Vojvoda, Jodza i Vasic

Started by Grave, October 19, 2011, 02:28:46 AM

Previous topic - Next topic

DexonDee

Boze sacuvaj...Grave kad me vidis da sam online uvek me cimni i bice resesno

Grave

DexonDee

Quote from: VojVo[)A* on October 19, 2011, 10:10:11 PM
Evo da vam napise i ovaj "Poslednji" post koji ce biti verovatno obrisan,a i svakako ce te me banati na ovom forumu. Grave ne postoji ta rec koja bi opisala kakav si covek,necu da te vredjam jer ne zelim da trosim reci na coveka kakav si ti. To sto sam sinoc napisao, stojim iza svake moje reci,a bilo ih je jos sto nisi uslikao (ili nisi hteo), a sto si ti sinoc pslovao nisi uslikao jer si toliko mali da samo druge mozes da optuzujes. Covek od 135.6cm kakav je Dexon moze da vlada samo u ovom virtuelnom svetu jer za realan zivot nije dovoljno narastao. Mozes me kik milion puta,ali ovo je creck i igracu jos 100god ako budem hteo. ;) a Totu posto mu se nisam zahvalio za naredjene takozvanog "Maltretiranja" nas nekoliko koji su obrsali klan nekim tamo vukovima, ovim putem se zahvaljujem, i nadam se da cemo se upoznati, jednog dana. :)  :stoner:

Cek cek stani malo...Sto ti mene uzimas u usta? Ja tebe kikao? Aj molim te proveri to pa kada proveris javis mi moze? I nemoj da mislis da si me uvredio sa time sto si napisao "Covek od 135.6cm kakav je Dexon moze da vlada samo u ovom virtuelnom svetu jer za realan zivot nije dovoljno narastao." da te pitam samo nesto se mi znamo? znas li ti cime se ja bavim? ajde vidim da si jako pametan momak pa mi reci???? Ne ne znas i nemoj da me uzimas u usta moze? i to za virtualni svet i realni svet druze ja imam zivot i mnogi znaju za mene tako da nemoj da mislis da zivim u virtualnom svetu...

A ova igra mi nista ne znaci tu sam radi zabave radi druzenja a ne kurcenja da sam admin...mislis da mi treba admin? ne treba mi bice mi mnogo lakse da nisam admin da me vise niko ne cima kikaj ovog kikaj onog meni admin nista ne znaci ako zelim obrisacu profil na forumu napusticu klanove i bas me briga za sve...upoznao sam dobre ljude sa kojima sam svaki dan u kontaktu i rekao sam im ko bude dolazio u moj grad bice moj gost sto znaci da sve ja resavam a njegovo je samo da uziva i svi su bili i bice dobro dosli kod mene

To sto sam napisao "Boze sacuvaj...Grave kad me vidis da sam online uvek me cimni i bice resesno" ne znaci samo za tebe nego za sve igrace bitangi servera ako prave sranja da mi se jave i ti igraci koji prave sranja bice izbaceni...ne zanima me ko je sta je bice izbacen...

To sto ste se Vasic,Jodza i ti pokacili sa Moravcima mene nemoj da mesas jer iskreno da ti kazem ne zanima me to je vas problem i to vi resavajte kako znate i umete...

VojVo[)A*

To sto sam napisao,nisam zeleo nikog da uvredim. A to sto smo se pokacili sa moravcima i da te ne mesam, sam si se umesao. ;)

DexonDee

Kako sam se umesao objasni mi? to sto sam napisao Boze sacuvaj? jel to?

VojVo[)A*

U IDIOTI! topicu. Napadao si decka sa nikom Dijabola, koji je rekao nesto sto je potpuno ispravno i da nemate dokaze da nas optuzujete i da nismo rekli da smo mi  ne bi nikad sa sigornoscu znali ko  je.  ;) Na kraju krajeva ne bitno je . :)

DexonDee

Quote from: VojVo[)A* on October 19, 2011, 11:10:48 PM
U IDIOTI! topicu. Napadao si decka sa nikom Dijabola, koji je rekao nesto sto je potpuno ispravno i da nemate dokaze da nas optuzujete i da nismo rekli da smo mi  ne bi nikad sa sigornoscu znali ko  je.  ;) Na kraju krajeva ne bitno je . :)

Tako je...e sada da objasnim nesto

Dijabola
"I kako znate da su ti momci uopste krivi, samo na osnovu tvrdnje Koniga?? Ma dajte molim vas.."

DexonDee
"Moj savet ti je da se ne mesas ok? ne znas tacno sta se desilo...."

Njemu sam napisao da se nemesa jer ne zna sta se desilo e tako se nisam ni ja mesao jer ne znam sta se tacno desilo...

E sada pogledaj sada sta sam posle tog posta napisao

DexonDe
"Alo dijabola upozoravam te jos jednom okaci nesto tako ja ti obecavam da cu te banovati!!!!"

Znas li zasto sam to napisao? Ne znas e sacu ti reci zasto...Dijabola je dao tvoje podatke odakle si slika itd...zato sam napisao da ce biti Banovan a ne zbog toga sto je rekao da nemamo dokaze....

VojVo[)A*

Daj ako vam nije rekao sve da vam ja kazem. Sta vam treba? Broj patika,obim struka.....  :)

DexonDee

Quote from: VojVo[)A* on October 19, 2011, 11:24:14 PM
Daj ako vam nije rekao sve da vam ja kazem. Sta vam treba? Broj patika,obim struka.....  :)

hahaha zabranjeno je deliti podatke o nekome :) tako da jbg :) cisto da znas zasto sam napisao  :peace:

stewzoR

Zasto od ovako dobre i lepe igre pravite tursku seriju?

