack nisi u poziciji da braniš nekoga kad nisi bio prisutan, kao ni lider ni axwell, a za ponašanje dotičnog aye nemam reči, ako dečko prati forum mora da je primetio da je neko od noоeva imao smrtni slučaj u porodici. Tako nešto napisati je van svake norme i normalnosti, što se mene tiče doоivotni ban bez pomilovanja, i ayi i jacku i lideru i axwellu !!!

micko

hmmm....AXWELL ajde mi pojasni malo ovo?!!Kakvih ima admina,o cemu ti decko pricas??I jos nesto ja mu nisam lupio ban,samo sam preneo ponasanje doticnog  ADMINIMA!!

vd|cube(im)

Quote from: micko on November 06, 2011, 01:58:11 PM
hmmm....AXWELL ajde mi pojasni malo ovo?!!Kakvih ima admina,o cemu ti decko pricas??I jos nesto ja mu nisam lupio ban,samo sam preneo ponasanje doticnog  ADMINIMA!!

Ja sam mu dao BAN i to poslije opomene  od stekare i micka da to ne radi i da promjeni nick na ts-u, on je otišao sa ts-a i vtratio se sa drugim nickom na kojem opet vrijeđa i poslije tog je dobio ban.....kad se izvini nek mu skinu ban  :stoner:

Axwell

Micko,ima svakojakih admina,dodjem na serveru,promenim drugi nick jer necu staviti axwell posto uvek nesto djes,ovo,nema te,ocu da igram na miru jednostavno.I onda dobijem 5x kick zbog haxa,onda po mojoj igri svi me vredjaju,psuju,ja napisem terajte se svi i dobijem jos 5x kick zbog toga,vredanje..A mene sto vredjaju to njih boli k.... I posle kazes o cemu ja pricam? Idi igraj tetris ili tako nesto,a ti CUBE ako oces da mi udaris ban,udari ga...Svi postali kurceviti nesto...

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Stekara_1 on November 06, 2011, 01:29:11 PM
Nema opravdanja za bezobrazluk i takvo sramotno ponašanje !!!

jack nisi u poziciji da braniš nekoga kad nisi bio prisutan, kao ni lider ni axwell, a za ponašanje dotičnog aye nemam reči, ako dečko prati forum mora da je primetio da je neko od noоeva imao smrtni slučaj u porodici. Tako nešto napisati je van svake norme i normalnosti, što se mene tiče doоivotni ban bez pomilovanja, i ayi i jacku i lideru i axwellu !!!

Stekara, ne branim ja nikoga, a aya bi trebao sledeci put da razmisli pre nego sto ce tako nesto napisati...
Poznajem ja svakog člana NooOooZ klana (cak sam poznavao i samog NooOooZ igrača dok smo pre igrali zajedno na serverima). Tako da znam da ni jedan/na od njih ne haxa/ne vredja niti je to ikada radio/la.

Sto se tice bana, u vezi mene, to se nikada nece dogoditi.

Quote from: vd|cube(im) on November 06, 2011, 02:11:59 PM
Quote from: micko on November 06, 2011, 01:58:11 PM
hmmm....AXWELL ajde mi pojasni malo ovo?!!Kakvih ima admina,o cemu ti decko pricas??I jos nesto ja mu nisam lupio ban,samo sam preneo ponasanje doticnog  ADMINIMA!!

Ja sam mu dao BAN i to poslije opomene  od stekare i micka da to ne radi i da promjeni nick na ts-u, on je otišao sa ts-a i vtratio se sa drugim nickom na kojem opet vrijeđa i poslije tog je dobio ban.....kad se izvini nek mu skinu ban  :stoner:

Ban ce imati sve dok se ne izvini Tymeless1der-u kao sto je Kockica naveo, bilo da je to privatno ili javno na forumu.

micko

Menjanjem nica samo pokazujes ko si i sta si!Pravi igraci uvek nose svoj tagi i nic,a ne da se skrivaju na creck serverima pod laznim,i cine svakakve pizdarije vredjanjem ili cak sta vise pale hax pa popiju kick 5x....sve je meni jasno kada vas dvoica i Jack koga Igor i ja licno poznajemo podrzavaju ponasanje AYA...sta dalje pricati!!!!A za igranje tetrisa,te decije komentare iz igirice zaobidji,lepo sam te pitao za misljenje a ne za savet... :peace:

vd|cube(im)

Quote from: Axwell on November 06, 2011, 03:08:26 PM
Micko,ima svakojakih admina,dodjem na serveru,promenim drugi nick jer necu staviti axwell posto uvek nesto djes,ovo,nema te,ocu da igram na miru jednostavno.I onda dobijem 5x kick zbog haxa,onda po mojoj igri svi me vredjaju,psuju,ja napisem terajte se svi i dobijem jos 5x kick zbog toga,vredanje..A mene sto vredjaju to njih boli k.... I posle kazes o cemu ja pricam? Idi igraj tetris ili tako nesto,a ti CUBE ako oces da mi udaris ban,udari ga...Svi postali kurceviti nesto...

