News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Legalizacija Servera

Started by IronC, June 02, 2008, 12:23:13 PM

Previous topic - Next topic

IronC

Drage bitange, prijatelji, saborci, zanesenjaci, ljubitelji COD-a savez bitangi ozbiljno razmislja o legalizacij COD2 servera kao i o buducem COD4 serveru legalnom naravno.
Sobzirom da samo ozbiljan klan legalizacijom servera se penjemo vise stepenika gore i dajemo mogucnost nasem klanu da ucestvuje na ozbiljnijim turnirima dogadjajima itd.
Ozbiljni turniri donose i ozbiljne nagrade, organizatori turnira sa sponzorima daju jako lepe nagrade sto motivise samo igrace da budu sto bolji, sto same igre dize na visi nivo.
Legalizacijom ce dobiti svi ozbiljni koji dolaze, (ne samo bitange) da se igraju na nasim serverima.
Smatramo da svako ko je pravi ljubitelj COD-a ce biti spreman da pribavi originalni Key ( bitange ce se potruditi da obezbede kupovnu svima koji zele originalni key za cod2 i cod4 ako neko nije u stajnu da ga pribavi )
Znaci takvom radikalnom promenom cemo samo procistiti servere od igraca koji su dosli da potrose bandwidth da bi smetali drugima, itd. Ne zelim da uvredim nekog ali to realno.
Sve je ovo jos u nekoj fazi dogovora medju bitangama jos nista nije konacno.
Ono sto bitange interesuje je i misljenje igraca koji dolaze ne server molim izjasnite se.

Alekre

Dosta igraca cemo izgubiti. Mada najvise onih noobova pa ce igra biti dosta kvalitetnija :D Ja sam za, samo javite kada da spremim kesa :D

IronC

" quality over quantity "
Nije bitno da li je neko " noob " ili ne, ako je spreman da ima legalnu igru onda je i spreman da nauci da je igra.

SUMAHER|ZTS|

Spustam kapu za ovaj predlog.Na ovaj nacin ce se poprilicno smanjiti broj cheatera i dokonih nazovi "igraca" koji nemaju sta pametnije nego da smaraju po serverima.Takodje se nadam da ce server biti streamovan, pa na taj nacin i dobiven original PB koji se koristi na svim ClanBase takmicenjima i koji je ovlascen od samog Activision-a.(moze se pogledati na www.clanbase.com).
Jos jednom BRAVO , a ako ovaj predlog uspe, bicu prvi donator bitange servera na listi ;D.

Labello

dobra ideja, iovako uzimam ove nedelje original COD2 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

IronC

Stefan

Znaci trebam da kupim original igru? :(

MASTERBLASTER

Da u svakom slucaju je inicijativa dobra. 1interesuje me kakve su povoljnosti koje nude bitange ako se igra uzima preko njih
                                                           2dali cete i dalje igrati cod2 jel za cod4 mi treba i drugi racunar jel jedva i ovo gonim
                                                           3dali ce ostati postojeci serveri

Zainteresovan sam za kupovinu cod2.Pa kad resite sve oko nabavke i placanja javite preko foruma da mogu da narucim.

KIKI

jes da  sam uvek voleo da budem pirat ali ajde
javite koliko je su key-evi
:rnr

clumsy

mozda cemo izgubiti neke igrache, ali ce barem igra biti kvalitetnija, manje chitera,stekara... daj boze da cyc nece kupiti original cod :) onda ode mast u propast  8)

svako moze da skupi 10-12 eura... jedan manje izlazak i to je to.... evo vec neke bitange koje igraju redovno na serveru su narucile cd-ove originalnog cod2

Zver

Mi smo narucili original igru, znaci ne keyeve nego bas igru.

Podpredsednik

Kog izlaska da se odreknem kad ni ne izlazim, ni za to nemam pare! :)

Super predlog, ako je COD2 u pitanju, pare "nisu problem"
:wah!!!

IronC

Ja sam porucio kljuceve proko neta nemam nikakvih problema ni sa cod 2 ni cod 4 na legalnim serverima rade odlicno.

