Kick na SD-u

Started by Siki(UNSKILL), August 15, 2011, 12:51:33 PM

Previous topic - Next topic

Siki(UNSKILL)

Ovako...Usao sam na ser...Ubio 2 covjeka medju kojima je bio lik sa nickom kajtaz...Odma mi je rekao da sam haxor i da cu dobit kick tj da ce sredit da me kickaju...I tako se i desilo...Kasnije kad sam usao na ser rekao je da je neko od bitangi kickao...Nista sumnjivo nisam uradio ima igraca koji mogu  potvrditi to...Mislim da sam za ovo vrijeme koje sam proveo na vasim serverima pokazao da nisam haxor i da sam uvijek tu radi zezancije...
Nadam se da ce se otkrit ko je to uradio od bitangi i da ce se rjesit ovaj prob...I da se ne daje rcon svakom...

Unaprijed zahvalan Siki ;)

vd|cube(im)

Prije nego se da rcon nekim ljudima treba dati prvo da rješe psiho test....bio sam u specu i mogu potvrditi Sikijevu priču.

Koliko sam vidio online na xfire od tzv. admina ili subadmina bili smo ja, spinx i micko ...

Bolje nikakav admin nego ovakav   :stoner:

Zaboravio sam napisati da sam ja posli tog kikao Kajtaza i napustio server  :smoke:

Staljin

hahahha siki,neka i tebe malo kikaju,zasto bi stalno nas :)  cubanac odma brani legu svog heheh,ma samo kikajte ko ga ...........ionako ne znam igrat,al bar letit sa servera znam

Siki(UNSKILL)

Ne razumem sto bi me bez razloga kickali...A tu je Cube jer je on to sve vidio...
Pa bas zato sto i tebe kickaju i par jos likova , bio bi red da se malo vodi vise racuna kome se daje rcon...

:hat

micko

cube za tvoju informaciju ja nemam rcon od bitangi!!! 8)...imas na forumu sve ti lepo pise ko ima rcon,tako da zaobiljite micka :violin:

||NooOooZ||CAKI

vd|cube(im)

Quote from: micko on August 15, 2011, 02:15:36 PM
cube za tvoju informaciju ja nemam rcon od bitangi!!! 8)...imas na forumu sve ti lepo pise ko ima rcon,tako da zaobiljite micka :violin:

Prije neki dan si prijetio na serveru kikom pa si mi ostavio dojam da imaš rcon od servera ...izvinjavam se

Quote from: ||NooOooZ||CAKI on August 15, 2011, 02:23:42 PM
xD

A ti global moderatoru imaš komentar na svaki post  ?????

Eskimko

Quote from: vd|cube(im) on August 15, 2011, 03:03:32 PM

Prije neki dan si prijetio na serveru kikom pa si mi ostavio dojam da imaš rcon od servera ...izvinjavam se

xD

Zato je i dobio tu funkciju na forumu,da bi smarao svuda i svakoga iako nema pojma o cemu se radi.

micko

ma ok cubanac,ja samo vicem nekoga ko ima rcon ako sam 100% siguran da haxa neko....to moze da potvrdi dexonja  :wink:

djed

Quote from: Staljin on August 15, 2011, 01:38:12 PM
hahahha siki,neka i tebe malo kikaju,zasto bi stalno nas :)  cubanac odma brani legu svog heheh,ma samo kikajte ko ga ...........ionako ne znam igrat,al bar letit sa servera znam

ma ne brani ga nego odma prvi komentarise da siki misli da ga on nije kicko...ahhahaha...:D

Siki(UNSKILL)

Cube samo kicka sebe i et ovog danas sto je... :rock3  :tongue2

DexonDee

Quote from: Eskimko on August 15, 2011, 03:28:41 PM
Quote from: vd|cube(im) on August 15, 2011, 03:03:32 PM

xD

Zato je i dobio tu funkciju na forumu,da bi smarao svuda i svakoga iako nema pojma o cemu se radi.

Caki moderator? u jbt ja bi admina hahahahahahahahahahahahahahaha salim se

Siki(UNSKILL)

Tema je otisla u 3 lijepe....Daj da se ovo resi...Meni i nije bas svedno... :fighting: :whistling

Luda Krava

Ja te ne bi kikao ja bi te banao al eto...

DexonDee

Zasto se sada taj ne javi sto ga kikovao? Nek kaze razlog?

kgigor

Quote from: DexonDee on August 15, 2011, 09:45:39 PM
Zasto se sada taj ne javi sto ga kikovao? Nek kaze razlog?
...verovatno jos uvek nije ni video temu na forumu...
...ili je video ali ga zabole...

ToTo

STROGO JE ZABRANJENO SUBADMINIMA DA KIKAJU LJUDE, AKO NISU NA SERVERU. ZNACI, AKO TE NEKO CIMNE NA XF, DA KIKAS NEKOGA SA SERVERA NA KOM TRENUTNO NISI, TO MOZES URADITI SAMO AKO JE U PITANJU AIM, ILI NEDOZVOLJEN NICK NAME. KIK ZA WH NE MOZETE URADITI, AKO NISTE NA SERVERU, I AKO NEMATE KAKAV TAKAV DOKAZ!!!

vd|cube(im)

Quote from: ToTo on August 15, 2011, 10:01:32 PM
STROGO JE ZABRANJENO SUBADMINIMA DA KIKAJU LJUDE, AKO NISU NA SERVERU. ZNACI, AKO TE NEKO CIMNE NA XF, DA KIKAS NEKOGA SA SERVERA NA KOM TRENUTNO NISI, TO MOZES URADITI SAMO AKO JE U PITANJU AIM, ILI NEDOZVOLJEN NICK NAME. KIK ZA WH NE MOZETE URADITI, AKO NISTE NA SERVERU, I AKO NEMATE KAKAV TAKAV DOKAZ!!!

PRVO PSIHO TEST PA ONDA RCON  :yes

DexonDee

Quote from: vd|cube(im) on August 15, 2011, 10:05:31 PM
Quote from: ToTo on August 15, 2011, 10:01:32 PM

PRVO PSIHO TEST PA ONDA RCON  :yes

Tako je psho test pa rcon mnogi imaju rcon i sada misle da su uhvatili face sto mogu da kikaju...molim vas nemojte samo davati svima rcon jer kikaju i cute...