Ko je rekao da cu tebi dati ban ...napišem dvije rečenice i ti se nađeš prozvan, ne znam iz kojeg si to konteksta izvadio.......

Jesi ti aya ????

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: micko on November 06, 2011, 03:47:03 PM
sve je meni jasno kada vas dvoica i Jack koga Igor i ja licno poznajemo podrzavaju ponasanje AYA...sta dalje pricati!!!!

Jos jednom da napisem, ne podrzavam ja ayu.

Lider

Igram ovde vec 3+ godine, nikada nikome nisam nista lose napisao, nikada nikome nista opsovao na serveru nisam i ako zbog mog jednog posta gdje podrzavam svog dobog virtuelnog druga ayU zavrijedjujem BAN, slobodno to uradite.
Naravno da aya nije trebao to uraditi ali imao je "los dan". Kao i vjerovano xxx drugih koji svakodnevno imaju snosaje s tudjim majkama i zivom i nezivom rodbinom na serveru pa i dalje igraju normano. Jer poslije toga dodju i napisu nesto tipa "Izvinjavam se svima, imao sam los dan". A da ne govorim o haxorima sto im se ovde dive na forumu jer su poslje varanja i pravljenja nas sviju budalama dosli na forum i napisali "Izvinjavam se, bio sam lud mlad nisam znao sta radim". Pa ne ide to tako.
Nije lijepo od njega sto je to napisao i uradio ali bilo je mnogo gorih slucajeva pa nisu zavrsili ni opomenom, a BANom da i ne spominjem, jer vjerovatno taj neko je bio dobar neciji prijatelj ili je imao reputaciju "dobrog momka"
Nek isto je i djavolu i djakonu. I sve dok ne bude ni po babi i ni po stricevima i jedan standard za sve, ja podrzavam ayU, svog dobrog vitruelnog druga.

disappointed

Quote from: Lider on November 06, 2011, 03:58:43 PM
Igram ovde vec 3+ godine, nikada nikome nisam nista lose napisao, nikada nikome nista opsovao na serveru nisam i ako zbog mog jednog posta gdje podrzavam svog dobog virtuelnog druga ayU zavrijedjujem BAN, slobodno to uradite.
Naravno da aya nije trebao to uraditi ali imao je "los dan". Kao i vjerovano xxx drugih koji svakodnevno imaju snosaje s tudjim majkama i zivom i nezivom rodbinom na serveru pa i dalje igraju normano. Jer poslije toga dodju i napisu nesto tipa "Izvinjavam se svima, imao sam los dan". A da ne govorim o haxorima sto im se ovde dive na forumu jer su poslje varanja i pravljenja nas sviju budalama dosli na forum i napisali "Izvinjavam se, bio sam lud mlad nisam znao sta radim". Pa ne ide to tako.
Nije lijepo od njega sto je to napisao i uradio ali bilo je mnogo gorih slucajeva pa nisu zavrsili ni opomenom, a BANom da i ne spominjem, jer vjerovatno taj neko je bio dobar neciji prijatelj ili je imao reputaciju "dobrog momka"
Nek isto je i djavolu i djakonu. I sve dok ne bude ni po babi i ni po stricevima i jedan standard za sve, ja podrzavam ayU, svog dobrog vitruelnog druga.
podrzavas ga u opstenju sa mojom majkom
svaka cas prijatelju
...kulturo EVE me...

F.E.A.R.!.

Jesam ja fino rekao da ce biti ban ;) jos da bude na serverima bice super :DDDD
Zasto je mali bezobrazan previse i misli da je centar sveta...e pa necemo tako  :stoner:  :clapping2  :clapping2  :clapping2

djed

to njihovo 'los dan' i ne znam ni ja sta..mislim da Lider nisi u pravu...tu je samo problem sto imas dosta igraca koji su jedni od stalnih posjetilaca na bitange serverima...i bar oni bi trebali imati nekog postovanja i ne psovati i ponasati se normalno makar na bitange serv...a neki drugi koji slabo posjecuju serv..i dodju da psuju sve i svasta...njih niko ne proziva po forumu jer dobiju kick i gotovo..
a i to su uglavnom osobe(ako mogu rec)do 18 godina...sto hoce da dokazu nesto na serveru...a samo me interesuje kako bi se ponasao kad bi neko od uvredjenih dosao na vrata i predstavio se...
i ja da imam sansu sve bi to banao do zivota...pa ima jos 1000 + serv..i nek psuje i ponasa se tako gdje hoce i moze...
toliko od mene...

