News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ROTACIJA MAPA

Started by ToTo, June 19, 2011, 06:45:39 PM

Previous topic - Next topic

ToTo

Mape se menjaju onako kako je postavljeno, i molim sve admine i subadmine da NE MENJAJU MAPE na serverima, a pogotovo ne na SD serveru. Ako imate nekih predloga, ostavite ih ovde, a String ce kada vidi predloge reagovati. Evo za pocetak, ja predlazem da se na SD serveru smanji Toujane i Burgundy u rotaciji, jer su dosadile i Bogu i narodu. Za razliku od njih, odusevim kad dodje Caen, Valente, ili neka nova mapa, gde njubovi sa youtuba,koji bi verovatno voleli da igraju Toujane forever, ne znaju gde treba da bace nade, pa im se ne svidja mapa, a kad malo bolje razmislis, mapa ko mapa, svaka je dobra.

Staljin

$tring

Na serveru zapravo imamo dva map rotate-a. BIG i SMALL.

Big map rotate je aktivan od 13:00 do 01:00 ... Od 01:00 do 12:59 je SMALL map rotate aktivan. Slazem se da treba izbaciti malo toujane i burg da ne idu tako cesto. Iako ekipa to voli, stvarnos u dosadile i bogu i ljudima.... Treba ubaciti Breakout i jos po koju ma koliko ekipa tvrdi da je to losa mapa. Mapa je odlicna i prebrutalna za SD, nego ovisnici Toujane-a to nikada nece videti.....  :violin:

BIG MAP ROTATE:

mp_burgundy
mp_dawnville
mp_toujane
mp_vallente
mp_burgundy
mp_railyard
mp_toujane
mp_burgundy
mp_trainstation
mp_toujane
mp_matmata
mp_decoy
mp_burgundy
mp_dawnville
mp_toujane
mp_rhine ma
mp_burgundy
mp_vallente
mp_toujane
mp_matmata
mp_carentan
mp_toujane"

SMALL MAP ROTATE:

mp_toujane
mp_burgundy
mp_dawnville
mp_toujane
mp_burgundy
mp_matmata

Filozof

izvinjavam se sto se mesam ...ali ono sto je goran postavio je strasno...mislim previse se vrte ovaj Tj i burga..skrati im ovako...neka nauce nesto drugo da igraju..

BIG MAP ROTATE

mp_vallente
mp_toujane
mp_railyard
mp_trainstation
mp_burgundy
mp_decoy
mp_dawnville
mp_matmata
mp_rhine
mp_vallente
mp_toujane
mp_carentan
mp_burgundy

vd|cube(im)

Ne treba ništa više za sad mijenjati...toujane i burguny pune server, jer ljudi bjeоe sa servera kad vide mape koje nisu naučili napamet.....
tako da ovaj rotate nekako sluоi kao balans  :stoner:

A ti Alek dođi malo na server da te  :icon_bad:, nema te nešto u posljednje vrijeme  :no

Filozof

Quote from: vd|cube(im) on June 19, 2011, 08:57:46 PM
A ti Alek dođi malo na server da te  :icon_bad:, nema te nešto u posljednje vrijeme  :no
jbg kubanac nemam trenutno vremena za igranje ... :icon_confused:

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Slazem se da rotacija ostane... Ali svakako je STRHOVITO GLUPO da neko menja redosled mapa. Ja znam ko je menjao zadnjih dana, rekao sam Todoru, i tacno je da pojedini nemaju veze da igraju druge, i bas zato treba da kruze da se malo nauce i razbije monotonija.. Neka i ostanu Toujane i Burg jer su ipak omiljene mnogima... :super

Jacⱪ Sparroⱳ™

Barem da se smanji toujane i burg na max dva puta po rotaciji :super

$tring

MENJANJE MAPA JE ZAKONOM ZABRANJENO!

Izuzetak : 2h iza ponoci, a ima 5-6 ljudi na serveru pa admin prebacuje po zelji mape. U drugim slucajevima NE!

