BosnianWarrior 1

Started by tight||noose, May 30, 2011, 07:38:24 PM

Previous topic - Next topic

tight||noose

Necu da kukam kako me ubio kroz dim, nego ću samo da pitam, dokle? Gomilu partija usere jer uđe i OČIGLEDNO prati kroz dim, zidove, uvek zna gde je ko. I onda se partija pretvori u psovanje, pisanje capsovima, vređanje i nema više timske igre, nema više igre uopšte. Na kraju ljudi (kao ja sad) lepo izađu i ne igraju se više, jer im muka. A čovek uvek koristi isti nick, očigledno mu je bitna pozicija u statistici. Zaista, neki su borderline nadljudi sa intuicijom, ali ljudi bar znaju da čituju, ne rade to očigledno kao ovaj iskompleksirani klinac. Ajd uradite nešto.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: tight||noose on May 30, 2011, 07:38:24 PM
Necu da kukam kako me ubio kroz dim, nego ću samo da pitam, dokle? Gomilu partija usere jer uđe i OČIGLEDNO prati kroz dim, zidove, uvek zna gde je ko. I onda se partija pretvori u psovanje, pisanje capsovima, vređanje i nema više timske igre, nema više igre uopšte. Na kraju ljudi (kao ja sad) lepo izađu i ne igraju se više, jer im muka. A čovek uvek koristi isti nick, očigledno mu je bitna pozicija u statistici. Zaista, neki su borderline nadljudi sa intuicijom, ali ljudi bar znaju da čituju, ne rade to očigledno kao ovaj iskompleksirani klinac. Ajd uradite nešto.
On je cisti chiter, ocigledno ima wh, ne sakriva ga. Igram redovno na garazi. Ne brini, bice uvek kikovan.

Lang

Santa Claus stari nik /cini mi se  bar da je on /  :fighting:

3thw.

slazem se i veliki pozdrav za DEDU od LESS WORDS-a :DDDDDDDDD

Lang

Gde si bre ti nema te LESS WORDS ?
To je igrac cod-a pravi ...............
dugujes pice samo da znas  :drinks2

3thw.

Quote from: Lang on May 31, 2011, 11:51:04 PM
Gde si bre ti nema te LESS WORDS ?
To je igrac cod-a pravi ...............
dugujes pice samo da znas  :drinks2

Znam deda , jbga dolazio sam u BG ali nikako da se stignem javiti :D ! Imami dalje broj mob-a . dolazicu tokom leta , cujemo se i vidimo u svakom slucaju , da odvalimo po koje pivo :D