VojVo[)A*

Nije turska, spanska je. Ni ja ne razumem niti cu ikad razumeti sta su se bitange mesale u moje tj. nase odnose sa moravcima ?!   :wink:

domohomo

Quote from: VojVo[)A* on October 19, 2011, 10:10:11 PM
Evo da vam napise i ovaj "Poslednji" post koji ce biti verovatno obrisan,a i svakako ce te me banati na ovom forumu. Grave ne postoji ta rec koja bi opisala kakav si covek,necu da te vredjam jer ne zelim da trosim reci na coveka kakav si ti. To sto sam sinoc napisao, stojim iza svake moje reci,a bilo ih je jos sto nisi uslikao (ili nisi hteo), a sto si ti sinoc pslovao nisi uslikao jer si toliko mali da samo druge mozes da optuzujes. Covek od 135.6cm kakav je Dexon moze da vlada samo u ovom virtuelnom svetu jer za realan zivot nije dovoljno narastao. Mozes me kik milion puta,ali ovo je creck i igracu jos 100god ako budem hteo. ;) a Totu posto mu se nisam zahvalio za naredjene takozvanog "Maltretiranja" nas nekoliko koji su obrsali klan nekim tamo vukovima, ovim putem se zahvaljujem, i nadam se da cemo se upoznati, jednog dana. :)  :stoner:
Uuuu sigurno si najjači u 6.om B!!!!!!!!!

DexonDee

Quote from: VojVo[)A* on October 20, 2011, 12:29:47 AM
Nije turska, spanska je. Ni ja ne razumem niti cu ikad razumeti sta su se bitange mesale u moje tj. nase odnose sa moravcima ?!   :wink:

ja sam samo rekao da mene nemesas pozdrav

MASTERBLASTER

Jeste li vi njima obrisali ili niste?
U slucaju da jeste nije uredu kako god bilo!

VojVo[)A*

Jesmo ... Ali ne vidim sto bi se bitange tu mesale ?! :P

Grave

Kao prvo, nisam te psovao jer me je Zaitsev sputavao(www.google.com  za znacenje). A imao sam zelju da ti se naj... svega i svacega. Drugo, ako si vec istripovao da sam psovao, gde su dokazi? Trece, ko si ti da pricas nesto o meni kad nikad nismo razmenili recenicu (cak ni preko ts-a)?? Cetvrto, to sto pricas da Dexon ima 136,5cm pokazuje da nemas nikakvih argumenata(izguglaj da vidis sta znaci), nego samo pokusavas da vredjas, ali nismo klinci koji se na to pale. Peto, Bitange su stale u zastitu zato sto smo redovni na njihovim serverima, neki se i licno znaju sa nama, postujemo ih, postuju oni nas. Kad bi meni dosao gost u kucu, a neko pocne tu da ga maltretira, naravno da bih ga branio jer cim sam ga ugostio imam neku vrstu obaveza prema njemu. Sesto, odakle ti pravo da nam haxas xf???? Tako isto udjes kod komsije, uzmes par hiljada dinara i cekujes da ne budes kaznjen za to? Sto bi Domo rekao, iq ti udara u crveno.
    P.S. Domo, svaka ti je ka' Njegoseva!!! xD

Grave

Ti mene ne bi mogao da ponizis nikada jer nemas mozga, fond reci malo veci od 500, plus ne znas da baratas njima. A sta je to Kovilj?

VojVo[)A*

Ti imas sigurno mozga, glava ti samo za sisanje sluzi.... i za Call of Duty koji ocito ne razumes a i ne znas igrati.  :D

domohomo

Quote from: VojVo[)A* on October 20, 2011, 12:56:46 AM
Ajde ne prdi covece zivota ti...svaki topic moras nes da kenjas! Cuti malo,lepsi si :D
Je je all muscle no brain... Zajebana stvar taj pubertet!

Grave

Polumozgasu, nisi mi odgovorio sta je Kovilj! Ajde, ismejao sam se ko covek. Mogu samo da zamislim koliko cu se smejati kad mi budes objasnio.

VojVo[)A*

Ne zelim nista da ti objasnjavam jer si dovoljno plitak da nista neces skontati...necu vise ni da ulazim na ovaj forum jer svaki put kad vidim tvoj post skenjam jer neverujem da postoje maloumnici kakv si ti..!!  :wink:  pozz

Eskimko

LJUDI a jel zna neko gde ima da se kupi jeftini cvarci i kavurma? :D

Grave

Quote from: VojVo[)A* on October 20, 2011, 01:17:35 PM
Ne zelim nista da ti objasnjavam jer si dovoljno plitak da nista neces skontati...necu vise ni da ulazim na ovaj forum jer svaki put kad vidim tvoj post skenjam jer neverujem da postoje maloumnici kakv si ti..!!  :wink:  pozz
Vidim da si obogatio svoj recnik. Uveo si 501. rec - plitak. Sta skenjas kad vidis moj post? I, reci mi, molim te, sta je Kovilj

ToTo

Potpuno bezpotrebna tema i rasprava. Dexone zamolio sam te nesto, i ponovo te molim zavrsi to.

Lock, jer je o ovome sve receno u prethodnoj temi.