News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

kickanje

Started by rman, October 17, 2011, 03:37:50 PM

Previous topic - Next topic

rman

Cao. Maki, sto kickas ti bezveze, prvo evilman me proziva, pa onda grave i ja dobijem kick? Radi cega? Jer vi imate komplekse? Oce itko da to pojasni vise? Koji vam je rac...? Ponasate se ko djeca iz vrtica, cim je netko bolji odma kwa kwa aba aba uuuu, haxor, ovo ono. Ocete prestat s tim glupostima i pocet igrat radi zabave i postovat druge, a ne ko balavci.

MakiMDSS.rs

ako te je evilman prozivao da si haxor ne trebas da mu se najebes materi koliko hoces ... drugo ti si prvi poceo sa prozivkama . ubuduce izbegavaj kad sam ja na serveru da igras i ti i maja .

Maja

Napisao mu je "de suti bote" ....

rman

Od kad je ''suti bote'' jebanje majke? Sta pricas ti? Imas tamo server log pa izvadi sta sam napiso, ne foliraj se tu... Sad ces ti meni rec da ja nemogu igrat kad si ti na serveru jer tebi i 3 neka random igraca smetam? Koliko imas ti godina covjece? Jesi pri zdravoj pameti?

DexonDee

Rman aj molim te objasni samo sta je tacno bilo

rman

Ubijem evilmana s mgom i napise mi lik da uzmem mg i nosim okolo sa sobom, u tom stilu nesto i napisem mu ''suti bote'' i onda grave napise da maja nema pojma sa zivotom, pa pocne mene napadat i mi 2 dobijemo kick. Di je tu logika, di je tu pamet? Sto svi imaju rcon?

MakiMDSS.rs

rman ovo ti nije prvi a ni zadnji put da si se raspravljao sa likovima na serveru i prozivao ti njih i oni tebe ... jednostavno shvati da dok sam ja na serveru nece biti svadje i tacka . polemika je zavrsena . evilman je isto dobijao kick od mene zbog psovke , moze i da potvrdi ... znaci do daljnjeg kick od mene . cim si ti na serveru i maja odma su problemi tu , sto znaci da vas ja necu trpim na serveru i vase maloumne imbecilske svadje .

rman

:rofl Cekaj, cekaj, znaci mene od 25 ljudi na serveru 20 proziva da imam hax i da haxam, svasta mi govore, a admin kicka mene jer se branim? Pa sta im ja mogu sto ni tetrisa nisu znali igrat, a pokusavaju igrat cod, pa kad je netko bolji sjete mu se zenske rodbine iz 890. prije Krista? Covjece ti si komedija ziva, jel ti vidis sta ti pises?  A to za Maju, pa zensko je i igra bolje od pola servera, normalno da ce joj svasta rec i da im je krivo kad ih ubije, prozivke poput ''kujo'' ''glupaco'' ''pokazi sise'' i tako dalje, kako bi ti reagovo? Vjerovatno ne bi, tebi bi godilo ha? Nemoj se glupirat, budi pametan i postuj druge, gledaj malo ponasanje drugih ljudi, a ne sad tu kickat mene i Maju, jer smo ti mi trn u oku... Prijatno. Zivio.

Maja

Cekaj maki, mi smo krivi sto nas ONI prozivaju kako smo mi cheateri i botovi i sta god? De samo ti meni reci, sta trebam da radim kad me neko prozove? Da cutim i trpim? Tebi maki sve smeta i uvek smo ti nas dvoje krivi.. Pogledaj malo REALNO situaciju, a ne odma nas da kickas.. nisi mog'o da kazes aj prestanite ili da nas opomenes ili sta god, nego odma' kickas.. I nismo mi ti koji donose probleme, nego vasi kompleksi i to sto vi ne mozete da prestanete da se mesate i u moj i u rmanov zivot i zato nas vredjate, jer vam smetamo..vi ste svi sebi utuvili to u glavu kako smo mi ovo, kako smo mi ono, a niko od vas nas ne zna, NIKO..i posle mi dobijemo kick, zato sto MI vredjamo nekoga kad god igramo, a u stvari svi vredjaju nas..Eto, toliko...

MakiMDSS.rs

jel vi pokusavate da ne razumete ono sto sam napisao ... za svadju je potrebno dvoje i to dvoje bilo koja raspravka svadja i psovka bice kick da li je sada jasno ? znaci bice svako kikovan ko zapocne i zavrsi svadju . vi ste kikovani zbog svadje sa moravcima koju je prvi zapoceo rman i to je to jel sad jasno ?

majo i rman prestanite da govorite u mnozini ... meni ne smetate kao prvo ali necu rasprave na serveru za to postoji Xfire ... ako vam neko kaze da haxate znas koliko to treba da vas opterecuje 0% kao i mene ... uf znas koliko su mi puta trazili demo i nazvali haxorom jaoooooooo ja sam trebao da skocim sa mosta onda? kad mene neko prozove da sam haxor znas koliko me obraduje sto znaci da znam da igram , jos mi je dao kompliment .

majo ti imas proslost sa svojim burazom oko haxanja pa te zato svi dave da haxas a ovaj rman je nov pa ga svi sad cimaju da haxa i niko vas nije kikovao da haxate nego za zapocetu i zavrsenu svadju ... ok sad?

