|EMC| Srba nema dim na ekranu

Started by Dijabola, October 01, 2011, 12:40:35 AM

Previous topic - Next topic

Dijabola

Lezim ja na terasi, a preko puta mene isto |EMC| Srba na terasi, a izmedju dimcina takva da mozes makazama da ga seces, kad me Srba ubi..pogledam ja na kill cam-u, kad ono nema dima na njegovom ekran-u... :yikes:  :icon_confused:  :doc

MakiMDSS.rs

pa vidi video nista ne znaci dok nema dima ... a drugo na tim modovima - blood mod , admiral mod , extreme mod i itd ima dosta bugova npr ako neko islkjuci u CFG download ... i ne skine taj mod moze da igra i bez modifikovanog dima koji moze da bude boje duge ili neke slike cak , on ga nece videti niti imati obican dim ... drugo ako ima downlodovane razne modove u isti folder tipa MAIN folder moze da se pomesaju i da nastane zbrka pa ne bude dima ili slicnog ... trece ako slucajno upadne dim izmedju TEKSTURA koje ima u bugovanim mestima npr OBLAK ili POD na samoj mapi zna da cak i nema dima a i da ne pukne bomba ... cetvrto moze da bude da je MOD sam bagovan i da ima propusta nije lepo skriptovan tj HEXEDITOVAN ... ja mislim da je dosta da ne nabrajam vise . toliko o dimu . necu da pisem sesto jer ima idiota koji ce pokusati to da urade ...

||NooOooZ||CAKI

Filozof

Quote from: ||NooOooZ||CAKI on October 01, 2011, 09:57:40 AM
bas obo nista ne dokazuje!
pa covece zaebo si i Makia i Steka : ) pa cak i  mene :D

Srba

Sad tek vidim post za moju malenkost.

Slusaj decko, mator sam i prosed i zato saslusaj ove mudre reci:

Imam isuvise godina da bih se bavio ovim za sta me prozivas - a ako pazljivo procitas postove na forumu videces da sam jedan od potpisnika zahteva za ukidanjem smoke nejdova na mixu jer ne vidim kud hodam kada se siledzije nabacaju dima. Ne vidim svrhu igranja u tami.

Zato stavi prst na celo i razmisli da li je onda normalno da me optuzujes za povremeni bug koji i ja primetim kod drugih (cak i kod ljudi i iz mog klana). Ja nisam ni jedan jedini post stavio zbog toga jer je ovaj bug potanko objasnjen od ToTo-a, Stringa i mnogih drugih.

Zato nemoj vise da smaras ni mene ni druge besmislenim postovima...

Dodji i uzivaj u igri sa nama...

Pozz od cika Srbe  :drinks2