Dexon Dee ne preduzima nist povodom citera zvanog Assasin na garage-u

Started by Dijabola, August 29, 2011, 03:01:18 PM

Previous topic - Next topic

Dijabola

jovanovic: e
jovanovic: si tu? :D
grupa VOнD-Dexon Dee: da
jovanovic: ima
jovanovic: citer
jovanovic: na garage
jovanovic: assasin
jovanovic: snimo sam
jovanovic: i stavio na forum
jovanovic: sad
jovanovic: je prvi
jovanovic: i gleda kroz zid
grupa VOнD-Dexon Dee: svaka mu dala
jovanovic: e ces preduzeti nesto?? :P
grupa VOнD-Dexon Dee: ne
jovanovic: tolko o tome

DexonDee

Tako necu nista da preduzmem zasto? jer si ti glup e zato...ti optuzujes narod koji nisu citeri koji su cisti pa cek zasto da izbacujem nekoga onda? eto i sad si postavio jedan video i nista se ne vidi covek samo legao i sta? tako da molim te nemoj vise da me smaras na XF sa tvojim glupostima ako ima citer onda cu ga izbaciti !

ajde reci sta ja sad da radim po ovom pitanju? sta da vidim? nema sta da se vidi decko legao i? sta aj mali pametni objasni ti meni?

ugly.fender

$tring

DexonDee

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: DexonDee on August 29, 2011, 07:16:09 PM
Quote from: string on August 29, 2011, 06:45:41 PM
Quote from: Dijabola on August 29, 2011, 03:02:50 PM
UPRAVA NAPOLJE!!! 

DexonDee je upravnik.........  :rofl

hahahhaha....

String nije smestno ja sam BOSS hahahahahahaha

ako si boss :rofl ce ti da m ja moje  paapuuuucke...... :clapping :clapping :clapping :clapping da se malo skijas  :whistling :whistling

DexonDee

mrvica_******|2shooorty|

dokini

ToTo

Dexone, nisu svi upoznati sa igrom kao ti, niti znaju kako i kada treba admin da reaguje. Zbog toga nije lepo reci nekome da je glup, pogotovo ako je neki malisa u pitanju, koji je verovatno imao najbolje namere. Ja bih mu trazio dokaz, pa bih onda reagovao, a ako(kao sto ti kazes) nije wh, onda mu to lepo objasnis ovde na forumu. Ti si i boss i upravnik, gazda ......kako god, i zato tvoji postovi treba da sluze za primer ostalima.
I da dodjes veceras na Toujane da mi zamenis gumu na kamionu obavezno!!!!  :rofl

DexonDee

Quote from: ToTo on August 29, 2011, 08:40:08 PM
Dexone, nisu svi upoznati sa igrom kao ti, niti znaju kako i kada treba admin da reaguje. Zbog toga nije lepo reci nekome da je glup, pogotovo ako je neki malisa u pitanju, koji je verovatno imao najbolje namere. Ja bih mu trazio dokaz, pa bih onda reagovao, a ako(kao sto ti kazes) nije wh, onda mu to lepo objasnis ovde na forumu. Ti si i boss i upravnik, gazda ......kako god, i zato tvoji postovi treba da sluze za primer ostalima.
I da dodjes veceras na Toujane da mi zamenis gumu na kamionu obavezno!!!!  :rofl

To nisam...

Videcu da li cu doci jer mi nisi prosli put platio servis...

mrvica_******|2shooorty|

:yahoo :yahoo :yahoo :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping2 :clapping2 :clapping2

dokini

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: DexonDee on August 29, 2011, 08:42:51 PM

To nisam...

Videcu da li cu doci jer mi nisi prosli put platio servis...

ma dobices naturalno ,..metak po metak,.....

Stekara_1

Mislim da je Dijabola u pravu, ovaj dexon samo izmišlja, i prepravlja i textove i slike, i još mu nevin narod kriv, i još je u upravi, jebem ga upravo :)

fanTom!

Dexone da me castis pice sledeci put na Lanu...postao si upravnik sa srecom  :rnr

DexonDee

Upravnik nisam niti cu biti a koliko vidim niti admin bitangi servera...uzdravlje

Spinx!!

narode kao ne shvatate neke stvari
Pitanje
Zasto dexon nije kikao Assasin sa garage?

zato sto je to on igrao sa drugim nalogom

Zasto dexon nece da prizna da je to on?

zato sto je kupio hax za 40 evra i sada se pravi vazan

Pa valjda Vam je jasno
Kada dexon lezi i kempa tada je HAX iskljucen, a cim pocne da ubija tada menja nick u Assasin i pali HAX

Spinx!!

inace onaj chat prvi ovako izgleda u orginali

jovanovic: si tu? Cheesy
grupa VOнD-Dexon Dee: da
jovanovic: ima
jovanovic: citer
jovanovic: na garage
jovanovic: assasin
jovanovic: snimo sam
jovanovic: i stavio na forum
jovanovic: sad
jovanovic: je prvi
jovanovic: i gleda kroz zid
grupa VOнD-Dexon Dee: da to sam ja
grupa VOнD-Dexon Dee: svaka mi dala
jovanovic: e oce da iskljucis to da mi normalni mozemo da se igramo??
grupa VOнD-Dexon Dee: ne
jovanovic: tolko o tome

||NooOooZ||CAKI

ToTo

Sumnjiv je on meni poodavno, jos kad me pregazio tenkom na burgi, sreca pa mu cube skinuo gusenice, ko zna sta bi mi sve videli, a tek ono kad je ubio Jacka sa matmate na Toujanu, i to kroz dim, pa onda nosi 4 bombe, ma ima on tih undetected citeva koliko hoces, nahvatacemo mi njega jednom ,a onda  :icon_bad:

DexonDee

Pa sta je ovo ljudi pa da li vi mene toliko volite :) nisam ja upravnik a da jesam bilo bi lepo barem da sam na tom polozaju hehe...ali tragedije nece da mi daju sram da ih bude

fanTom!

Dexone znam ja sve...nemoras da mi pricas sve je to zbog one plavuse iz Matrixa  :love

mrvica_******|2shooorty|

sumljim je oduvek   :snap bio ali sad kad sam ga upuznao  :handshake:  sam siguran da je cheater  :tease2 :tease2 :tease2 :tease2