News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

IZVINJENJE

Started by Dijabola, October 26, 2011, 02:22:27 PM

Previous topic - Next topic

Dijabola

Izvinjavam se svima koje sam uvredio na garage i ostalim serverima, psovkama i prozivajuci ih citerima!
Nadam se da mi oprastate!
Vise se nece ponoviti!

AMIN.

:ok2

Posebno izvinjenje |EMC| Dokiniju, |EMC| Srbi

dokini

OK Dijabola vreme ce da pokaze svoje  :smoke: :smoke:

Dijabola

radaca

sto se mene tice ja ne primam tvoje izvinjenje... vec par puta si se navodno izvinjavao i govorio da se nece vise ponoviti a posle toga si postao jos gori... seti se samo price na ts-u kada je bajica rekao da ce srediti ping a naravno nije ga sredio jer ocigledno i dalje krade internet od komsije (kako je rekao tada) a i tebe smo lepo opomenuli i rekao si da ces da skratis jezik (promenis recnik i da se ponasas kulturnije)... naravno bio si miran mozda par dana(mozda cak i jedan dan) a posle toga si ponovo krenuo... i sta sada ja treba da primim tvoje izvinjenej a posle par dana ce biti ponovo sve po starom e NE MOZE TO TAKO !!!!!    :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown

Dijabola

Ne vidjam bajicu cesto, nzm da li je popravio ping..a sto se tice mene, upravu si...previse sam nervozan za svoje godine..ipak ja sam jedan 17-stogodisnjak koji ne bi trebao da vredja troduplo starije od mene kao sto ste Ti, Dokini, Srba, itd...znam ja to...oooooo vrlo dobro znam...ali jbg...kad se iznerviram moram da psujem pa makar mi to bilo poslednje...bez obzira na upozorenja ja cu da nastavim dalje, ako mi dodje ponovo...pa dobro onda ce te da me kikujete na neko vreme...pa necu moci da izdrzim bez cod-a ni 2 dana.....pa cu se onda kad me vratite u igru smiriti na jedno...hmmmm... 2-3 meseca pa ce onda krenuti ista prica....onda ce ponovo krenuti postovi o Dijaboli i njegovoj kulturi na forumu..onda ce te me opet opominjati i pretiti stalnim kikom i govoriti kako se nisam opametio itd itd

PA BRE MUKA MI JEEEEEEEEEEEEE OD SVEGAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAA UMRECUUUUUUUUUUUU

STA SAM BOGU ZGRESIOOOOOOOOOOOO

:|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :||  :facepalm:  :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :||

:whacky:

Lang

Dijabolo ! :king:
U 17 godina nemas zivaca , lol !

misirac

dijabolo samo ti nadji neku devojcicu i uninstal cod2 i druge igrice i devojku za ruku i bice ok :-*

radaca

Quote from: Dijabola on October 26, 2011, 10:01:53 PM
Ne vidjam bajicu cesto, nzm da li je popravio ping..a sto se tice mene, upravu si...previse sam nervozan za svoje godine..ipak ja sam jedan 17-stogodisnjak koji ne bi trebao da vredja troduplo starije od mene kao sto ste Ti, Dokini, Srba, itd...znam ja to...oooooo vrlo dobro znam...ali jbg...kad se iznerviram moram da psujem pa makar mi to bilo poslednje...bez obzira na upozorenja ja cu da nastavim dalje, ako mi dodje ponovo...pa dobro onda ce te da me kikujete na neko vreme...pa necu moci da izdrzim bez cod-a ni 2 dana.....pa cu se onda kad me vratite u igru smiriti na jedno...hmmmm... 2-3 meseca pa ce onda krenuti ista prica....onda ce ponovo krenuti postovi o Dijaboli i njegovoj kulturi na forumu..onda ce te me opet opominjati i pretiti stalnim kikom i govoriti kako se nisam opametio itd itd

:|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :||  :facepalm:  :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :||

prvo stariji sam 5 godina od tebe tako da nisam kao srbo i dokini.
aj ti meni sada lepo prevedi sta si hteo da kazes ....
obecavas da ces ponovo da psujes :omg: pa cekaj covece o cemu mi ovde raspravljamo ????  :ne_razumem

ugly.fender

Quote from: Dijabola on October 26, 2011, 10:01:53 PM

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAH   :rofl  kakav lunatic   :D :D :D  +1

Dijabola

:drinks2 +1  :drinks2

Dijabola

@Misirac

E, decko, e te neko nesto pito, ae pali i gledaj svoja posla.. :whip3:

ludi livnicar

Quote from: Dijabola on October 27, 2011, 03:07:41 PM
@Misirac

E, decko, e te neko nesto pito, ae pali i gledaj svoja posla.. :whip3:

Hahaha Misirac je matora drtina mogo da napravi dvojcu takvih, kakav decko. mada se povremeno tako ponasa  :tease

komara

Iskreno ne znam sto se smarate sa tim likom,ako ne moze da se kontrolise u igri molim lepo i dovidjenja  :wink:

Dijabola

@ komara

Mogu ja da se kontrolisem.. :punk

komara

Quote from: Dijabola on October 27, 2011, 05:15:12 PM
@ komara

Mogu ja da se kontrolisem.. :punk
Onda se kontrolisi,ako ti se psuje,psuj kuci na sav glas, ali ne moras da  pises psovke u toku igre.

Dijabola

ToTo

Dijabola, evo predloga za tebe, veruj mi .....poslednjeg.

Prvo - nema vise psovanja po serverima, ako neko okaci jos jedan ss ovde, na kom se vidi tvoje glupiranje po serverima, zna se sta sledi.

Drugo - nema vise zatrpavanja foruma budalastinama, kao sto su videa sa ubistvima kroz dim i sl. Ako nahvatas nekog pravog citera, ostavi slobodno, a do tada postedi nas svojih reziserskih umeca.

Trece - nema prozivanja ljudi po forumu i pisanja kojekakvih postova, bez logike, redosleda (takozvani offtopic).

Aj da probamo, vreme je da i ti odrastes. Nisi malouman da ne razumes sta ti pisem.

Dijabola

Moze, sad im reci da me ne kikaju sa mix-a.. :mafia

ToTo

Molim vas ne kikajte ga sa mixa, dokle god ne remeti igru i ponasa se normalno, hvala.

Srba

Stekara_1

Adolf: "Moze, sad im reci da me ne kikaju sa mix-a.. "

Goebbels: "Molim vas ne kikajte ga sa mixa, dokle god ne remeti igru i ponasa se normalno, hvala."

Nemačka sapunica :)

radaca

hahahhahhaha kakav s iti car :D +1

ToTo

Quote from: Stekara_1 on October 27, 2011, 11:27:44 PM
Adolf: "Moze, sad im reci da me ne kikaju sa mix-a.. "

Goebbels: "Molim vas ne kikajte ga sa mixa, dokle god ne remeti igru i ponasa se normalno, hvala."

Nemačka sapunica :)

A ti si gori od obojice zajedno, pruzimo mu drugu sansu.

Dijabola

bucky

[/quote]
[/quote]

izvini toto ali mu je ovo treca sansa.i stvarno nije u redu.ali ipak vi odlucujete o tome.

ToTo

Quote from: bucky on October 28, 2011, 12:11:29 AM

[/quote]

izvini toto ali mu je ovo treca sansa.i stvarno nije u redu.ali ipak vi odlucujete o tome.
[/quote]
Znam druze sve, ali uvek sam za to da se svima da jos jedna prilika da poprave utisak. Ako zabrlja opet, zna se jbg.

||NooOooZ||CAKI

dijabola znaci lik si.....