SUMAHER|ZTS|

Moje misljenje je da igraci koji nemaju Call of Duty 2 original cd-key i nisu neki igraci.Ja sam svoj uzeo jos pre skoro godinu i po dana u Mamutu (Nalazi se u Beogradu, to je ovlascena radnja koja distribuira sve Activison-ove igre, original naravno), medjutim oni su odavno prestali sa dobavljanjem, pa sam za svoje neke drugove iz Beograda uspeo da nadjem jos jednu radnju preko koje se mogu naruciti igre, i mislim da su oni jedini preostali za to u Beogradu.
Firma se zove Microsystems i nalazi se na Paliluli, ulica je Budimska 3, br telefona je 011/32-83-007, web stranica je www.racunari.net i koliko znam trenutna cena je 27 eura ... (pa vi preracunajte kolko je to u kunama, dinarima ili konvertibilnim markama  8|)...

Zver

U Extreme iz Beograda sam narucio 6 igrica COD2 po ceni od 1600 din.

SUMAHER|ZTS|

Takodje postoji prodavnica GameS u Novom Sadu koja takodje nudi veliki izbor originalnih igara pa pretpostavljam i Call of Duty 2 ... Preporucujem mesto za ljude iz okoline :D

clumsy

Quote from: eX1T on June 02, 2008, 10:14:39 PM
Sta da dodjem starcima, e treba mi 30 e, pitaju zasto npr. ? Za igricu.. LOOL ?  :'(

mali oko 10 eura ti je key... to ti je nedeljni dzeparac ;)

SUMAHER|ZTS|

Pa to ti je zrtva profesionalnog gaminga, ako oces na velikim takmicenjima da igras, ili na original serverima gde nema cheatera ... :D

KIKI

Quote from: SUMAHER|ZTS| on June 02, 2008, 10:35:39 PM
Pa to ti je zrtva profesionalnog gaminga, ako oces na velikim takmicenjima da igras, ili na original serverima gde nema cheatera ... :D

i na originalnim serverima ima cheat-era
nema to veze da li je originalan ili nije

~LoneWolfs~Extreme

da ali sansa ti je 1%.....

Alekre

Ima u Smederevu orig. igra. GSM & PC SHOP :D

SUMAHER|ZTS|

Kiki, kad se kaze originalan server, misli se takodje na original PunkBuster, koji se redovnim updatovanjem dovodi do smanjenja broja cheatera na minimum ili 0.00001 % sanse ...

Stefan

Kod nas u Jagodini nema prodavnica sa originalnim igrama! dajte neki sajt s kog moze da se naruci to ili dajte neki predlog sta da radim!

KIKI

Quote from: SUMAHER|ZTS| on June 03, 2008, 10:59:11 AM
Kiki, kad se kaze originalan server, misli se takodje na original PunkBuster, koji se redovnim updatovanjem dovodi do smanjenja broja cheatera na minimum ili 0.00001 % sanse ...

imam lika iz odeljenja koji je platio cheat i lik ulazi u svaki server sa originalnom igrom
tako da  ;D

IronC

Ma blago njemu...svako ko ima cit je kompleks zesci...usrana licnost kao i karakter... :-[
A ti mu to kazi a ne da se ovde hvalis kako on ima kupljen cit... :dummy

clumsy

a ne bi dao 40 e za jebeni multihack... ne znam u cemu je car igre onda kada imas multihack?! komplexi....

Staljin

Quote from: clumsy on June 03, 2008, 01:49:09 PM
a ne bi dao 40 e za jebeni multihack... ne znam u cemu je car igre onda kada imas multihack?! komplexi....
pa pitaj mene,ja imam BUMBA'n'BOT i ne kosta 40e nego 45. S njim pucas u svog borca i metak se odija od njega i tako ubijas neprijatelja

VIP.er

Kratko i jasno- podrzavam ideju u potpunosti, jer mnogo toga dobrog ce izaci od legalizacije servera, a nista lose, ja vec 1.5 god imam org i konacno cu moci da ga upotrebim  :)

clumsy

Quote from: VIP.er on June 03, 2008, 02:46:33 PM
Kratko i jasno- podrzavam ideju u potpunosti, jer mnogo toga dobrog ce izaci od legalizacije servera, a nista lose, ja vec 1.5 god imam org i konacno cu moci da ga upotrebim  :)

ti si jedan mali feget i jedva cekas da probas svoj zaboravljeni vibrator.. :)

