News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

TeamSpeak 3 problem?

Started by Paddy, August 21, 2011, 05:19:48 PM

Previous topic - Next topic

Paddy

Kad sam na TS3 s nekim u sobi ping skace do 300-400 i zvuk se automatski u igri smanji. Zna li neko sta bi moglo biti u pitanju? Hvala

$tring

Quote from: Paddy on August 21, 2011, 05:19:48 PM
Kad sam na TS3 s nekim u sobi ping skace do 300-400 i zvuk se automatski u igri smanji. Zna li neko sta bi moglo biti u pitanju? Hvala

Slab upload, los net... Jedino to... pa puno vuce bandwith-a ... Koji net imas?

Paddy

SALTSTONE

Quote from: Paddy on August 21, 2011, 10:51:42 PM
1024/128 kbps

Ocigledno da je to jedini problem....a seti se kako smo pokusavali da skontamo.... :D
Nista bez cika Stringa  :stoner:

P,S, Kontam da bi 256 Up resilo problem !

Paddy

Kako sam ostao bez kompa, odmah sam promijenio ADSL paket, tj. smanjio brzinu, nisam htjeo da plačam skuplji net bezveze. Probaću opet promijeniti paket pa ću vidjeti. Hvala

stripy

samo još jedno pitanjce uz to, jesi nedavno ponovo instalirao ts3? pitam jer sam i ja nakon formatiranja win7 ponovo instalirao ts3 i panj kliknuo na opciju overlay na početku.i poludio sa smanjivanjem zvuka u igri (same igre) a i ping je plesao doduše ne toliko drastično. poludio sam dok sam shvatio koji sam klinac kliknuo.

Paddy

Quote from: stripy on August 22, 2011, 01:22:15 PM
samo još jedno pitanjce uz to, jesi nedavno ponovo instalirao ts3? pitam jer sam i ja nakon formatiranja win7 ponovo instalirao ts3 i panj kliknuo na opciju overlay na početku.i poludio sa smanjivanjem zvuka u igri (same igre) a i ping je plesao doduše ne toliko drastično. poludio sam dok sam shvatio koji sam klinac kliknuo.

Ne sjećam se uopšte. Jel ta opcija "overlay" se pojavljuje tokom instalacije TS3?

stripy

e tako sam i ja kliknuo ne gledajući  :jump ima na samom početku pita neki klinac i tamo ima. sada sam u uredu u ubijem vrijeme tako da ne znam baš točno di se gasi dok ne vidim, nekako sam vizualan tip  :) znam da je to još par ljudi s tsa zezalo, neki su traоili pa jedva našli. ja sam reinstalirao uz brisanje svih popratnih foldera i fileova od ts-a budući da ostani podatci pa opet ostane upaljeno.

Paddy

stripy

budući da mi je baš dosadno i da nema nikog u uredu a ni psa na cesti instalirao sam tu ts3. Znači pogledaj ovako Settings pa Setup Wizard i kad odvrtiš ovo početno imaju 2 opcije :

Enable Overlay

Enable Volume control

obje kućice bi trebale biti prazne.

nadam se da će pomoći :wink:

Paddy

Quote from: stripy on August 22, 2011, 04:43:22 PM
budući da mi je baš dosadno i da nema nikog u uredu a ni psa na cesti instalirao sam tu ts3. Znači pogledaj ovako Settings pa Setup Wizard i kad odvrtiš ovo početno imaju 2 opcije :

Enable Overlay

Enable Volume control

obje kućice bi trebale biti prazne.

nadam se da će pomoći :wink:

Jesu, ne pomaze  :icon_grrr:

stripy

e jeоi ga drug :) bit će da je onda ovo stringovo :)

$tring

Quote from: Paddy on August 21, 2011, 10:51:42 PM
1024/128 kbps

Probaj da stavis pakete na max 60, a napravi jedan novi kanal na TS-u i odredi mu manji kvalitet zvuka. Ako ne povecava ping - onda je to bas to.... A verujem da jeste, posto je 128 kbps bas malo...