Dakle bezobrazluk

Started by dokini, October 10, 2011, 01:14:55 PM

Previous topic - Next topic

dokini

Znaci lik je se prvo potpisao kao |EMC|BOBO VIJERI samo je razlika da clan klana ima slova u boji italijanske zastave da bi se posle preimenovao u neku Sony igraonicu stanisic sta sad sa takvim likovima ??????????????

||NooOooZ||CAKI

xd sve zanimljivije od zanimljivog :) ne znam samo da ne predje u ozbinjje prevare nickova!

ToTo

Quote from: dokini on October 10, 2011, 01:14:55 PM

Znaci lik je se prvo potpisao kao |EMC|BOBO VIJERI samo je razlika da clan klana ima slova u boji italijanske zastave da bi se posle preimenovao u neku Sony igraonicu stanisic sta sad sa takvim likovima ??????????????
Nista novo, znas li koliko puta sam video bitange - toto kako igra na nasem serveru, ili neku drugu bitangu lol, kikaj i cao.

||NooOooZ||CAKI

to si toto upravu, znaci udje sa nikom string svi se lepo javljaju i te stvari cak ima i bitangi na serveru i niko nesme da kika jer nije siguran ali se sam otkrije svojim vredjanjem:)

dokini

Fora je u tome sto je to bilo na TDM serveru aj nemogu tamo nista video sam sasvim slucajno  :hmm

ToTo

Quote from: dokini on October 10, 2011, 10:45:30 PM
Fora je u tome sto je to bilo na TDM serveru aj nemogu tamo nista video sam sasvim slucajno  :hmm
Javi mi se na xf, pa ces moci i na TDM da reagujes isto kao i na mixu  8)