KIKI

Quote from: IronC on June 03, 2008, 01:34:50 PM
Ma blago njemu...svako ko ima cit je kompleks zesci...usrana licnost kao i karakter... :-[
A ti mu to kazi a ne da se ovde hvalis kako on ima kupljen cit... :dummy

ja se ne hvalim nego sam samo pomenuo sumiju da ipak ima citera
a koliko je budala dala para me bas i ne zanima jer kao sto smo svi zakljucili da nema uzitka u igranju sa citovima

ma to je kucka od coveka zato kad odemo u igraonicu popusi 2~5 kundaka  ;D

GuRuGeoRge

Videću ondaK da se i ja snađem za neki CoD2 DVD oriđinale.... :wah

SUMAHER|ZTS|

Irone, kad otrprilike se planira legalizacija servera ? Zanima me da li ce to biti pre lige , jer bi to bilo stvarno super   :D :)

tnt74

Alekre kad si  video da ima oiginala, ja ga imam ali ovi moji i3 klana nemaju(i ja sam i3 sd-a)

KIKI

sto se tice COD4 video sam na jednom sajtu kosta 44,90$ kupovina originalnog CD-Key-a a na istom sajtu COD 2 kosta 17,95$  ;D

http://www.cdkey-game.com/firstperson-shooters-c-60.html
:ziveli

clumsy

kiki tu kupujes citavu igru...  :wink:

KIKI

jebem li ga
pise ovako

Seller Reminding:

* This is just one Cd key. Un-registed.
    * Buyer should have one oringal game disk in hand. or download iso file through Bitment or Emule. Then use Virtual Drive to load it into your PC. Install this game, input our Cd key. Just enjoy it.
    * Iso File, if you can not find iso, pls contact us. We will provide seed for you. Or maintain this seed until you download it completely.
    * If difficulty to get iso file through Bt or Emule, we will open one FTP port for you eseically in order to help you download full PC game on our Serve.

Stefan

Jel originalna igra sa istog cd-a moze da se igra samo na jednom kompu ili mozemo nas nekoliko da instaliramo?

IronC

Ljudi snalazite se, svako ko moze da se snadje za cd key za cod 2 i cod 4 super, ko ne moze bitange su tu za pomoc.  :ziveli

IronC

Quote from: Stefan on June 05, 2008, 12:38:22 PM
Jel originalna igra sa istog cd-a moze da se igra samo na jednom kompu ili mozemo nas nekoliko da instaliramo?

Jedan kljuc je za jednu igru ne mogu biti istovremeno aktivne dve igre sa istim kljucem...vi mozete istu igru da instalirate na kolko ocete kompova ali svako od vas mora da ima jedinstverni key-serial.

Podpredsednik

Quote from: IronC on June 05, 2008, 12:43:09 PM

Jedan kljuc je za jednu igru ne mogu biti istovremeno aktivne dve igre sa istim kljucem...vi mozete istu igru da instalirate na kolko ocete kompova ali svako od vas mora da ima jedinstverni key-serial.
Jel pomaze KEY-GENERATOR, pa da pravim kljuceve i prodajem na serveru!!!
Hehehee....

KIKI

Quote from: Podpredsednik on June 05, 2008, 07:31:30 PM
Quote from: IronC on June 05, 2008, 12:43:09 PM

Jel pomaze KEY-GENERATOR, pa da pravim kljuceve i prodajem na serveru!!!
Hehehee....

samo se ti smej ja sam tako ubo jedan kljuc i slucajno proso na originalnom serveru
ali sutradan je vec bio zauzet

Podpredsednik

Kiki, nece mi biti tesko da kupim kljuc, ne zelim da rizikujem!

KIKI

Quote from: Podpredsednik on June 05, 2008, 09:54:32 PM
Kiki, nece mi biti tesko da kupim kljuc, ne zelim da rizikujem!

ne znam ja sumljuv si mi ti od prvog vagona

pogotovo ko zna sta se krije ispod te sede kose  ;D

SUMAHER|ZTS|

Dakle, kad ce ta legalizacija servera Irone ?    8| :hmm

KIKI

htedoh to da kazem ali reko bolje necu posle bude neka rasprava
;D
:ziveli

SUMAHER|ZTS|

Ok, videcete ... tj. barem se nadam da cete videti  8)

KIKI

bice manje nubova to je sigurno  ;D

SUMAHER|ZTS|

Sto je sigurno, sigurno je  8) 8) 8)

Zver

Legalizacija je pocela time sto smo Clumsy, String, Mykel, Saltstone, Makarije i Ja kupili originalne igrice. Citadel, Dusan Silni i Viper je imaju vec neko vreme,

Stefan

Znaci vreme je!
NEMOJTE SAMO POSLE DA ISPADNE DA SAM KUPIO ZA DZABE ORIGINAL ! ! !

