News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Garaza :)

Started by tajo_, September 22, 2011, 12:39:40 AM

Previous topic - Next topic

ludi livnicar

Ovaj talee si ti ili neki provokator

Jacⱪ Sparroⱳ™

Tajo, sledeci put javis meni na xfire (srdjanap) i ja cu doci na server i resiti to :doc

Konig Bree

Hahahah taj isti kulturni BrankoXM koji nikom nista ne radi a kikaju za bezveze....eto...  :thumbdown

Zajcev

ToTo

brankoXM

vidim pomenut sam u zluradom kontekstu:) psujem nego sta...i retko ko ne psuje..ali sustina: nece niko psovati nekome mater sto mu ukrade flag ili ga ubije bombom ...uglavnom se psuju ljudi koji dodju popale sto imaju i nece da odu 3 sata da i mi malo igramo:)...trpim ja trpim i kad predje prag tolerancije ospem onako ko covek a imam repertoar necu da kazem da nemam...nije za ponos ali ljudski jeste...necu da se pravdam i ne pada mi napamet,ali mnogo igraca sa garage me zna  kakav sam i u kakvoj smo komunikaciji kad se lepo i korektno igra...zezanje zadirkivanje i ostalo.majka i ostala rodbina -napisah gore kome je pominjem i zasto...valjda cu i dalje,znajuci sebe...kasno je da se menjam u 37-moj godini zivota...pobrinite se vi momci da citera bude manje,ne sekirajte se toliko sto ih neko psuje,pa nece kafu da im kuva valjda...teorija i utopija je jedno,stvarnost nikad nije crno bela...svi psujemo i uvek cemo to raditi ...lepo je pricati bajke...budi ti ispravan igrac briga te bas sto ti neki tamo nick na kompu pise neke uvrede,ko se na to prima jos je mali...uzdravlje

ToTo

Branko, psovanje je zabranjeno, bas kao i varanje, pa s toga ako imas problem, u mom prethodnom postu je link, sa xf svih admina i subadmina, cimnes njih i resis stvar. Nema potrebe otpocinjati svadje, mada razumem tvoju reakciju, i slazem se da je tesko ostati normalan, pored razne gamadi, koja posecuje nase servere. Mi se veruj mi trudimo maksimalno da sve drzimo pod kontrolom, ali nije to nimalo lako.

||NooOooZ||CAKI

brankoXM

slazem se,i znam da nije lako,znam i da je nemoguce..da smo mi na svom mestu,nebi nam ni trebao niko da nas disciplinuje.ali nismo...da sad ne sirim pricu i skrecem sa teme.nego mi bilo simpaticno kako zajcev odmah skoci,jao vidi,brankoXM psuje,strasno,katastrofa,sram ga bilo!!!...heheh daj bre nadji nesto konkretnije protiv mene(neces uspeti) pa to okaci ovde da me ljudi ispljuju bar ljudski.al nema od tog nista.na kraju krajeva,ti si klinac za mene ,ja sam u tvojim godinama bio,a ti u mojima ces tek da budes i to ako budes pametan...tako da sve te sitne forice kojima se sluzis,ja sam prevazisao pre oko 2 decenije i nemoj meni to..mozda tebi deluje ko dobra fora ali meni je smesno...pozdrav ljudi i manje pucanja po forumuma a vise na serveru.uzdravlju se ubijali \o/

darkbgd

kad god sam na xfire a dobijas te psovke zovi ,resicemo to. A da ste citeri citeri ste :::))))))