F.E.A.R.!.

Quote from: djed on November 06, 2011, 05:17:29 PM
to njihovo 'los dan' i ne znam ni ja sta..mislim da Lider nisi u pravu...tu je samo problem sto imas dosta igraca koji su jedni od stalnih posjetilaca na bitange serverima...i bar oni bi trebali imati nekog postovanja i ne psovati i ponasati se normalno makar na bitange serv...a neki drugi koji slabo posjecuju serv..i dodju da psuju sve i svasta...njih niko ne proziva po forumu jer dobiju kick i gotovo..
a i to su uglavnom osobe(ako mogu rec)do 18 godina...sto hoce da dokazu nesto na serveru...a samo me interesuje kako bi se ponasao kad bi neko od uvredjenih dosao na vrata i predstavio se...
i ja da imam sansu sve bi to banao do zivota...pa ima jos 1000 + serv..i nek psuje i ponasa se tako gdje hoce i moze...
toliko od mene...
Tako je mal'ni ima u tebi potencijala   :yahoo

COperinjO

cube axvell je kolega reprezentativac, onaj mali iz titansa... nije te bilo odavno haxoru, otkud ti??  :tease

Lider

Ma nebitno... trebao sam da znam da sakrazam nece biti shvacen od svih.
Najmanje sam napisao o tome sta je on uradio. Moj post se vise dodirivao nekih drugih stvari...
Ne opravdavan ayU, to je bilo sarkasticno da ga podrzavam zbog cestog licemjerstva koje se pojavljuje na serveru i forumu. Isto sam govorio o tome sto neko uradi neko ogromno sranje i onda napise "Izvinite" i to je to. I ko ne shvata moje postove, bas me briga.
To sto neko nekome pominje majku ili rodbinu zivu/nezivu ne bi trebalo da vas pretjerano dodiruje. Pa meni su za 3.5 godine izjebali citavu familiju bila ona ziva ili ne, sve koje poznajem i koji ce tek da se rode... i da dopostum da me to sve dodiruje ne bih danas bio zdravih zivaca. Zasto da dozvolim nekom anonimnom iskompleksiranom klicnu da mi dize zivac.
Uostalom bas me briga.... kratio sam vrijeme do rucka jer je mrtva nedelja koja je uvijek dosdna.

Konig Bree

Zajcev pise da ne bude zabune. Decko je kickan iz klana.Drugo,pitali su me svi zasto,rekao sam sto ne podrzavam psovanje majke coveku od 50 god (sry timeless nzm tacno koliko ). trece,nije prvi i tako ce biti sa svakim koji se ponasa isto i slicno,vasic je isto prosao.A Micko sad ispade da vukovi psuju svima sve zivo? :yikes:

Konig Bree

Micko i ja smo resili neke stvari. pozz :handshake:

vd|cube(im)

Quote from: COperinjO on November 06, 2011, 06:21:27 PM
cube axvell je kolega reprezentativac, onaj mali iz titansa... nije te bilo odavno haxoru, otkud ti??  :tease

Znam ja dobro ko je Axvell, nego sam to napisao jer se on našao prozvanim i napisao """CUBE ako oces da mi udaris ban,udari ga...Svi postali kurceviti nesto..."""...nisam ja kurčevit jer nemam razloga za to, već sam kao admin na ts-u dao ban čovjeku jer je stavio nick koji vrijeđa noozeve(prije 15-ak dana jednom od njih je majka umrla) i nakon opomne promjenio nick i vrijeđao Igora i to je sve... :stoner:

micko

konig bree +1  :handshake: sto se tice nas i vas nastavicemo druzenje...nadamo se da nece vise biti ovakvih gluposti.poz :drinks2

Konig Bree

Posto sam admin klana nmg da dozvolim tako nesto,al opet moram stati iza svog igraca kakav je takav...ako on jede govna,jedemo svi.samo neka izgladi stvar i to je to.nastavljamo sa igrom. :)

Konig Bree

Quote from: Konig Bree on November 06, 2011, 07:48:19 PM
Posto sam admin klana nmg da dozvolim tako nesto,al opet moram stati iza svog igraca kakav je takav...ako on jede govna,jedemo svi.samo neka izgladi stvar i to je to.nastavljamo sa igrom. :)

p.s konig ovde

oni jedu govna ja necu  :rofl

Kv!

Sad sam pricao sa ayom i rekao mi je da je pojeo govno i da mu je zao zato sto nije znao da je micko imao smrtni slusaj u porodici ali da to ne bi nikako uradio da je Igor kikao lagere i haxore sa tog servera.