rman

je je, oke je...kein problem schatz. samo nisam ja zapoceo nista ;)

domohomo

Quote from: Maja on October 17, 2011, 04:16:42 PM
Cekaj maki, mi smo krivi sto nas ONI prozivaju kako smo mi cheateri i botovi i sta god? De samo ti meni reci, sta trebam da radim kad me neko prozove? Da cutim i trpim? Tebi maki sve smeta i uvek smo ti nas dvoje krivi.. Pogledaj malo REALNO situaciju, a ne odma nas da kickas.. nisi mog'o da kazes aj prestanite ili da nas opomenes ili sta god, nego odma' kickas.. I nismo mi ti koji donose probleme, nego vasi kompleksi i to sto vi ne mozete da prestanete da se mesate i u moj i u rmanov zivot i zato nas vredjate, jer vam smetamo..vi ste svi sebi utuvili to u glavu kako smo mi ovo, kako smo mi ono, a niko od vas nas ne zna, NIKO..i posle mi dobijemo kick, zato sto MI vredjamo nekoga kad god igramo, a u stvari svi vredjaju nas..Eto, toliko...
:omg: sta reci, sapunica na bitangama

Maja

Da Maki, razumem to sto si napisao..I nije rman poceo svadju, nego grave, jer je poceo da prica nepotrebne stvari bez razloga..I ne opterecuje mene to sto meni neko kaze da haxam, nego to sto mi pricaju mnogo gore stvari, tipa "glupaco', "kurvo" i svasta drugo...e to mi smeta, to sto me prozivaju i pricaju svasta, a niko u stvari ne zna nista o meni... Veruj Maki, ni tebi ne bi bilo lepo da si zensko i da ti neko kaze da si kurva cisto eto, zato sto ga ubijes u glupoj igrici.. I Maki, ne moras rmana da osudjujes da je on prvi poceo nesto, a ti prvi nisi bio tu da vidis ko je i sta poceo.. tako da nemoj da prebacujes na njega, jer nisi tu od pocetka i ne znas kako je pocelo.

MakiMDSS.rs

samo vi uzivajte ja sam vam reko i njima isto ... svi koji prave svadju smetnju na serveru ide kick ... tako je bilo tako ce i da bude ... znaci isto koliko vama kick toliko i ostalima nema opravdanja ni za jednog igraca pa cak ni za mene .

i posle kazes majo ne svadja se on i ne zapocinje prvi :P

http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3221030&suspend=1

rman

E maki maki, kad je to bilo :) Di vidis da sam ja prvi poceo? Hf

Maja

Ok, je maki shvatili smo.. Jbg Maki to je odavno bilo.. tako ste isto za mog brata pricali da haxa a haxao je pre 3 godine, pa se, hvala Bogu, dokazao, pa sad ko sta hoce neka prica..ali nije ni bitno... Maki, kao sto znas, svi mi imamo svoje mane, kako svi, tako i ti.. Vidis Maki, a ta tvoja mana je to sto trazis drugim ljudima mane i to sto se uopste opterecujes time, umesto da ih prihvatis takvim kakvi jesu.. eto.. :P ma sto ti pricam to bvz, anyway..to sto je on tad psovao, ima svoj razlog i zbog toga je i popio ban tad na cb-u, eto.. (:

domohomo

Quote from: sifra/sifrica/ on October 17, 2011, 08:10:46 PM
Ma sta se opterecujes majo sa njime misli decko ako je dobio  :doc :doc :doc rcon password od admina da je uhvatio boga za onu stvar,pa moze da kikuje koga hoce.
Ništa osobno, ali moоe...

ToTo

Pomalo bespotrebna rasprava, koja se prilicno otegla i preti da postane klasican primer off-topic teme.
Mnogo puta do sada sam vam napisao, admin vodi racuna o SVOM serveru, i ako smatra da neko krsi pravila ponasanja, duzan je da reaguje, i naravno da nije duzan kasnije na forumu objasnjavati bilo kome zasto ga je kiko, sto ne znaci da moze.......ako hoce.

Majo, znamo se.....pusti rasprave...kao ne znas sta treba da radis kad te neko vredja, a nema admina na serveru? Pusti te price, ali evo da ne kazes kako te nisam obavestio: http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5653.msg66922.html#new

Svi pravi clanovi ove zajednice, koji redovno posecuju forum, znaju sta treba da urade kad ih neko vredja, ili se pojavi citer na serveru.  Pozovu admina i rese problem.

Sifrice, danas sam poslednji put obrisao neki tvoj post. Sledeci put izbrisacu tvoj nalog sa ovog foruma. Ako ti bilo sta nije jasno:

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6029.0.html  Maki je administrator u bitange klanu, i nije od nikoga dobio rcon, ne razumes osnovne stvari, a mesas se u raspravu, koja te se btw uopste ne tice.

Pre ostavljanja postova, procitajte pravila, MOLIM VAS!!!

MakiMDSS.rs

ono sam postavio kao salu malu , ne da bih nekoga uvredio mislim da je RMAN skontao :D

ne brini se RMAN i ja sam banovan na CBu bio zbog svadje sa adminom CBa ...

resili smo stvar na serveru je dozvoljena igra i zezanje ali svadjanje ko haxa ko kome mater i tako te stvari ide kick ... nikoga do sada nisam kikovao bez razloga ali ama bas nikoga . cak je i evilman dobio 3 puta kick od mene zbog preterivanja i smaranja na serveru .

i link sam dobio od jednog igraca na Xf kad je video ovo , iskreno ni ne znam ko je . a i nije ni bitno cisto sam okacio radi zezanja i da se ova tema zavrsi na tome :)

igrajte u miru i tisini a mozete i u zezanju i sali ali ne u raspravi i psovanjima .