News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ONLINE STATISTIKE

Started by $tring, November 05, 2007, 03:07:18 PM

Previous topic - Next topic

$tring

8)

Konacnio smo postavili ONLINE AZURNE STATISTIKE, tako da vise necete kukati 'kad ce update' 'sta je sa mojim statistikama' 'a gde sam ja na listi?' itd.....

Statistike se UPDATE-uju na svakih sat vremena i trenutno se puni novembarska baza, posto je jel da... NOVEMBAR... :)

Moram da naglasim jednu bitnu stvar a to je da su ovo samo obicne DM statistike ili TDM... kako god hocete. Sistem VSP je pravljen za nekih 6-7 igara tako da u krajnji SKILL ne ulaze zastavice. Naravno, trenutno prepravljamo skriptu kako bi u SKILL ulazile zastavice, posto ne igramo TDM nego CTF! ... // bitange // masta trenutno radi na skripti, tako da se ne opustite suvise...

Desava se da ljudi jurcaju statistike i zanemaruju igru kako bi bili sto bolje rangirani. Igraci koji ne igraju CTF, nego jure svoj SCORE ce biti kick-ovani sa servera.

CTF statistike ce se pojaviti uskoro, pa se nemojte iznenaditi ako se statistike za septembar, oktobar i novembar preko noci promene, a vi osvanete na nekom desetom mestu... :) ili... 110-om....

Da li se statistike sabiraju za oba servera MAIN+GARAGE
Da, sve tretiramo kao jedan server odnosno - jedne statistike

Moj NICK se pojavljuje 2 i vise puta u statistikama. Zasto?
Ukoliko menjate nickname u igri, VSP stats ce vas tretirati kao dva ili vise igraca. Najbolje je da jednom napravite svoj NICK i da ga ne menjate. Svaka promena boje, space-a, velikih i malih slova... sve to utice na dupliranje imena u statistikama.