TaZa

Kako i gdje kupujete orginale, ja sam iz BiH i nemam gdje uzeti:( jel se moze naruciti i odakle :)
TNX

$tring

Quote from: SUMAHER|ZTS| on June 07, 2008, 09:30:00 PM
Dakle, kad ce ta legalizacija servera Irone ?    8| :hmm

Nece jos... To je samo ideja ka kojoj tezimo, a post je ostavljen da vidimo vase raspolozenje u vezi legalizacije. Prelazak na legalni server se nece desiti preko noci. Prvo svi da nabavimo key-eve, pa tek onda...

jape

Ako predjete na legalno, rado bih uzeo CD-Key :)

Labello

Legalizujte server kad vam je volja, konacno sam kupio COD2 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :wah :wah :wah :wah :wah :wah

Podpredsednik

Daj nam neke informacije, gde, sta i kako? :)

clumsy

just ask bitange :) ozbiljno, pitaj irona :)

Labello

pa ja sam narucio kod jednog coveka u SD-u i on je iz BG-a doneo 2 original COD2 pakovanja, sinoc sam ja uzeo a ostao je jos jedan, cena je 1950 din pa ako neko hoce nek mi posalje pare pa mu uzimam..... ;D ;D ;D

Podpredsednik

Pa vise mi se isplati da kupim samo kljuc, imam vec 4-5 DVD-a sa COD2, rezao sam ih za svaki slucaj ako jedan izgubim tu su treci i cetvrti! :)

KIKI

Quote from: Podpredsednik on June 12, 2008, 01:40:04 AM
Pa vise mi se isplati da kupim samo kljuc, imam vec 4-5 DVD-a sa COD2, rezao sam ih za svaki slucaj ako jedan izgubim tu su treci i cetvrti! :)
a sta je sa drugim  ;D

Podpredsednik

Njega sam vec izgubio, hihihii....

r-coma

jape

Samo smo cekali tvoj blagoslov  ;D

GuRuGeoRge

Ja bio prošle nedelje da vidim ima li ovde kod mene u Subotici da se kupi CoD2 original,bio sam na 3 mesta nema nigde...U DG Computers-u sam video FarCry za 599din i SC3-Chaos Theory za 799din. i kupio sam oba originala,jeftini su pa reko greota ne uzeti..E sad ono glavno..Pitao sam lika tamo u DG što radi kada će imati CoD2 originale,pošto sam video da im je ExtremeCC iz BG dobavljač,kaоe da će biti posle 20. avgusta ili kako se izrazio - krajem avgusta,a cena mu je negde oko 1200-1300 din. maximum,ja mislim da to nije toliko skupo,ipak to nije samo CD-key već cela igra...Pa eto da znate,raspitajte se za 10-tak dana u Pakomu,ExtremeCC itd. biće originala.. :hat :wah

Belick

MegaSkot

Pozz to All  :D

Gde je trenutno najjeftiniji original COD2 ?

jape

MegaSkot-e, nisi valjda to ti, sa PDB? :D

MegaSkot

Naravno, zar ima još koji MegaSkot Jape?  :spiteful

Najniоa cena što nađoh Call of Duty 2 kod nas, jeste u Game-s za 1990 dindнi.
Preko Amazona me izađe 1500din al se i čeka 7 dana.

KIKI

kupite cd key za 7e
mislim da je sve ostalo besmisleno

VIP.er

Quote from: KIKI on September 09, 2008, 12:47:28 AM
kupite cd key za 7e

da vise se isplati kupiti samo cd key nego celu igru, koja kao takva kosta 2-3 puta vise nego samo kljuc kad kupujete, a kljuc je sustina.... sumnjam da je tesko nabaviti cod2 instalaciju, ako jeste jbga

zlenzlla

Ja sam za legalizaciju servera definitivno. Cim se bude legalizovalo, uzimam key. Kako sam vidio, veliki broj igraca je za legalizaciju. Bitange bi sad trebale odrediti rok do kada se trebaju nabaviti key-ovi i gotova prica. Ako se ovako budemo samo dopisivali, nema od tog nista ili bar uskoro. Zato dajte rok da ljudi mogu poceti sa nabavkom. Ko nema gdje, ima kod Bitangi. Istina je da ce se izgubiti neki igraci, ali ko voli da igra, taj ce ostati. Bolje par kvalitetnih igraca nego masa prolaznika! Podrzavam ovu ideju.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

MegaSkot

Quote from: KIKI on September 09, 2008, 12:47:28 AM
kupite cd key za 7e

Ok, slaоem se.
Gde ima za 7e?

Edit: sinoć mi draga poklonila COD 2 originale, tako da...here I come  :D