Tdm&SD no admin?????'

Started by Staljin, July 25, 2011, 01:29:56 PM

Previous topic - Next topic

Staljin

ajmo ljudi se potrudit, da bar ako nema bitangi online, se da nekom rcon od ta dva servera jer nije vise za izdrzat od glupe djece i citera. FENKS.

spy18

Dajte meni da ih ja pouštiram i meni više dosadilo da cimam Jack-a i Dexona  :diablo :diablo :diablo

DexonDee

Eto mene vratio sam se sa mora :) tek sto sam dosao vec je neko i dobio kick :) javite se meni ako imate nekih problema

ToTo

Quote from: Staljin on July 25, 2011, 01:29:56 PM
ajmo ljudi se potrudit, da bar ako nema bitangi online, se da nekom rcon od ta dva servera jer nije vise za izdrzat od glupe djece i citera. FENKS.
Ima subadmina taman koliko treba, a polako se i povecava njihov broj. Stara tema Staljo, znamo sve,......6 servera je nemoguce opsluziti istovremeno, jbg cimajte ima uvek nekoga, a u skorije vreme cemo napraviti spisak subadmina sa njihovim xf i postaviti to na forum kao stalnu temu.

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Staljine, tu sam i ja.. Generale, pomocicu uvek kada treba.. Cimni me na xf preko dana sam na poslu, ali online uvek.. Doduse sad odoh na more od 31.7. do 15.8. ali ima nas stalno, veruj mi....   :drinks2

domohomo

Quote from: $ub3eroU on July 28, 2011, 01:49:20 PM
Staljine, tu sam i ja.. Generale, pomocicu uvek kada treba.. Cimni me na xf preko dana sam na poslu, ali online uvek.. Doduse sad odoh na more od 31.7. do 15.8. ali ima nas stalno, veruj mi....   :drinks2
http://www.youtube.com/watch?v=WL_xah9_kWk

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Domi - Homic.. A svratio bi i do tvoje Makarske... Cisto da se vidimo... Ne verujem da cu imati vremena nazalost...  :ziveli

domohomo

Mislis нrnovnice, kraj Splita? To ti je blize :D

||NooOooZ||CAKI

cimajte mene i ja sam admin!!!!!

toto ce kao sto je rekao da okaci xf od sub admina i admina!!