News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

First and second weapon?

Started by Nina, October 31, 2007, 05:11:45 PM

Previous topic - Next topic

Da li ste za opciju biranja first and second weapon?

Da
3 (23.1%)
Ne
10 (76.9%)

Total Members Voted: 10

Voting closed: November 20, 2007, 05:15:38 PM

Nina

Videla sam na nekom serveru da se na pocetku biranja oruzija moze izabrati i drugo oruzije,koje je normalno uvek pistolj.Sta mislite o opciji da umesto puske i pistolja imate dve puske?

clumsy

ja nisam za to, jer bi onda neko uzeo kar i mp 40 ili enfild i tompson. onda moze da jurisa i da ceka na daljinu sa puskom(steka) ;) ovako malo se treba potruditi da bi uzeo puskicu ili masinku. :)

Citadel of Pain

igrao sam na takvim serverima i nije mi se dopalo...

svi uzmu karabine...a imaju i sotke sa sobom...mrzim ekipu koja cuci sa karabinima a ovako barem mogu da im se prisunjam i masakriram sa tompsonom  :wink:

mean

Quote from: "Citadel of Pain"svi uzmu karabine...a imaju i sotke sa sobom...mrzim ekipu koja cuci sa karabinima a ovako barem mogu da im se prisunjam i masakriram sa tompsonom  :wink:

potpisujem :wink: .............mada padne cesce kundak nego masakr sa tompsonom :twisted:  :lol:

|EUnet|V@S!L!

nepali glupost sa moje strane  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x

$tring

Quote from: "mean"mada padne cesce kundak nego masakr sa tompsonom :twisted:  :lol:

:lol: svi znamo ko je kundak-majstor......  :roll:

mean

Quote from: "string":lol: svi znamo ko je kundak-majstor......  :roll:

imas pivo za ovo veceras :ziveli:

Laf

ja iskreno mislim da je to sranje!

Mykel

To su ubitachne kombinacije, nece valjati ako igrachi kojima je dovoljno i jedno oruzje od sad imaju  dva. Ali kako s izglasa.