Map rotate i sluzi da bi se mape menjale u redosledu koji je admin odredio. Te varijante kad krene CAEN "eeeee, $tring aj menjaj..." ne jebem 2%....To da li ce server biti pun, ili ne apsolutno nikoga nije briga. Ima sve redom da igramo sta se ekipi community-a igra. A ostali koji vole Toujane ko kevu, neka probaju da nauce jos koju mapu.

Lider

Rotate je smorio do zla boga. K'o da je napravljen da ispira mozak. Toujane, Burgundu, Toujane, Burgundy... nesto malo matmte i dawnvilla.
Ubacite bar Carentan i Decoy ili sta vec PRO igraci vole, samo osvjezite!

3thw.

Quote from: Lider on November 28, 2011, 11:28:24 AM
Rotate je smorio do zla boga. K'o da je napravljen da ispira mozak. Toujane, Burgundu, Toujane, Burgundy... nesto malo matmte i dawnvilla.
Slazem se , postalo je prilicno monotono ! Mozda ipak da ubacite jos koju mapu , eto mozda s izuzetkom ruskih , jer mislim da se vecini ne dopadaju ! Pozdrav

Lider

:doc

Gorane, ubaci nam sada jos neku mapu ako moze... Rhine je bila pravo osvezenje. Ajmo sad npr. Carentan i Decoy... Dajte jos neku da se razdrmamo malo. :disco    Neka me neko podrzi!  :'(

P.S. Nadam se da neko cita ovaj deo foruma.. HEhehehehehheh :D

Lider

A Sub brate vidis da niko nista ne odgovara. Pisao sam dva puta, pa makar da neko napise "NECEMO UBACIVATI NOVE MAPE", a ne ovo ignorisanje.
A koliko sam vidio na serveru kod vecine igraca vlada isto misljenje, da su smorile mape sto se non stop vrte. S toga ajde, ubacite neku novu mapu. MOze i Vallente, Caranten obavezno, Decoy.... bilo sta

micko

PODRZAVAM nove mape plz....

Quote from: Lider on December 10, 2011, 12:50:04 PM
A Sub brate vidis da niko nista ne odgovara. Pisao sam dva puta, pa makar da neko napise "NECEMO UBACIVATI NOVE MAPE", a ne ovo ignorisanje.
A koliko sam vidio na serveru kod vecine igraca vlada isto misljenje, da su smorile mape sto se non stop vrte. S toga ajde, ubacite neku novu mapu. MOze i Vallente, Caranten obavezno, Decoy.... bilo sta

Hvala na podrsci! Znao sam da neko cita ovo.. Samo bez ljutnje, mislio sam da je neki "GLAVONJA" odgovorio pa koji da urgira kod Gazde. ALi ovako.... Moji vapaji se nastavljaju.

"Gazda" i "gazdini podanici" (u sali, ne vredjam   :-*) pomozite nam malo, i ulepsajte nam trenutke nerviranja kada se igramo.  :tongue2

Lider

Quote from: Lider on December 03, 2011, 12:33:51 PM
:doc :doc

sn4k3

Lider-a za Admina on zna a đe da zna,ozb sad treba jos mapa. Malo majka mu stara  :)

Lider

Quote from: Lider on December 14, 2011, 11:43:03 PM
Quote from: Lider on December 03, 2011, 12:33:51 PM
:doc :doc

:doc :doc :doc

Lo.Od4k

I tako,Lidera za preCednika,i dajte novih mapa ako Boga znatel.

Lider

Pored toga sto nas je sve smorio map rotate server je poceo i da lagguje. Sve vise ljudi se zali na laggove.
Ali sve je to izgleda nebitno posto to ovde nikoga ne zanima. Ipak je najbitnije da je server poprilicno popunjen. Bitan je kvantitet, a ne kvalitet. A znamo za sta je dobar kvantitet...
:ziveli

cxa

daj te bre ljudi nove mape na primer:leningrad,stalingrad bilo sta samo daje novo ubi me burg i tujane :(