News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

RECORD ?! ?! -.-'

Started by MirefromKazagici : ), June 01, 2011, 04:27:08 PM

Previous topic - Next topic

MirefromKazagici : )

eee narode evo jedno pitanje za igrace s stilom ^^
inace imam puno rekorda (znate ona komanda u konzoli "record") , mislio sam stavit neki "frag movie" pa da pitam iskusne igrace kako i sta da radim ?! ?! :nervous:

imam par pitanja !
kada rekordujem, kako mogu pokrenuti snimljeno, pomocu kojih programa da otvorim,obradim i rezem klip !!

molim ako ima ko da mi moze pomoci neka to i uradi !  :king: hvala Vam :D :handshake:

pozz od MiRe : )

fanTom!

Udji u CoD2 i kucas demo pa ime kako si napisao kad si recordo.

Lesane

Prije svega , mnogo toga imas na stranim forumima jer ocigledno da ovdje ljudi i nisu bas toliko informisani ili zainteresirani da pomognu.

Ovako , za otvaranje demoa koristi najjednostavniji program , tj. koristim ga i ok mi je , CoDplayer ( http://www.cybopat.net/ ).
Pomocu njega pokrenes demo , ubrzas , usporis , 3d i sl. ali ne mozes vratiti . Znaci ako predjes rundu koju si zelio snimiti , opet iznova otvori i pokreni demo taj.
Sto se tice snimanja samog clipa , za pocetak Fraps ce ti dobro posluziti. Mozes podesiti fps , sound on/off i sl. ( fraps.com ) Maksimalno snimanje s frapsom je 30 sec  ( free verzija ) , ali naravno na netu mozes pronaci sve pa tako i cracked fraps s unlimited time of recording , ali je DOSTA losija kvaliteta i ne treba ti bas da snimas 5 minuta nesto.
Sto se tice editovanja , po meni EXTRA program je Sony Vegas , sad koju ces verziju skinut to je do tebe. Razlike nisu velike a naravno opet na netu ces naci bez problema crack ili patch jer nije free program. Turtoriale nadji na youtubu , mnogo ce ti pomoci.

Mislim da ti je ovo dosta za pocetak . Kad sve to pohvatas , youtube je pravo rjesenje za tebe. Mozes i po xfu se raspitati sto ti bude nejasno , ali iz licnog iskustva znam da ces u 90% slucajeva naletjet na smradove koji ce te ignorat ili sl. Ukoliko negdje zapnes , mozes me slobodno kontaktirati na xfire : lesaneshakur , naravno odgv. ti kad budem free.

Sretno !

Lesane

Rawentk

Sve ovo gore navedeno ali za snimanje nebi prporucio fraps nego bandicam program.